Людина-гол з Gold-дивізіону, недосяжна Manzana-2, 16-річний талант 3-го тайму та інші новини, Огляд туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

06.07.2021

Людина-гол з Gold-дивізіону, недосяжна Manzana-2, 16-річний талант 3-го тайму та інші новини

06.07.2021

Людина-гол з Gold-дивізіону, недосяжна Manzana-2, 16-річний талант 3-го тайму та інші новини

Platinum Division

Manzana-2 - Hell Energy – 9:6

Що головне:

-Manzana-2 виграла восьмий матч поспіль

- «Енергетики» програли вже двічі поспіль.

- Команди видали просто фантастичний перший тайм, в якому було забито одразу 8 голів.

- Ярослав Аксьонов провів найбільш результативний матч в сезоні, відзначившись хет-триком і двома асистами.

Висновок: Manzna-2 – в цьому сезоні буде недосяжна для своїх опонентів. Команда Сергія Рівного забиває в середньому по 6 голів за матч, маючи неймовірний кадровий резерв. Нам здається, що цього резерву якраз не вистачило «енергетикам», які мали всього лише три заміни. Однак цей колектив показав себе справжніми бійцями, адже перший тайм, поступившись в першому таймі з рахунком 5:3, а другий, відповідно, програли 3:4. Дубль Степана Кошки дозволив набрати йому вже 11 результативних ударів в сезоні. За цим показником він другий.

Енергія - BetonEnergo – 2:8

Що головне:

-«Будівельники» виграли 5-й матч поспіль в сезоні, в яких забили 38 голів! Оце показник!

- Підопічні Станіслава Гончаренка не можуть виграти вже 8 турів поспіль (1 нічия і 7 поразок). Однак є круті новини – інтерв’ю з легендарний тренером вже на нашому YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=059FxTsWgX0)

- Одразу два гравці «будівельників» відзначились хет-триком – Ванкевич і Кириленко (для якого це вже другий хет-трик в сезоні).

Висновок: після того, як Дмитро Дорохов зрівняв рахунок на 16-й хвилині першого тайму, здалося, що «енергетики» можуть розраховувати на позитивний результат. Однак Ванкевич і Тростянський забили два швидких голи у відповідь і закінчили перший тайм з рахунком 3:1 на користь «будівельників». Потім на першій хвилині другого тайму забив Кириленко і гру було зроблено. Відзначимо, що єдиний гол Тростянського у цьому матчі дозволив йому залишитися на першому місці в гонці бомбардирів – 12 голів.

VBA - REJO – 1:3

Що головне:

- REJO здобув першу перемогу у чотирьох матчах!

- В цьому матчі не було жодної жовтої картки.

Висновок: насправді VBA цілком міг розраховувати на залікові бали, адже Олександр Шинкарюк відкрив рахунок вже на 7-й хвилині матчу, забивши свій 6-й гол в сезоні (причому забиває Сашко вже у третьому матчі поспіль). І хто знає, як складалася б ситуація, якби Rejo не продемонстрував майстер-клас по грі на останніх хвилинах матчу. На 20-й хвилині першого тайму Сергій Мельник рахунок зрівняв, а на 39-й і 40-й хвилинах записав на свій рахунок гол+асист. Man of the match – однозначно.

REJO - AZ-41 – перенесено!

Gold Division

FC Profi - Young Business Club – 1:1

Що головне:

-«Профі» вже три тури не можуть перемогти (дві нічиї і поразка), проте це не заважає хлопцям залишатися на 4-й позиції.

- «бізнесмени» після цього туру залишаються другою найгіршою командою ліги за кількістю забитих голів – всього 15 результативних ударів.

Висновок: за великим рахунком, перемогу могли здобути, як професіонали, так і «бізнесмени», адже моментів вистачало. Однак реалізація була продемонстрована лише у таймі першого, в якому все і вирішилося За три хвилини команди забили по одному разу у ворота один одної. Банніков відзначився на 13-й хвилині матчу, а Губаш зрівняв рахунок за 3 хвилини. Василь, до речі, забив у 5-му матчі поспіль.

Soroki Team - ФК Легіон – 1:2

Що головне:

-Легіон перервав свою серію з чотирьох поразок поспіль, здобувши другу перемогу у сезоні.

- Це перша поразка Soroki Team в сезоні (всього їх шість) з різницею менше, ніж у три голи.

Висновок: ця перемога була вкрай важливою для «легіонерів», в першу чергу тому, що вона дає можливість відчути впевненість у власних силах. Дуже вчасно свій найкращий матч в сезоні провів Вадим Сороколта (Легіон) який за 3 хвилини у першому таймі оформив дубль і, таким чином, зробив серйозну заявку на перемогу своєї команди в сезоні. Не можна сказати, що Soroki Team не билися. Ні, навпаки, Клепіков зміг відзначитися голом у другому матчі поспіль, проте хоча б зрівняти рахунок у підсумку не вдалося.

Liverpool FC - Smile Development – 3:3

Що головне:

- Smile Development продовжує падати у турнірній таблиці. Команда виграла всього раз в останніх 5 матчах.

- Основні події відбувалися у першому таймі звітного матчу, коли команди забили на двох 5 голів.

- Головним героєм у складі «будівельників», безумовно, потрібно визнати Максима Кудлая, який зробив свої перші результативні дії в сезоні. В попередніх 5-ти матчах  у Максма 0 очок за ситемою гол+пас, а зараз одразу дубль.

Висновок: в цьому матчі зустрічалися команди, які мають певні проблеми в захисній лінії. «Червоні» в середньому пропускають по 6 голів за гру, а «будівельники» - по три. Власне кажучи, саме відкриту гру ми і побачили у першому таймі, коли команди забили 5 голів у ворота один одного. Другий тайм вийшов набагато обережнішим, але «будівельникам» вдалося піти від поразки, адже Михайло Бісага забив пенальті, перервавши серію з 5 матчів без забитих голів.

Soborna Team-2 - Sofia City – 0:0

Що головне:

-Боротьба за чемпіонство триватиме і надалі. Питання лише в тому, хто першим зазнає помилки, або буде мати гіршу різницю забитих і пропущених м’ячів.

- Це був один з найгарячіших матчів ліги, в якому арбітри зафіксували одразу 5 жовтих карток.

Висновок: з семи перших місць у гонці бомбардирів ліги, 6 займають саме представники цих двох команд. І аби ви розуміли, усі ці бомбардири були присутні на звітному протистоянні. Відмінні швидкості, купа моментів і яскравих сейвів – все це про гру Soborna Team-2 - Sofia City, яка, здається, стала першою у звітній лізі, яка завершилася без забитих голів.

Duzain-Fasad - Сталь – 3:2

Що головне:

-це був один з найкрутіших матчів туру за кількості боротьби і емоцій.

- Юрій Моргушко оформив третій будь в чотирьох матчах за «сталеварів» в цьому сезоні.

- Вже в третє поспіль «сталевари» програють наступний матч після переможного.

Висновок: якби Моргушко частіше був на матчах «сталеварів», то результати цієї команди однозначно були б кращими. Проте маємо те, що маємо. Юрій двічі виводив свою команду вперед у цьому матчі, забивши перший гол вже у дебютній хвилині матчу. Однак «дизайнери» в цьому сезоні відрізняються не тільки характером, а й командною грою. Хлопці змогли оговтатися і за 5 останніх хвилин перевернули хід матчу, вирвавши перемогу на останніх секундах гри, завдяки голу Андрія Жука.

Sofia City - Grace – 10:5

Що головне:

-Це просто космос! Одразу 15 голів в одному матчі.

- Grace відмінно розпочав гру у першому таймі, забивши вже на 3-й хвилині матчу, проте потім отримав тричі у свої ворота.

- Максим Чеберяк – це людина-гол. В цьому матчі Максим записав на свій рахунок одразу 7 забитих голів! У нього вже 13 голів і 9 асистів в 7 матчах!

- Grace перервав свою серію з чотирьох перемог поспіль.

Висновок: насправді футболісти Grace великі молодці. Вони билися проти одного з головним претендентами на чемпіонство і виглядали уже гідно. Особливо це стосується Василя Лавренюка який оформив вже третій хет-трик в сезоні (за 5 матчів). Однак Чеберяк є Чеберяк. Макс просто знищив оборону суперника, ставши головним ньюзмейкером туру.

FC Rabona - FC Soft Serve – 5:7

Що головне:

-Є перша перемога FC Soft Serve в сезоні! Нарешті Вітаєм, хлопці!

- FC Rabona програв вже вчетверте в останніх 5-ти матчах.

Висновок: що ви знаєте про характер, якщо не бачили звітне протистояння? FC Rabona вигравав 2:0, 4:3, 5:3, але у підсумку програв! Анатолій Жихарєв і Віталій Дацюк вели за собою партнерів по команді, синхронно відзначившись хет-триком. Більше того, Жихарєв оформив хет-трик всього за півтори хвилини, а переможний гол на свій рахунок записав Рибальченко, забивши на 40-й хвилині! Просто фантастика!

Silver Division

ФК Сейм Путивль - 3й Тайм – 4:3

Що головне:

-Сейм Путивль виграв свій перший матч в сезоні! До цього у хлопців було шість поразок поспіль.

- Поразка в цьому матчі перервала виграшну серію 3-го тайму, яка становила 2 матчі поспіль.

Висновок: якщо здобувати першу перемогу в сезоні, то тільки так! В цьому матчі ми побачили справжні футбольні гойдалки. Яковенко відкрив рахунок вже на другій хвилині тайму, проте ще до перерви Ігор Малюк забив двічі і вивів Сейм Путивль вперед – 2:1 Далі більше – адже вже на 24-й хвилині матчу нестримний Яковенко рахунок зрівняв – 2:2. Найцікавіше почалося в кінці. Спочатку Яловенко знову вивів Сейм Путивль вперед, але Краснопольский за 30 секунд до завершення матчу скористався відмінною передачею Кондратьєва і рахунок зрівняв – 3:3. І коли до завершення матчу залишалося, увага, 2 секунди (!!!) Грисюк точно пробив з гострого кута і вирвав для своїй команди перемогу – 4:3! Браво!

3й Тайм - Крылья Донбасса – 10:2

 Що головне:

-3-й Тайм здобув найбільш переконливу перемогу в лізі і це на тлі втому після гри з ФК Сейм Путивль.

- Відзначаємо класну трансферну компанію від 3-го тайму. Валентин Прокопчук вже у другому матчі за команду відзначився покером і асистом, а Кирило Краснопольский, зігравши третій матч, записав у свій акив 2 голи і 2 асисти.

- Крила Донбасу програли свій третій матч поспіль, причому хлопці пропустили в цих матчах 21 гол.

Висновок: Крилам очевидно не вистачало свіжості у цьому матчі, адже команда мала всього лише дві заміни, натомість, як суперник міг розраховувати на 13 виконавців! Більше того, після поразки від ФК Сейм Путивль, 3-й тайм настільки змінив свій підхід до гри, що буквально розірвав суперника ще у першому таймі, забивши у ворота суперника 4 голи ще до перерви. І знаєте, було б справжнім злочином пройти повз гру 16-річного Дениса Яковенка, який просто таки тягне на собі команду. На його рахунку 3 голи і два асисти і ми впевнені, що у цього хлопця дуже позитивне футбольне майбутнє!

Magnis Income - Young Boys 2019 – 1:6

Що головне:

- Magnis Income програв 5й матч поспіль в сезоні.

- Дмитро Котельніков оформив другий дубль поспіль за Young Boys 2019.

- Голкіпер Young Boys 2019 Дмитро Бондарь відзначився голом з пенальті, забивши свій 5-й гол у восьми матчах сезону!

Висновок: команда Андрія Знайди мала всього лише одну заміну і це, звичайно, серйозно позначилося на грі команди. Свіжості десь точно не вистачало, тому і такий рахунок у підсумку. Однак з іншого боку ми повинні віддати належне Young Boys 2019, адже хлопці перервали свою безвиграшну серію яка становила 3 матчі поспіль (2 поразки / 2 нічиї). Не можемо не відзначити результативні  дії Дмитра Сальнікова, адже в попередніх 5 матчах він не набрав жодного балу за системою гол+пас, а у звітному матчі оформив 1+1.

FC Yuzhbor - Friends Team – 0:4

FC Yuzhbor - Magnis Income – 9:6

Ми вирішили об’єднати два матчі FC Yuzhbor в один репортаж, аби показати вам на контрасті гру команди.

Якщо в грі проти Friends Team, який веде боротьбу за чемпіонство, команда не змогла забити жодного гола у ворота Павла Овдієнка, то в протистоянні з Magnis Income, який до цього програв усі 5 матчів, хлопці забили одразу 9 голів.

Причому в матчі проти «друзів» дуже непомітним був найкращий бомбардир не тільки FC Yuzhbor, а й усієї ліги, Сашко Невинський. У нього були моменти, але захист «друзів» зіграв майже ідеально, аби зайвий раз не нервувати свого організатора команди Володимира Костюченка, який ув присутнім на матчі вперше після операції на серці. Ну і, звичайно, ми просто забов’язані відзначити Дмитра Клименка, який в цьому матчі оформив хет-трик!

Що стосується гри проти Magnis Income, то тут FC Yuzhbor проявив себе краще, але не без нюансів. Наприкінці першого тайму FC Yuzhbor вигравав 4:1 у команди, яка мала всього одну заміну. Здавалося, гру зроблено, але Magnis Income провів просто космічні останні хвилини тайму, адже за півтори хвилини встиг забити тричі у ворота своїх опонентів. Партнерів за собою вів капітан, Андрій Знайда, який оформив 2+1. Більше того, за 5 хвилин другого тайму Magnis Income забив ще двічі і вигравав 6:4 і лише після цього ми побачили справжній FC Yuzhbor. Команда почала бігти, атакувати і забивати. Як наслідок, 5 голів за 12 хвилин і важка перемога з рахунком 9:6!

BetonEnergo-2 - Young Business Club-2 – 3:0

Що головне:

-«будівельники» продовжили свою безпрограшну серію до трьох матчів (дві перемоги і нічия).

-«бізнесмени» перервали свою серію з двох перемог поспіль.

- усі голи в цьому матчі були забиті в останні 5 хвилин.

Висновок: в матчі двох рівних за класом команд перемогли ті, хто краще реалізував свої моменти і зберігав концентрацію наприкінці матчу. Чесно, здавалося, що ледь не в перше в сезоні, ми побачимо матч, який завершиться без голів. Однак все вирішили останні чотири хвилини. Ванкевич, Чорноус і Ковальчук забили тричі, дозволивши своїй команді скоротити відставання від третьої позиції до трьох очок.

Karcher - Denon – 2:1

Що головне:

-Karcher залишився єдиною командою в лізі, яка ще не зазнавала поразок.

- Denon програв третій матч поспіль і відкотився на 9-ту позицію.

- Karcher вперше переміг Denon в рамках нашого турніру, адже попередня гра команд завершилася з рахунком 3:3.

Висновок: це був мабуть, найважчий матч для Karcher в сезоні. Команда пропустила першої на останній хвилині першого тайму, коли Тімур Шумаков відзначився голом після відмінно передачі Куплевацького (Тимур, до речі, відзначився у третьому матчі поспіль). Однак характер Karcher дався взнаки. За десять хвилин другого тайму Свірєпов і Шуляк по разу відзначилися у воротах своїх опонентів, здобувши перемогу 2:1. Karcher одноосібно посідає першу позицію.

Адвокати Київщини - FC MeadCult – 6:4

Що головне:

- FC MeadCult вперше програв у цьому сезоні, перервавши серію з 5-ти перемог поспіль!

- Адвокати здобули вже три перемоги в останніх 4 матчах!

- Павло Іванюта демонструє просто-таки фантастичну результативність, забивши в двох останніх матчах одразу 7 голів.

Висновок: FC MeadCult приїхав на гру без Бєлєлі і Миколи Шимківа, які апріорі є лідерами команди (11 голів і 6 асистів на двох), проте це в жодному разу не применшує досягнень Адвокатів. Команда видала декілька різних відрізків за якістю гри. Спочатку – відмінний перший тайм, який завершився перемогою цієї команди 3:2. Далі – жахлива перша половина тайму другого, коли команда поступалася 3:4. І у підсумку – ідеальне закінчення матчу з трьома голами за 4 хвилини. Звичайно, головний герой матчу – Павло Іванюта, який записав на свій рахунок чотири голи і вийшов на другу сходинку в гонці бомбардирів, маючи 10 голів.

Bronze Division

ФК Фокус - ФК Венеция – 4:1

Що головне:

-Фокус перервав серію з трьох матчів без перемог.

- Максим Перенчук зробив за один матч рівно стільки ж результативних дій, як за 7 попередніх – 2+1.

- Фокус вдруге в рамках нашого турніру переграв «італійців» з рахунком 4:1

Висновок: будемо відверті, «італійці» приїхали на матч не в найкращому складі, маючи лише дві заміни. Не було Інжиєвського, який забив двічі в трьох матчах, не було Бітневського, який до цього зіграв у восьми поєдинках. Проте програли хлопці, в першу чергу, Перенчуку. Макс піймав шалений кураж, зробивши усе для перемоги своєї команди. Ще у першому таймі він забив двічі і відзначився асистом, а на перерву команди пішли за рахунку 3:0. Також відзначимо, що реалізація моментів від «італійців» залишала бажати кращого.

FC Valkyrie - Новая Жизнь – 1:3

Що головне:

-Новая Жизнь перемогла вперше за шість матчів, з чим ми хлопців і вітаємо!

- Новая Жизнь вдруге обіграла своїх опонентів в рамках нашого турніру (рік тому було 8:2).

Висновок: дуже здивувала атакуюча ланка FC Valkyrie, яка в цьому матчі не могла реалізувати свої моменти. Погодьтеся, дивно бачити 0 за системою гол+пас від такого майстра, як Потапенко. До того ж, перед звітним протистоянням Новая Жизнь забила лише 11 голів у ворота своїх опонентів за 6 матчів, а тут одразу три в одному. Звичайно, у нас одне питання: чому мовчав раніше Аверьянов? В попередніх шести матчах Віталій мав в своєму активі лише один асист і жодного голу, а зараз він забив усі три голи своєї команди, здобувши над важливу перемогу! Просто браво!

FC Bilux – Славутич – 2:0

Що головне:

- FC Bilux виграв третій матч поспіль!

- FC Bilux не пропустив у свої ворота в трьох матчах сезону, причому в двох останніх залишив свої ворота у недоторканності.

- FC Bilux вдруге в рамках нашого турніру здолав Славутич (в минулий раз 6:4).

Висновок: нам здається, що Славутичу, після двох поспіль героїчних матчів з лідерами (3:4 – Акули / 5:5 – АТЛ), просто не вистачило емоцій. Хлопці знову дали бій лідеру настільки, наскільки дозволяли сили, адже Славутич мав всього лише одну заміну. За характер хлопцям респект. За гру в обороні – «3». Спочатку свою суху серію перервав Дубовой, який в останній раз забивав ще у першому матчі турніру, а потім, на останній хвилині першого тайму, Цюпа відправив суперника у нокдаун.

Дружба - Falcons U19 – 4:1

Що головне:

-Дружба, завдяки цій перемозі, трішки скоротила відстань від ATL, до чотирьох залікових балів.

-Дмитро Сушко (Дружба) провів свій найрезультативніший матч в сезоні – 1+2.

Висновок: навіть без одного з двох своїх найкращих асистентів, Березовського, Дружба доволі легко переграла молодих хлопців з Falcons U19. Вже до 33-ї хвилини матчу в їх воротах побувало 4 голи, на які Falcons U19 відповів влучним пострілом Максима Оніщука на 36-й хвилині матчу. У Falcons U19, до речі, зараз є типова для молодого колективу проблема – не вистачає стабільності.


Sporting Kyiv - Tech United – 2:1

Що головне?

-«Португальці» не програють вже 4 матчі поспіль (3 перемоги і нічия).

- Tech United вчетверте в сезоні поступився своїм опонентам з мінімальною різницею у рахунку.

- Дует Опанасенко – Пясецький другий тур поспіль відзначається результативними діями (у першого асист, у другого – гол).

Висновок: історія про те, як, мабуть, не вистачило сил. «Технарі» точно, принаймні на нашу думку, награли на один заліковий бал в цьому матчі. Тим паче, що Пясецький відкрив рахунок наприкінці першого тайму. І, що важливо, цей рахунок тримався до самісінького кінця, поки «португальці» не почали йти ва-банк. Потрібно віддати належне Sporting Kyiv за характер адже вони, завдяки голам Шевчука і Бондаренка перевернули гру за 2 останні хвилини і здобули перемогу!


IPnet - Unknown FC – 5:2

Що головне:

- IPnet здобув третю перемогу поспіль, забиваючи в цих матчах в середньому по 5 голів у ворота своїх опонентів.

- Unknown FC, при доволі непоганій якості гри, не може виграти вже 5 турів поспіль (3 поразки і 2 нічиї).

- Кеп IPnet Іван Нечепа забив у шостому матчі поспіль.

Висновок: грати проти IPnet, який набрав серйозний хід в чемпіонаті, маючи всього одну заміну, це злочин. Unknown FC міг добряче попсувати нерви своїм опонентам, проте сил, відверто кажучи, не вистачило. Додайте сюди відсутність Приступи і Лотоцького і отримаєте такий результат. Відзначимо, що шанси на позитив у Unknown FC були, адже на 25-й хвилині матчу Жильцов зробив рахунок 1:1, однак далі були два асисти від Владислава Солодкого, який і визначили переможця матчу.

Dnipro-M - Атлант – 3:2

Що головне:

- Dnipro-M здобув третю перемогу поспіль і не програє вже протягом 5 матчів!

- Атлант і надалі залишається єдиною командою в лізі, яка не виграла жодного матчу (6 поразок і нічия).

Висновок: в цьому матчі Атлант сподобався своїм характером. Навіть поступаючись 0:3, команда не опускала рук і йшла вперед, за що і була винагороджена голами Петросяна і Прокопюка. Інша справа, що Dnipro-M на той момент вже вирішив усі питання, щодо переможця матчу, завдяки дублю від Василенко, який став для нього вже третім у 5 матчах за Dnipro-M. «Дніпряни» вже на відстані 4 очок від третього місця!

Пресслужба R-Cup