26 питань нового туру!, Анонс ігрового вікенду, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

02.07.2021

26 питань нового туру!

02.07.2021

26 питань нового туру!

PLATINUM DIVISION

Manzana-2 - Hell Energy 

Чи зможуть «енергетики» зупинити непереможну Манзану? Для команди з одним з найкращих захистів у лізі - це цілком реально (всього 13 пропущених). Однак є й інша сторона медалі: тріо Кучук - Гончаров - Саківський на трьох забили вже 16 голів. Ну що, Степане Кошка, твій вихід. Лідер «енергетиків» забив в цьому сезоні вже 9 голів.

Энергия - BetonEnergo

Чи зможуть «будівельники» дійсно увімкнутися в боротьбу за чемпіонство? Ситуація доволі позитивна, адже їх прямі конкуренти грають між собою (Manzana-2 - Hell Energy) і, як мінімум, одна команда очки втратить. Більше того, Енергія наразі найгірший колектив ліги - 8 забитих і 39 пропущених!

VBA - REJO 

Чи зможе REJO перервати серію з трьох матчів без перемог? (нічия і дві поразки) Звичайно, буде важко, адже суперник знаходиться поряд в турнірній таблиці і має відносно непогані шанси на боротьбу за медалі. Однак з іншого боку REJO вже потрібно доводитися свій, безумовно, високий клас. Опришко, Мельник, звертаємося в першу чергу до вас. Але не забувайте, що VBA програв всього раз в останніх чотирьох матчах і при цьому виграв три інших протистояння. 

REJO - AZ-41

Чи вистачить сил у REJO на два матчі за день? Дійсно, коли граєш одразу два матчі за один ігровий день, важливо правильно розподілити сили. Ми розуміємо, що кадрів у REJO вистачає, але недооцінювати AZ-41 точно не варто! Команда має кістяк, який складається, як мінімум, з шести кваліфікованих виконавців, серед яких особливо відзначимо Левицького і Нестеренка, які на двох набрали 7 результативних балів.


GOLD DIVISION

FC Profi - Young Business Club

«Профі» чи «бізнесмени»? Саме таке питання, як би банально воно не виглядало, ми виносимо на перший план. «Профі», після відмінного старту сезона (три перемоги поспіль) загальмували (1 перемога в 4 матчах). «Бізнесмени» взагалі дивують - 2 перемоги в 7 матчах. Цей колектив забиває в середньому по 2 голи за матч, в той час, як їх опоненти забили вдвічі більше. Головне стримати Мойсеєнка (7 голів) і Устименка, який вже зробив 9 асистів!

Soroki Team - ФК Легіон

Чи випадково Soroki Team в минулому турі здолали «профі»? Та перемога, звичайно, була здобута за величезного сприяння Сашка Невинського, який забив тричі і відзначився асистом, проте і без нього є кому грати. «Легіонери», в свою чергу, ніяк не можуть прийти до тями. Після перемоги, яка була здобута ще чотири тури тому, відбулися 4 поразки, при чому у цих зустрічах Легіон отримав у власні ворота 23 голи…

Liverpool FC - Smile Development 

Хто оговтався від фіаско у минулому турі краще? Обидві команди в попередньому матчі доволі серйозно поступилися своїм опонентам. «Будівельники» програли 0:4 «Соборній», а «червоні» отримали у свої ворота одразу 13 голів від Софії. Ліверпулю, за великим рахунком, не звикати, адже команда в цьому сезоні вже програвала зі схожими результатами. Цікавить ще й повернення Голоднікова. Надовго? Якщо так, то це однозначно «+» для його команди!

Soborna Team-2 - Sofia City

Матч сезону? Поєдинок команд, які на двох здобули 17 перемог у 17 мачах. «Соборна» виграла 10 матчів поспіль, а Софія, відповідно, 7! Софія прпоустила всього 8 голів у 7 матчах, а їх опоненти забили 75 голів в 10 матчах. Статистика, погодьтеся, яка говорить сама за себе. Денис Нестеров з Соборної очолює список бомбардирів ліги, маючи 14 голів, а його майбутній опонент Сергій Мельник забив 12, але зіграв на три матчі менше. Оце буде бій!

Sofia City - Grace

Чи перерветься серія Grace з чотирьох матчів поспіль? Один з найбільш симпатичних колективів ліги буде складати серйозний іспит, проти одного з претендентів на чемпіонство! В якому цей претендент буде стані після гри з Соборною? Чи буде виснажений? Чи буде мотивований? Всі ці питання поки перебувають без відповіді, але матч точно розставить усе по своїх місцях. В своїх останніх чотирьох матчах Grace забивав не менше ніж 5 голів за гру. Розраховувати на таку результативність проти Софії бужде важко, але впевнені, що матч буде дуже цікавим!

Duzain-Fasad - Сталь 

На що реально здатні «дизайнери»? Перед минулим туром команда мала серію з трьох перемог поспіль, а потім програла Софії всього лише з різницею в один гол - 1:2. Це результат, який апріорі заслуговує на повагу, проте і «сталевари» зараз налаштовані серйозно. За останні 5 матчів цей колектив програв двічі, але командам з ТОП-3. В інших випадках цей колектив здобував впевнені перемоги. Також цкаво, що у цьому матчі зійдуться команди, які пропускають дуже небагато (16 і 18 голів, відповідно).

 FC Rabona - FC Soft Serve

Може зараз? Це ми, звичайно, звертаємося до «айтішників», які мають у своєму активі лише 7 поразок поспіль… Достатньо програвати, потрібно набирати залікові бали! Враховуючи останній матч  FC Rabona зробити це буде дуже непросто, адже цей колектив здолав непоступливих «бізнесменів», а Олександр Іванов відзначився в цьому матчі хет-триком! Фаворит, звичайно,  FC Rabona, але у футболі трапляється різне. 


SILVER DIVISION

ФК Сейм Путивль - 3й Тайм 

Чи буде третя перемога поспіль для 3-го Тайму? Враховуючи той факт, що їх опоненти програли шість матчів поспіль, пропускаючи в середньому по 5 голів за гру, цілком реальний розвиток подій. Більше того, Сейм не зможе розраховувати на гравця, який забив третину від усіх голів команди в сезоні (5) Артема Мокренка, який прпоускатиме матч через дискваліфікацію. З іншого боку, 3-й Тайм пропускає в середньому по три голи за гру, тому цим просто потрібно скористатися гравцям Сейм Путивль! 

Адвокати Київщини - FC MeadCult 

Чи зможуть Адвокати без Шабельнікова (дискваліфікація) зупинити непереможний FC MeadCult? Цей колектив виграв останні 5 матчів поспіль, а також має один з найкращих нападів і захисних ліній - 27:11. Причому Бєлєля, Ващук і Шимків забили на трьох 16 голів і зробили 10 асистів! Тріо, яке дійсно розриває! Однак з іншого боку Адвокати є одним з найбільш непоступливих суперників в лізі, який у кожному матчі і проти будь-якого опоненту дає бій! 

3й Тайм - Крила Донбасу

В якому зараз стані Крила Донбасу? В останніх двох матчах цей колектив програв двічі, причому пропустив у свої ворота одразу 11 голів. З іншого боку, команда і забиває не мало - 7 голів у двох останніх матчах. Між собою ці команди зустрічалися рівно рік тому, і тоді Крила здобули перемогу з рахунком 2:1. Зараз ситуація інакша, адже 3-й тайм на ходу (дві перемоги поспіль) і веде боротьбу за медалі. Інше питання, що ця команда зіграє на тлі втоми після гри з Сейм Путивль. 

Magnis Income - Young Boys 2019 

Невже буде 5-та поразка поспіль для Magnis Income? Поки що у нас не має думок, за рахунок чого цей колектив, який програв усі чотири своїх матчі, в яких в середньому пропускав по 5 голів у власні ворота, зможе перемогти… Це може здатися дивним, адже їх опоненти, Young Boys 2019, не можуть виграти вже 4 матчі поспіль (2 нічиї і 2 поразки). Проте це ми можемо пояснити, адже в усіх цих матчах «юні хлопці» майже нічим не поступалися своїм опонентам, програючи зокрема в один гол. Найприкольнішим фактом є та історія, що голкіпер «юних хлопців» Дмитро Бондарь, є найкращим бомбардиром команди, забивши чотири голи!

FC Yuzhbor - Friends Team

А тут, здається, центральний матч туру підвезли? Між собою зіграють не тільки претенденти на місця в першій трійці, а ще й дві надрезультативні команди. «Друзі» забили у ворота опонентів 29 голів, а їх опоненти поступаються в цьому компоненті лише одним результативним ударом - 28! Сашко Невинський забив 10 голів в сезоні, а Микола Іванов - 9! Проте не забувайте про «фактор Соломахіна», який у трьох матчах за FC Yuzhbor відзначився цілих 8 разів!

FC Yuzhbor - Magnis Income 

Чи витримає FC Yuzhbor два матчі поспіль? Суто теоретично, друга гра проти Magnis Income  не повинна бути такою ж виснажливою, як перша, і ми пояснимо чому. По-перше, суперник теж буде грати на тлі втоми. По-друге, будемо відверті, Magnis Income поки свою гру не знайшов. Суто теоретично, на цих вихідних все може змінитись, проте поки фаворит очевидно FC Yuzhbor.

BetonEnergo-2 - Young Business Club-2 

Хто буде сильнішим у битві умовно других команд? «Бізнесмени» почали потрошку оговтуватися після невдалого старту сезону, здобувши одразу дві перемоги поспіль, в яких забили 9 голів у ворота своїх опонентів. Але і «будівельники» в останньому турі стали першою командою ліги, яка змогла відібрати залікові бали у Karcher! Більше того, якби вистачило сил і концентрації (а вигравали хлопці 2:0 на 14-й хвилині матчу), то можна б було розраховувати і на перемогу! Очікуємо на цікавий бій!

Karcher - Denon 

Чи залишиться Karcher на першій сходинці за підсумками цього туру? Ситуація виглядає цілком реальною, адже в отсанніх 5-ти матчах Denon виграв лише раз, причому чотири рази поступився своїм опонентам! Ми вже говорили, що певний потенціал у Denon є, проте команді потрібно знайти дійсно оптимальний склад, адже у цьому сезоні в матчах взяли участь дуже багато різних виконавців. Karcher, в свою чергу, в минулому турі ледь не програв, але дубль Мирослава Курочки допоміг врятувати нічию в матчі з «будівельниками».


BRONZE DIVISION

ФК Фокус - ФК Венеция

Як Фокус зіграє без своїх дискваліфікованих лідерів Сутисського і Морозова? Передбачити таке важко, але вирогідність того, що безвиграшна серія команди, яка вже триває три матчі поспіль, може продовжитися, бузумовно, є. Венеція має рівно стільки ж залікових балів, як їх опоненти, а забиває, ледь не в двічі більше. Соколенко - окрема історія, адже на його рахунку майже половина від голів команди - 10!

FC Valkyrie - Новая Жизнь

Чи продовжить свій рух у гору FC Valkyrie? Команда, звичайно, поки не відрізняється стабільністю, однак дві перемоги в останніх трьох матчах говорять про певні позитивні зміни! Більше того, навіть у програному матчі «португальцям», FC Valkyrie знайшли в собі сили, аби відігратися після 0:2! Новая Жизнь поки не може похизуватися такою історією, але ми сподіваємося, що скоро цей колектив теж почне рухатися вперед. Проблема кволого нападу (лише 11 забитих) нікуди не подівалася, а окрім того є певні кадрові проблеми, адже усі шість матчів у складі цієї команди зіграли лише 3 гравці!

FC Bilux - Славутич 

Чи буде Славутич і надалі впевнено грати проти лідерів? ДІйсно, наразі FC Bilux посідає третю позицію і має цілком непогані шанси на медалі. Славутич в минулому турі видав феєричну нічию проти АТЛ - 5:5, а тижнем раніше поступився всього в один гол Акулам - 3:4. Це говорить лише про те, що легкої прогулянки для FC Bilux точно не буде, хоча головним козирем цієї команди в сезоні є, безумовно, надійний захист, всього 12 пропущених голів!

Дружба - Falcons U19 

Чи зможе Falcons U19 дати бій одному з головних претендентів на чемпіонство? Дружба наразі відстає від АТЛ на 7 очок, але має два матчі в запасі. Втрачати залікові бали прямо зараз не можна, адже тоді боротьбу за чемпіонство можна припинити достроково. Falcons U19, звичайно, не найсильніший опонент в лізі, АЛЕ! В минулому турі ця команда нарешті здобула перемогу, першу перемогу в сезоні, обігравши IPnet в матчі, в якому поступалася 0:3! Недооцінювати цю команду просто небезпечно!

Sporting Kyiv - Tech United

Чи продовжиться безпрограшна серія «португальців»? Наразі цей колектив не програє вже три матчі поспіль (дві перемоги і нічия), тому «технарям» буде важко. Не забувайте, що хлопці не виграють вже 7 матчів поспіль, в яких здобули лише один заліковий бал. Канюка-Пясецький-Опанасенко- Коломієць (Кияниця також, але він дискваліфікований) провели найбільше матчів в сезоні, порівняно з їх партнерами. Саме від цих виконавців і буде залежати доля «технарів» в цьому матчі!  

IPnet - Unknown FC

Бійці з Unknown FC зможуть перервати свою невдалу серію з 4 матчів без перемог? З одного боку, їх опоненти з IPnet розташувалися на 5-й позиції і будуть фаворитами цього матчу. Однак, якщо поглянути на ситуацію під іншим кутом, то можна згадати їх нещодавно поразку від Falcons U19, а це означає, що команда все ж таки має певну кількість слабких сторін. Головне стримати Нечепу і Анічкіна, які на двох забили 15 голів і зробили 8 асистів!

Dnipro-M - Атлант

Чи продовжиться безпрограшна серія Dnipro-M? Команда Жиліховського не поступалася вже 4 матчі поспіль і в цьому величезна заслуга не тільки гравців, а й їх наставника Сергія Кукіля, який виконує просто колосальний обсяг роботи! В останніх двох матчах цей колектив пропустив всього двічі, а це на тлі одного з найгірших показників по кількості пропущених, дійсно прогрес!  Атлант, в свою чергу, як і раніше йде без перемог, проте колись ситуація все ж таки повинна змінитися, можливо, зараз? 

Пресслужба R-Cup