Граємо навіть у свята!, Анонс 11-го туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

25.06.2021

Граємо навіть у свята!

25.06.2021

Граємо навіть у свята!

Platinum Division

REJO - AZ-41

Чи продовжить REJO битву за медалі? Команда не вигравала три матчі поспіль і, якщо хлопці втратять очки з AZ-41, наздолужити втрачене буде важко. Так, безумовно, AZ-41 перебуває не в найкращій формі, адже за 6 матчів цей колектив набрав лише один бал, але індивідуально потужні виконавці у команди, очевидно, є. Тим не менш, REJO все одно буде фаворитом у звітному протистоянні.

GOLD DIVISION

Soroki Team - FC Profi

Скільки пропустять Soroki Team? Ні, тут не має жодної неповаги до команди, просто констатація статистики. В останніх двох матчах цей колектив пропустив 16 голів, в той час, як їх опоненти пропустили в двох останніх матчах всього один гол і, на секундочку, забили у ворота Ліверпуля 12 «сухих» голів. До того ж, Володимир Мойсеєнко, який в цьому сезоні забив 7 голів, захоче продовжити участь в бомбардирській гонці.

Smile Development - Soborna Team-2

Як закінчиться екзамен для Smile Development? Команда наразі виглядає дуже непогано (в останніх двох турах точно), перегравши потужну FC Rabona 5:2 і зігравши в нічию з FC Profi – 1:1! Soborna Team-2, звичайно, фаворит. Нагадувати про потужність команди, яка в 9 матчах забила 71 гол, точно зайвий раз непотрібно. Але ми впевнені, що буде цікава боротьба!

Grace - Liverpool FC

Чи буде у Grace 5-та перемога поспіль? В останніх чотирьох матчах цей колектив переграв FC Profi, FC Rabona, Soft Serve і Легіон і наразі цілком може здобути ще одну перемогу. Проблеми «червоних» в обороні очевидні. Чого тільки вартують 13 пропущених голів в минулому турі. Проте з іншого боку у команди є джокер – Франціско Пінту, який самотужки може вирішити долю епізоду.

SILVER DIVISION

Karcher - Magnis Income

Чи опиниться Karcher на першому місці за підсумками туру? Така можливість є, адже «друзі» свій матч не грають, а MeadCult має гіршу різницю забитих і пропущених голів. Більше того, Magnis Income ніяк не можу увійти у сезон, адже в трьох матчах команда отримала у свої ворота 17 голів, забивши у відповідь всього 3. Попереджаємо, зв’язка Шуляк – Дубишевський – дуже небезпечна, адже на двох хлопці забили вже 12 голів.

MeadCult - Крила Донбасу

Чи зможуть «крила» зупинити непереможний  MeadCult? Сила цієї команди – в досвіді гравців і надійному захисті. Адже в 5 матчах MeadCult пропустив всього лише 9 голів. Крила, для порівняння, 28, але в 7 матчах. Нещодавно ця команда перервала свою переможну ходу, яка налічувала 3 матчі поспіль, поступившись 5:6 в минулому турі. Зазначимо, що проти MeadCult грати буде ще складніше, адже цей колектив реально претендує на першу позицію. Вся надія на Панайотова, який вже забив 7 голів в сезоні?

FC Yuzhbor - Young Boys 2019

Чия серія продовжиться: переможна FC Yuzhbor (дві перемоги поспіль) чи серія без перемог для Young Boys 2019 (2 нічиї і дві поразки)? FC Yuzhbor пропускає в цьому сезоні нетипово багато для себе, проте в двох останніх матчах цей к принаймні, як нам здається, просто не щастить останнім часом. Команда поступалася з різницею в один м’яч, а два матчі до того завершила нічиєю. FC Yuzhbor може похизуватися потужними форвардами, адже Невінський і Соломахін забили на двох вже 18 голів!

 

BRONZE DIVISION

Tech United - IPnet

Чи продовжить IPnet йти за своєю серією? Якщо дивитися на результати команди, то в цьому турі їх очікує поразка… Це, звичайно, жарт, але в кожному жарті, ви ж знаєте… Тим паче, що «технарі» в останніх шести матчах набрали всього 1 заліковий бал. Більше того, цей колектив наразі посідає другу сходинку за кількістю пропущених голів в лізі – 37. IPnet, в свою чергу, це команда, яка реально може претендувати на медалі. Якщо вона виграє свої перенесені матчі, то може увірватися до ТОП-3. Мотивація серйозна, погодьтеся?

ФК Фокус - Falcons U19

Фокус нарешті зможе перервати свою безвиграшну серію? Наразі команда не виграє протягом трьох турів (дві нічия і поразка) і, більше того, в цьому матчі не зможе розраховувати на дискваліфікованих Морозова і Сутисського, які пропустять ще декілька турів через свою поведінку в матчі минулого туру. А тут ще й Falcons U19 поступово набирає хід, поступово починає відчувати смак набраних балів. В минулому турі вони вперше виграли, здолавши IPnet і тепер точно захочуть продовжити свою серію!

Славутич - ATL

Чи вдасться Славутичу втримати Костишина і Охрименка, які на двох забили у ворота своїх опонентів 28 голів? Відповідь на це питання дасть лише матч, проте Славутич в цьому сезоні, навіть не зважаючи на 9-ту позицію, яку зараз посідає команда, пропустив всього 15 голів. Оборона у команди міцна, проте стримати опонентів, які виграли усі 8 матчів в сезоні буде дуууже важко!

Дружба - FC Valkyrie 

Чи прийшла до тями Дружба після поразки в минулому турі? Тепер команда відстає від прямого конкурента в боротьбі за чемпіонство не тільки на три очки, бо зіграли на матч менше, а й ще на три після поразки в особистій зустрічі. Ведемо до того, що більше втрачати очок не можна. Не потрібно дивитися на те, що  FC Valkyrie  посідає 10-ту позицію, адже команда дуже достойно провела три останніх матчі, а Віталій Потапенко забив вже 9 голів (рівно половини від усіх голів команди).

Пресслужба R-Cup