Беднюк «вривається» в новий сезон, матч FC Lontano й MBZ, поєдинок дебютантів — анонс R-Cup Futsal, До вашої уваги анонс матчів другого туру R-Cup Futsal., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

01.10.2021

Беднюк «вривається» в новий сезон, матч FC Lontano й MBZ, поєдинок дебютантів — анонс R-Cup Futsal

01.10.2021

Беднюк «вривається» в новий сезон, матч FC Lontano й MBZ, поєдинок дебютантів — анонс R-Cup Futsal

Binotel – Крила Донбаса

Обидві дебютуватимуть в футзальному турнірі цієї неділі. Їх протистояння відкриє ігровий день. Binotel нам поки мало знайома команда, з неширокою заявкою, але з якими амбіціями? Крила Донбаса новий сезон вирішили почати в залі. Ільїн, Ломонос, Борисков на чолі з капітаном Віктором Беднюком почнуть «підкорення» R-Cup Futsal матчем проти Binotel о 15:00.

FC Lontano – MBZ

Напевно, центральний матч туру. Обидві команди почали свій шлях із перемог. FC Lontano зіграли свій перший поєдинок в R-Cup — обіграли Hare Krishna (4:2). Тренером колективу є нам добре відомий Олександр Шестерньов. «Lontano» — конкурентна команда, ще й з таким капітаном! Богдан Степаненко минулої неділі взяв участь у всіх забитих м’ячах (3+1). Але цього вікенду буде дуже непросто, бо в суперниках — MBZ. Вони повертаються і заявляються в зал, аби забрати черговий трофей. Хоча в першому турі Микільська Слобідка нав’язала боротьбу MBZ, та ті виграли 3:1 (дубль в активі Миколи Бойка).

Зелені Леви – ДКС України

Дві нових команди, які ще не провели жодного матчу в R-Cup. Але відзначимо, що склад «левів» наповнений знайомими прізвищами. При чому, з різних команд. Кортить вже поглянути на хлопців у грі. А протистоятиме «левам» ДКС України, в складі яких теж є кілька знайомих прізвищ: Маринич, Гончаров тощо. Звернемо також увагу голкіпера Володимира Галайчука (2 матчі за FC Rejo, 1 гольовий пас). За тиждень Володимиру виповниться 57 років, а він збирається досягати результату із ДКС України в R-Cup Futsal.

Hare Krishna – МФК Парма

Це дві команди, які програли в першому турі. Однак не забуваймо, що один із гравців Hare Krishna (Максим Калиновський) вже потрапив до символічної збірної туру. «Парма» програла KARCHER 2:4, але дали гідний «бій» супернику. Тож всі перемоги попереду. Трансляція цього протистояння розпочнеться о 18:00.

Пресслужба R-Cup