Platinum без інтриг?! У кого більший м.п і "синдром нічиєї" в Bronze — анонс 2-го туру, У другому турі осіннього R-Cup Grass перші матчі після повернення зіграють ФК Неизбежность і ФК Кварцит. Gold подарує принциповий поєдинок "профаків" і "дизайнерів", а Platinum не змінить"сірої" гримаси. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

10.09.2021

Platinum без інтриг?! У кого більший м.п і "синдром нічиєї" в Bronze — анонс 2-го туру

10.09.2021

Platinum без інтриг?! У кого більший м.п і "синдром нічиєї" в Bronze — анонс 2-го туру

Platinum Division

Grace – Perun

Це їх третє протистояння в турнірі. Поки рахунок між командами в очних поєдинках 1:1.

05.12.20 Grace 3 – 6 Perun

22.08.20 Grace 7 – 1 Perun

Гадаємо, від матчу варто чекати великої кількості забитих м’ячів, але який збір у Grace? Вже й не згадаємо, коли він був оптимальним, а, за словами капітана, зараз грати майже нікому. Perun свій перший матч в дивізіоні програв Hell Energy в напруженій боротьбі. Заважаючи на кадрові проблеми Grace, у цій парі фаворитом виділимо колектив Ігоря Каплунова.

FC Sofiya City – RDS

Невже початок турніру для FC Sofiya City буде настільки простим? Хочемо інтриги, а тому відмовляємся у це вірити. Sofiya City надвпевнено стартувала у найвищому дивізіоні, а RDS програли іншим дебютантам. RDS продовжить «шукати» свою гру, але в цьому турі суперник іншого «посіву». Це буде протистояння двох різних команд за рівнем майстерності. «На папері» такий поєдинок чимось нагадує будь-який матч Sofiya City в Gold.

Gold Division

3й Тайм – Aquila Team

3й Тайм набрав непогану форму — в останніх п’яти матчах жодної поразки,  вольова перемога в минулому турі. Сподіваємось, від емоцій й ейфорії після звитяги команда «відійшла», настрій відмінний, тож необхідно налаштовуватись на Aquila Team. Команда лише дебютувала, та вже «вписала себе» в історію турніру. З ФК Легіоном «на двох» забили 20 м’ячів, що є своєрідним рекордом R-Cup. Усе б нічого, проте 18 із цих голів у ворота Aquila. Фаворит в цій парі очевидний, якщо й чекати «сюрпризу», то чогось дуже й дуже «епічного» протягом 40 хв.

AZ-41 – Young Business Club

«AZ i «янги» — лікар нам «прописав» Gold Division». 

AZ «спускається» в Голд. Це саме те, що наразі необхідне хлопцям, аби знову відчути «смак» перемог і жагу до боротьби за високі місця. Абсолютно такі ж цілі в дивізіоні матиме Young Business Club. Від команди Євгена Задорожного чекаємо «перезавантаження». Переконані, що все під контролем тренера, навіть, не зважаючи на сумбурний виступ «янгів» у минулому турнірі. Цікава та інтригуюча ситуація, а ми відзначимо, що це той випадок, коли варто якнайгучніше розпочати сезон. Рік тому, до речі, колективи між собою зіграли внічию 1:1.

FC Profi – Duzain-Fasad

Центральне протистояння в дивізіоні. В R-Cup Spring команди змагались за топ 5, але «профі» забагато грали внічию і посіли шосте місце. Не думаємо, що Сергій Хомицький залишивсь задоволеним виступом своєї команди. Можна говорити про невдалий збір протягом сезону. Але погляньте на початок нового турніру. Все ті ж проблеми. І збір був хорошим. Невже відсутність Устименка і Ракітіна так відображається на команді, що та провалює не лише окремі епізоди, а цілі тайми?

Duzain-Fasad теж полюбляє схожі емоційні «гірки». Але, загалом, колектив Олександра Поліщука більш стабільний, якщо говорити про «довгу» турнірну дистанцію. Хоча «Дизайн» зазнав поразки у першому і поки єдиному матчі з «профаками».  

Silver Division

Дружба – FC ATL

Це так цікаво! Чекаємо цього матчу з нетерпінням. Лідери «Бронзи» вступають на «землю Сільвера». Щоправда, Дружба вже встигла «відірвати» один із її «шматочків» минулого вікенду. Ми зазначали, що колектив Романа Буряка може «перенести» на Silver свої виступи в Bronze. І це принесе успіх. Вже маємо «фідбек» — вольова перемога Дружби у першому турі. Чи достатньо буде характеру в матчі з ATL? Навряд.

FC ATL — це горда команда. Виступаючи, в «Бронзі» вони не звикли до частого, серйозного опору від суперників (лише одна нічия і жодної поразки в дивізіоні R-Cup Spring). У суперкубку амбіції теж «били за край», та команда «капітулювала» перед FC Bilux, ше одним представником Bronze. Ось така от «іронія долі» для колективу Даниїла Баликіна. Але чи робить це FC ATL НЕ фаворитом у боротьбі за топ «Сільвера»? Точно ні. Тому чекаємо неділі та самої гри, яка може здивувати.

ФК Неизбежность – Smile Development

ФК Неизбежность і харизма команди в обличчі тренера Романа Галицького повертаються. Коли формували дивізіони, постало питання: «ФК Неизбежность — це Gold чи Silver?» Думки розходились, але точно знаємо, що в «Сріблі» колектив виглядатиме більш конкурентним. До того ж, в R-Cup у хлопців була пауза, тому потрібен буде час на адаптацію.

Smile Development в Голді нав’язувати боротьбу не в змозі. Оптимальний і стабільний збір — поки це не про «усміхнених». Silver — справжня «романтика» і вирішення турнірних завдань для колективу Юрія Момота. У заявці також є Голодніков. Можливо, гратиме не в кожному матчі, але Олександр точно допоможе команді боротись в дивізіоні.

FC Soft Serve – FC Bilux

Для Soft Serve саме цей сезон має стати ключовим. «Перезавантаження» всередині колективу, «пониження» в Silver і бажання відразу ж повернутись в Gold — все це здійснюватиме неймовірний тиск на команду. Як цього уникнути? Перша спроба — матч проти FC Bilux, який вже зіграв свій перший поєдинок. Нагадаємо, обіграли Liders 3:2. Фаворита в цій парі виділити важкувато, проте лише один Жихарєв здатен «зруйнувати» командність Bilux. Тому чекаємо неділі і подивимось на збір обох команд.

Denon – Yellow Black

Denon у минулому турі влаштував «перестрілку» з «футбольорами», але й чотирьох забитих голів не вистачило хоча б для нічиєї. Аби спрогнозувати виступи команди Владислава Бондзіка, ми чекали їх першої гри і збору на матч. Зі збором труднощі, а отже, цей сезон для Denon мало чим відрізнятиметься від інших.

Хто такі Yellow Black? «Заручники» Silver, поки інших синонімів не вигадаєш. У минулому турнірі команда Дмитра Бондаря в «Сріблі» виступила невдало і «опустилась» в Bronze. Але із зрозумілих причин довелось обирати, тому подивимось знову на гру хлопців в звичному для них дивізіоні.

ФК Кварцит – Rangers 2.0

ФК Кварцит грав в R-Cup ще в далекому 2019. Колектив виступав в Голді і займав місце неподалік «зони вильоту». Минуло майже 2 роки. Знаємо, що на простори Rejо-ВДНГ колектив вступає із відмінним настроєм, адже не так давно тріумфували в одному з інших турнірів. Ключовий виконавець для команди — Владислав Куцюк, який в заявці й на цей сезон. Можливо, команда побореться за топ дивізіону?

Рейнджери, в свою чергу, могли забрати 3 залікові бали в матчі з Дружбою, але провалили кінцівку матчу. Досвіду явно не вистачило. Досвід — це «велика справа» для великих матчів, але Rangers зобов’язані використати «козирі», про які ми говорили раніше (швидкість і хороші кадри). Потенційно «увірватись» в топ реально лише за ідеальних ігрових й неігрових обставин. Команди із Борщагівки в R-Cup славляться характером, однак від Рейнджерів цього в першому турі ми не побачили.

Bronze Division

Unknown FC – Sporting Kyiv

Це протистояння з величезною та шаленою історією, але наразі особливого захоплення гра не викликає суто з ігрових причин. Щиро сподіваємось, що команди з першої хвилини доводитимуть зворотнє твердження. Unknown i Sporting Kyiv – це «дуелі», які щоразу завершувались «соковитою» нічиєю 4:4 і 3:3. При цьому кожна із команд почергово відігравалась на останніх хвилинах. Загалом, «буря» емоцій, а не матчі!

Нічия і нічия — це так самодостатньо! З вашого дозволу наша редакція буде максимально відвертою: бажаємо цій грі нічийного результату.

Internazionale Kyiv – Dnipro-M

«Дніпряни» в другому турі поспіль протистоятимуть нашим закордонним друзям. У складі Internazionale Kyiv чимало гравців, які представляють посольство Великої Британії. Але повернемось до гри. Колектив Ніка Боулера розгромно програв у минулому турі, тож саме час реабілітуватись. Але чи вистачить сил? Dnipro-M хоч і провели невиразну гру тиждень тому, цього вікенду теж буде фаворитом. Колектив Сергія Кукіля кадрово переважає над суперником. Цей матч — хороша можливість для гравців привітати тренера, який одружується.

FC Valkyrie – Cлавутич

FC Valkyrie в останніх п’яти матчах не програє. Прогрес команди, яка починала з «азів й низів», помітний. Нам пощастило, що саме Bronze Division наповнений командами, що були новачками, але постійно навчаються і працюють над своєю грою. Славутич теж починав, але ще в «сиву» давнину. Зараз — це досвідчені гравці, яким, до речі, не вперше протистояти Valkyrie. Якщо 27 грудня минулого року Славутич розгромив із рахунком 5:1, то два місяці тому програв 1:2. Збір команди Ігоря Кузнєцова вплине на результат в будь-якому випадку. Але не менш важливим стане «фактор Кульши» в стані суперника.

ФК Сейм Путивль – FC IPnet

Після звитяги минулого вікенду Сейму важливо продовжити перемагати. Підсилення команди Артема Мокренка новими гравцями спрацювало, але чи гратимуть «нові обличчя» весь сезон? Збір ФК Сейм Путивль зразка минулого туру дає шанси на рівну гру цієї неділі. Але звернемо увагу, що FC IPnet всерйоз мотивовані з другої спроби дістатися до топ 3. У минулому сезоні до омріяного «підвищення» не вистачило однієї звитяги. У новому турнірі кожен бал буде «на вагу золота» з огляду на амбіції колективу Івана Нечепи.  

Пресслужба R-Cup