Зіграли ті, які встигли, Огляд короткого суботнього ігрового дня, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

29.06.2021

Зіграли ті, які встигли

29.06.2021

Зіграли ті, які встигли

Tech United - IPnet – 2:4

Що головне:

- IPnet нарешті виграв два матчі в сезоні поспіль!

- Артем Анічкін другий матч поспіль відзначається дублем.

- Капітан «технарів» Іван Кияниця став першим гравцем команди в сезоні, який отримав червону картку.

- «технарі» не виграють вже 7 матчів поспіль.

Висновок: 4 матчі поспіль не забивав універсал «технарів»  Владислав Пясецький, але в матчі проти IPnet його прорвало: вдалося оформити дубль (другий в сезоні). Однак цього було недостатньо, адже суперник виявився готовим навіть до голу, пропущеного вже на 1-й хвилині матчу. Іванов і Анічкін перевернули ситуацію на свою користь ще у першому таймі, а потім Нечепа і все той же Анічкін забили в дебюті другого тайму. Але! З точки зору ігрових компонентів «технарі» провели один з найпотужніших матчів за останній час!

Soroki Team - FC Profi – 4:2

Що головне:

-Олександр Невинський – головний герой звітного туру, який оформив 3+1 в одному матчі.

- FC Profi не може виграти вже два матчі поспіль (нічия + поразка).

- Soroki Team перервали серію з двох поразок поспіль.

Висновок: Soroki Team дуже приємно здивували. Хлопці двічі поспіль програвали у рахунку, пропускаючи на початку першого і другого таймів, відповідно. Шоєв і компанія робили усе, аби виграти цей матч, але «фактор» Невинського все ж таки дався в знаки. До звітного матчу Сашко забив 4 голи у попередніх 7 матчах, а зараз оформив 3+1, ставши однозначно найкращим гравцем матчу.

Karcher - Magnis Income – 4:2

Що головне:

- Karcher здобув 5 перемогу в 6 матчах сезону.

- Мирослав Курочка оформив другий дубль у двох останніх матчах за Karcher.

- Magnis Income програв четвертий матч поспіль. В середньому хлопці пропускають по 5 голів у власні ворота.

- Karcher залишається командою з найкращим захистом в лізі – всього 10 пропущених.

Висновок: головною запорукою перемоги для Karcher став потужний перший тайм. Забивши 2 за 7 хвилин, Karcher закріпив перевагу голом на 13-й хвилині матчу, а перший тайм завершився на їх користь з рахунком 3:1. Відзначимо, що Magnis Income двічі скорочував рахунок у цьому матчі і в цілому команда провела цю гру набагато краще, ніж попередні три. Проте проблема була ще й в тому, що окрім Курочки відмінний матч провів Чернець, адже на рахунку Роми гол і два асисти!

MeadCult - Крила Донбасу– 5:2

Що головне:

- MeadCult виграв останні 5 матчів поспіль і продовжує боротьбу за перше місце!

- Феноменальну результативність демонструє Євген Ващук, відзначаючись голом або асистом у всіх матчах сезону. Причому у 4-х з 5-ти матчів він неодмінно набирав 2 бали за системою гол+пас.

- Крила Донбасу програли другий матч поспіль і відкатилися на 6 позицію. При цьому «Крила» - єдина команда в лізі, яка зіграла 8 матчів.

Висновок: MeadCult, на нашу думку, це команда, яка за підбором виконавців точно повинна посідати місце в топ-3. Як мінімум. Статистика лише підтверджує ці слова. Наприклад, Микола Шимків відзначився у цьому матчі 3-ма голами і асистами. Дві гольові передачі на свій рахунок записав Ващук. Крила Донбасу, які прибули на матч у дуже непоганому складі, проте цей колектив провалив початок гри (пропущений гол на 3-й хвилині матчу) та її кінець (два голи від Шимківа на останніх секундах).

Славутич - ATL – 5:5

Що головне:

-Славутич – головні герої цього туру, адже хлопцям вдалося зупинити ATL, адже ця команда вперше втратила очки після 8 перемог поспіль.

- Олександр Головко, який проводив другий матч в сезоні, просто розірвав захист Славутича, оформивши 3+1.

- Славутич двічі виходив вперед, але втримати переможний рахунок команді не вдалося.

Висновок: такі матчі – на вагу золота. Хочеться, аби в кожному дивізіоні, кожній лізі таких протистоянь було ще більше. Чи вірили ви в те, що Славутич, який програв усі три матчі командам з ТОП-5, зможе дати бій ATL. Але хлопці змогли, причому вони билися до кінця. Поступаючись з рахунком 3:5 на 34-й хвилині матчу, Славутич зміг відігратися, причому останній гол був забитий Нестерчуком у власні ворота за декілька десятків секундо до фінальної сирени. Але! Ми просто не можемо пройти повз геройства Олександра Головка, який реально був найкращим у складі ATL, забивши 3 голи і відзначившись асистом у цьому матчі.

Smile Development - Soborna Team-2 – 0:4

Що головне:

- Soborna Team-2 виграла 10-й матч поспіль в сезоні!

- Лише в трьох матчах з 10-ти Soborna Team-2 забила менше 5 голів в одному матчі (двічі по 4 і один раз 3).

- Smile Development перервав серію з двох матчів без поразок.

- Олександр Голодніков, який місяць тому анонсував відхід з команди Smile Development, в цій зустрічі вийшов на поле з капітанською командою, зігравши за Smile Development вперше за місяць.

Висновок: маючи лише дві заміни, Smile Development достойно протистояв фавориту змагань! Перший гол Soborna Team-2 забила лише на 20-й хвилині матчу. Більше того, наступні 10 хвилин вже другого тайму також голів не приносили. Але свої перші голи в сезоні дуже своєчасно забив Максим Грачов, який відзначився дублем за 2 хвилини. Вони фактично зняли усі питання, щодо переможця матчу, проте ця гра точно в актив для Smile Development.

Пресслужба R-Cup