MBZ — лідер, результативна «Парма» — огляд матчів 2-го туру R-Cup Futsal, Колектив Дмитра Мартиненка продовжує лідирувати в таблиці, «Парма» забиває 10, ДКС України «декласує» «левів» — все це й інше в огляді другого туру R-Cup Futsal, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

06.10.2021

MBZ — лідер, результативна «Парма» — огляд матчів 2-го туру R-Cup Futsal

06.10.2021

MBZ — лідер, результативна «Парма» — огляд матчів 2-го туру R-Cup Futsal

Binotel 2 – 4 Крила Донбаса

Перший небезпечний момент у матчі виник біля воріт «Донбаса» на 3 хв: Лисюк прострілював зліва, однак партнер не встиг «замкнути». Наступний шанс мав Волошенко, але забракло акцентованого удару. А от «Донбас» своїм моментом скористався — Цись вдало «замкнув» дальню стійку. Binotel швидко зрівняв зусиллями Лисюка. За 2 хв до перерви Крила Донбаса знову повели у рахунку завдки голу Майстренка. До речі, всі наступні м’ячі колективу Віктора Беднюка забивав лише №2. У підсумку, Олександр Майстренко оформив хет-трик.

FC Lontano 1 – 6 MBZ

MBZ із різницею +7 продовжує впевнено лідирувати. На 40 секунді матчу MBZ вже забили. Колесник потужно пробив повз голкіпера після асисту Вельчинського. «Lontano» спробували відповісти за хвилину, але удар Мазуренка потягнув Поліщук. А на 5 хв Бойко подвоїв перевагу команди. MBZ цілком могли «закривати питання» із переможцем до кінця першого тайму, але голкіпер Варчак регулярно виручав команду. FC Lontano провели хорошу атаку на 16 хв: Шестерньов виконав шикарний довгий пас на Степаненка, але і йому не вдалось «прошити» голкіпера Поліщука.

На старті другої половини зустрічі команда Дмитра Мартиненка забила ще двічі: Бойко і Колесник знову відзначились. Усе, що лишалось — дотиснути суперника. М’ячі Голубенка й Іваненка забезпечили комфортну перевагу. «Lontano» спромоглись на гол Короля на 38 хв.

Зелені Леви 1 – 5 ДКС України

Остапик повинен був відкривати рахунок на 2 хв, але досвідчений Галайчук надійно зіграв «на виході». Ігор Прінц мав кілька нагод, але то не влучав у ствір, то партнер не підтримав атаку. Але продовжували тиснути і на 11 хв Остапик скористався помилкою Мельника, втік на «побачення» й переграв воротаря. Та за кілька миттєвостей вже передачу Остапика перехопив Маринич і асистував Гончарову, який рахунок зрівняв. Тренерська майстерність Віталія Мельника повністю відобразилась на другому таймі: підопічні забили 4 голи впродовж восьми хвилин, Андрій Маринич увійшов до символічної збірної туру.

Hare Krishna 4 – 10 МФК Парма

Найрезультативніший матч другого туру. Hare Krishna знову програли, але цього разу забили цілих 4 м’ячі у ворота «Парми». «Парма», в свою чергу, покуражилась в неділю. Коняєв відкрив рахунок вже на 3 хв, а згодом із 5 хв по 10 хв тричі академічно забивали Залевський, Кузнєцов і Черевко. Hare Krishna намагались «повернутись у гру» всередині тайму після голу Здебського. Копитчук відіграв ще один м’яч.

Але зі стартом другої половини зустрічі ми бачили все ту ж саму картину: знову гол Коняєва, а ще — Яремчука і хет-трик Кузнєцова. Іван Кузнєцов, до речі, віддав ще й три асисти. На 32 хв Моісеєв не забив пенальті, пізніше відзначився з гри. Але за хвилину до фінального свистка Здебський у складі Hare Krishna оформив свій хет-трик.   

Пресслужба R-Cup