«Ой, як гаряче!», — анонс поєдинків 2-го туру R-Cup Futsal, Чи здобуде KARCHER другу перемогу поспіль? «Доля» «Парми» залежить від настрою гравців MBZ? «Леви» чи «левенята»? Мельник vs Рибальченко і Шестерньов vs Беднюк, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

08.10.2021

«Ой, як гаряче!», — анонс поєдинків 2-го туру R-Cup Futsal

08.10.2021

«Ой, як гаряче!», — анонс поєдинків 2-го туру R-Cup Futsal

KARCHER – Binotel

KARCHER підсилився Олександром Солодчуком, який вже після першого туру увійшов до символічної збірної R-Cup Futsal. А голкіпер команди Віталій Шаламай продовжує демонструвати високий рівень в новому сезоні. Усе це дозволяє капітану Роману Чернецю ставити перед колективом високі цілі. У минулому турі обіграли «Парму», а з Binotel, напевно, буде складніше. Відзначимо Артура Мангасаряна, воротаря, «біло-рожевих», адже в його активі 4 зіграних матчі за KARCHER. Андрій Знайда минулої неділі відзначив, що в поєдинку із Крила Донбаса його команда не реалізувала багато моментів. Як розвиватимуться події на полі цього вікенду?

МФК Парма – MBZ

MBZ помітили високу результативність «Парми» у минулому турі. Але й пропускає команда ледь не найбільше. Команда Дмитра Мартиненка залюбки скористається найменшою помилкою суперника, аби ще впевненіше закріпитись на першому місці. Проте спостерігатимемо також і за Іванов Кузнєцовим. №17 в складі МФК Парма наразі є кращим гравцем у турнірі по «гол+пас».

Зелені Леви – Hare Krishna

Чудовий шанс для «левів», аби здобути першу перемогу. У минулому турі вони, хоч і забили першими, але в підсумку програли ДКС України 1:5. Ще одна неприємна звістка: команда не зможе розраховувати на Ігоря Прінца (дискваліфікація). Hare Krishna найбільше пропускає, але великі сподівання на атаку й, зокрема, Олександра Здебського, який у минулому турі забив тричі у ворота «Парми».

ДКС України – Микільська Слобідка

Досвідчений і майстерний Віталій Мельник протистоятиме зухвалому й амбіційному Владиславу Рибальченку. Вимальовується цікава тренерська «дуель», чи не так? Після першої гри «Слобідки» всі лише й обговорювали, яку боротьбу хлопці нав’язали MBZ. А ДКС України має Андрія Маринича, який слугує «мотором» команди. Мельник, Гончаров, Галайчук та інші теж «піклуються» про перемоги. В анонсі їх першого поєдинку ми згадувала голкіпера Галайчука, мовляв, боротиметься із колективом за результат. Ось і в першому ж матчі Володимир віддав гольовий пас.             

FC Lontano – Крила Донбаса

FC Lontano встигли перемогти й програти, але минулої неділі протистояли лідеру. Команда Богдана Степаненка отримала досвід гри з грізним суперником, а сам капітан отримав, до речі, відзнаку кращого гравця першого туру. Крила Донбаса здобули звитягу в стартовій грі, колектив Віктора Беднюка знаходиться в таблиці на «сусідній» сходинці. Але хто зазирає туди на старті турніру? Варто звернути увагу на Олександра Майстренка — цей хлопець феєрить не лише за «френдс» і не лише у R-Cup Grass. Обидві команди налаштовуються на перемогу, і ми впевнені, що матч буде «гарячішим», ніж будь-які пиріжки.

Пресслужба R-Cup