Grace зупинить FC Sofiya City?! Що «вполюють» «мисливці» в Gold і як це — бути розлюченим, Перші «кроки» зроблено. На черзі — четвертий тур, погляньмо на його інтриги., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

24.09.2021

Grace зупинить FC Sofiya City?! Що «вполюють» «мисливці» в Gold і як це — бути розлюченим

24.09.2021

Grace зупинить FC Sofiya City?! Що «вполюють» «мисливці» в Gold і як це — бути розлюченим

Platinum Division

FC Sofiya City – Grace

Найяскравіше протистояння 4-го туру в «Платині». Grace наразі є однією із двох команд у дивізіоні, які все ще здатні нав’язати конкурентну боротьбу «Софії». Команда Володимира Гаврилуци є фаворитом, але це той випадок, коли можна вжити кліше «буде непросто». FC Sofiya City навіть на «прохідні» матчі приїжджає оптимальним складом. Матч подарує «хіт-парад» із голів, однак Grace цієї суботи доведеться частіше відпрацьовувати в обороні. Чи вистачить фізичних кондицій протистояти потужному супернику і, чи приїде на гру більше шести людей? Вся інтрига «закручена» довкола цього питання.

PERUN – RDS

PERUN минулого тижня «підсилився» після повернення Харабари і Сибирякова. Які шанси у RDS не просто отримати задоволення від гри, а й позмагатись за результат? Практично ніяких. Тому, схоже, команді доведеться чекати одного із наступних поєдинків, де вдасться показати свої сильні сторони. PERUN у трьох матчах здобув 3 очки, а матч із RDS є хорошим шансом продовжити перемагати.

Hell Energy – FC Sokol (Клавдієве)

Нарешті, «Хел» продовжують свої виступи. Їх суперником стане FC Sokol, які «не потішили» минулого вікенду. Впевнені у захмарній мотивації колективу Івана Власюка. В індивідуальній грі деякі виконавці «соколів» не сильно поступаються лідерам Hell Energy, але ми чекаємо яскравої комбінаційної гри від обох команд. З огляду на досвід в R-Cup перевагу в цьому матчі віддаємо «Хел», «соколам» бажаємо не розчарувати вдруге поспіль.

Gold Division

Young Business Club – ФК Легіон

Обидві команди, незважаючи на втрату очок у минулих турах, «подають надії» на початку сезону. ФК Легіон провалив перший тайм із СМК, тому й програв, а «янги» показують переконливу гру, хоч і мають нічию з AZ-41. Як «легіонери» проходитимуть захист дисциплінованого суперника? У цій парі переможе характер та ігровий «вишкіл». Все інше залишаємо «на поталу» командам і чекаємо їх суботнього протистояння.

Матадор Русанівка – FC Yuzhbor

Один із трьох найцікавіших матчів у дивізіоні. Додає інтриги факт того, що в другому турі поспіль «Матадор» протистоятиме команді з історичної місцевості на західній околиці Києва.

«Русанівці» привертають увагу своїм підходом до організації гри (тренування, ідеальне взаєморозуміння всередині колективу). Стримувати суперника в суботу при його зборі зразка минулого туру буде важче, адже Yuzhbor десь знайшов невичерпний ресурс додаткової мотивації індивідуально під кожного супротивника. Щоправда, «старих рахунків» Павлюк із «Матадором» не має.

СМК – Aquila Team

СМК є беззаперечним фаворитом гри. Але поки доводиться грати фактично однією п’ятіркою. Моргушко і Козяр забезпечують результат, і від їх результативних дій залежить успіх всієї команди. З іншого боку, який «козир у рукаві» має Aquila Team. Нейтральні вболівальники від команди не чекають неймовірних звершень, і чергова поразка не стане несподіванкою. Шанс «вистрілити» є в кожному матчі, чому б це не зробити в неділю ввечері?

AZ-41 – Duzain-Fasad

AZ-41 поки грає лише внічию. Найкритичніший «головний біль» для колективу — забиті м’ячі. У двох поєдинках вразили чужі ворота лише раз. Біля своїх «володінь» ситуація не така напружена, однак «магія» Тички не зможе «діяти на нуль» весь сезон. Збір команди Андрія Нестеренка дозволяє ставити високі завдання. Аби підтвердити це, необхідно обігрувати «дизайнерів». У перших двох турах Олександр Поліщук більше переймався, скажімо так, не ігровою складовою. Сподіваємось, із третьої спроби Duzain-Fasad все ж вдасться повністю сконцентруватись виключно на грі.

FC MeadCult – 3й Тайм

Розром від FC Yuzhbor, наче «пляма» на, здавалось би, ідеальній статистиці команди Олександра Шимківа в останніх матчах (рахуючи ігри в Silver). Схоже, колектив у певній мірі «став заручником» нововведень Федерації футзалу Києва. У неділю точно дізнаємось, яка «доля» у амбіцій «Мідкульта» в R-Cup. 3й Тайм спробує скористатись неоднозначним положенням суперника. Колектив Олександра Міхайлошина, до речі, вже обігрував FC MeadCult у їх перший і чемпіонський сезон, коли заявка аж ніяк не виглядала «безпорадною». Хоча й «творець» того успіху Яковенко грає вже за іншу команду.

FC Profi – Нікофлекс

Демонструючи, подекуди, «в’ялу» гру, «профаки» примудряються очолювати Gold. Так, провели на гру більше, але чи награли на 7 очок? Команда Сергія Хомицького в неділю протистоятиме Нікофлексу. «Шосте чуття» підказує, що це буде рівна гра, команди «обміняються» голом-двома, а «долю» поєдинку вирішуватимуть деталі і, зокрема, реалізація моментів. FC Profi «просідає» ледь не найбільше в цьому компоненті, Нікофлекс, в свою чергу, теж не реалізував ряд нагод у дебютному матчі.

Silver Division

Дружба – FC Bilux

В обох команд в активі 2 перемоги і 1 поразка від ATL на старті сезону. «Принциповості» цьому матчу додає історія турнірної боротьби в Bronze, коли «Білюкс» поступився в очній зустрічі, що й також посприяло втраті срібних нагород. Прекрасно пам'ятаємо, яка команда їх здобула в підсумку. Однозначного фаворита перед суботньою грою нема, мотивація на найвищому рівні, тому ключову роль, звичайно, відіграє готовність і фізичні кондиції.

FC Soft Serve – ATL

Не знайти причин, які завадять ATL здобути перемогу. З огляду на їх минулі матчі, у воротах Сергія Гусенка має опинитись більше п’яти м’ячів. Ігрових причин для того, аби запевнити себе у протилежному, на жаль, теж нема. FC Soft Serve можемо побажати терпіння в суботньому матчі, адже Михайло Денисов жадає продовжити свою гольову «феєрію». І тепер його погляд «припав» на FC Soft Serve.

AFC Footballers – Rangers 2.0

Могли б назвати «Рейнджерів» фаворитом матчу, але «Футбольори» здатні частково нівелювати сильні сторони суперника власною командною взаємодією. Для здобуття перемоги AFC Footballers повинні показати свій максимальний рівень, адже їх звитяга над Denon виглядала вольовою і натужною. На місці Rangers, напевно, робили б ставку на «швидкий» гол, аби згодом відверто нав’язувати супернику свою гру.

Smile Development – Denon

Програвши перші два поєдинки, в минулому турі Denon показав характер і «зламав» опір Liders 5:3. У складі команди Владислава Бондзіка потужно хет-триком «вистрілив» Тімур Шумаков. Однак найголовніше, що навіть у програних матчах Denon «наколотив» 5 м’ячів. Тож більше уваги варто приділити обороні. Наскільки це може стати критичним у грі проти «Смайла»? Колектив Юрія Момота поки без перемог і сумну тенденцію вони спробують перервати цієї неділі. Ігор Прінц вдало замінює у воротах Бисагу, а от у чужі ворота Smile Development забив лише одного разу. Мабуть, Голоднікову саме час дебютувати за «зелених» у новому сезоні вже цього вікенду.

ФК Неизбежность – Liders

Якщо звернути увагу на особисті нагороди гравців (Свідерський і Матюша стали кращими гравцями 2-го і 3-го туру відповідно), ФК Неизбежность — одна із найяскравіших команд «pound-for-pound» на початку турніру. Чи дійсно це так, і на скільки турів «простягнеться» їх переможна серія? Враховуючи форму Liders і їх «щедрість» минулого вікенду,  у «неминучих» хороші шанси продовжити перемагати.

FC Rabona – ФК Кварцит

Скільки можливостей було в «Рабони», аби повернутись на переможну «тропу». Як бачимо, команда «крокує» шляхом не до звитяг, а «тропою війни» війни із самими собою. Ще одна можливість з’явиться у колектива Сергія Кукіля в неділю. На «горизонті» — ФК Кварцит, які вже «розібрались» із Rangers, «кривдниками» FC Rabona у минулому турі.

МФК Рваний Кед – Yellow Black

Олександр Андрєєв минулого вікенду знайшов потрібні слова, аби підопічні (МФК Рваний Кед) обіграли «Смайл». Однак гадаємо, що Yellow Black наразі перебуває в кращому тонусі, адже команда більше забиває і «ззовні» виглядає впевненішою. Але побачимо, в якому гуморі колектив Дмитра Бондаря після поразки «неминучим». «На папері» «жовто-чорні» наразі є більш конкурентними, хоча тренер суперника завжди готовий здивувати.

Bronze Division

Sporting Kyiv – Tech United

«Спортінг Київ» далекий від тієї форми і гри, яку вони показували ще в першій половині Winter R-Cup. Але на це є ряд причин: розбалансований склад, відсутність концентрації в конкретному ігровому відрізку. Взяти хоча б їх гру із Нове Життя в минулому турі. Відсутність Максима Гутника сильно «б’є» по команді Євгенія Шевчука, адже його вміння взяти на себе ініціативу і «створити гол» часто допомагало колективу перемагати.

Tech United у минулому турі «вирвали» перше очко завдяки нічийному результату у матчі із Unknown FC. Але, яка гарантія, що «морально-вольові» «спрацюють» і цього разу? Впевненості немає, відтак очікуємо рівної гри і запеклої боротьби у час, коли обом командам вкрай необхідний будь-який заліковий бал на старті змагань.

Unknown FC – FC Valkyrie

Чи розлючені «невідомі» після минулого туру? Однозначно, це відобразиться на грі, а, можливо, й на результаті матчу з FC Valkyrie. При такому «сценарії» кількість набраних очок на старті, минулі поєдинки швидко забуваються, бо панує спортивна «лють» і бажання поквитатись з усіма. Чи готовий суперник «сприймати» це, якою буде його реакція?  

FC Valkyrie минулого туру перемогла, а цієї суботи лише майстерністю можна переважити супротивника. Тому, шановні Кульша, Потапенко, Курач та інші, «слово» надається вам.

Нове Життя – Славутич

Варто виокремити це протистояння, як одне із найцікавіших у дивізіоні. Приємно спостерігати за колективами, як за окремими «бойовими одиницями» у Bronze, адже жодна із команд не підлаштовується під суперника, а впевнено досягає результату. Переможець цього матчу наздожене лідера таблиці, а ми не беремось визначати фаворита, хоча ще 2 місяці тому його б знайшли із легкістю.

New Star – ФК Сейм Путивль

Путивльці точно не розцінюють New Star як суперника, що зупинить їх переможну «ходу». При потрібній мотивації «Сейма» New Star не матиме шансів для успіху. Команда Артема Мокренка забиває в середньому більше п’яти голів за матч, серед яких «нові зірки» є одними із найслабших. Але ж хочеться побачити від поєдинку якоїсь несподіванки. До речі, New Star провели по одному тайму на рівні з супротивниками в минулих турах. Але неоптимальні фізичні кондиції продовжують «переслідувати» колектив Алексіса Чікаізи.

Internazionale Kyiv – FC IPnet

Покажіть нам свій максимум — до цього закликаємо обидві команди. Навіть, якщо це буде тотальний розгром або головний «апсет» туру. Звичайно, FC IPnet є фаворитом матчу, але, здається, що хлопці ще в «пошуках» необхідного балансу. Зауважимо одне: до форми зразка минулого турніру команда Івана Нечепи не дотягує. Гра з Internazionale Kyiv — пречудова нагода переконати нас у протилежному.

Пресслужба R-Cup