Коротенький, але насичений ігровий вікенд, Огляд туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

22.06.2021

Коротенький, але насичений ігровий вікенд

22.06.2021

Коротенький, але насичений ігровий вікенд

GOLD DIVISION

Young Business Club - FC Rabona – 2:4

Що головне:

- Олександр Іванов провів найкращий матч в сезоні, забивши три голи у ворота своїх опонентів.

- З 5 поразок «бізнесмени» тричі поступалися, пропускаючи 4 і більше голів.

- FC Rabona перервала серію з трьох поразок поспіль, в яких пропустила 19 голів.

Висновок: цей сезон точно не сезон «бізнесменів». Команда, здається, почала виходити з кризи, вигравши матч минулого туру, але гра проти такої ж кризової FC Rabona вийшла дуже невдалою. Очевидно, що головним героєм матчу став Сашко Іванов, який не тільки оформив хет-трик у цьому матчі, а ще й відзначився результативною передачею! Цікаво, що у попередніх 7 матчах він також відзначився трьома голами!

Soborna Team-2 - Liverpool FC – 13:1

Що головне:

- Soborna Team-2 встановила власний рекорд у цьому сезоні. До звітного матчу команда забивала по 8, 9 і 10 голів у ворота своїх опонентів, а цього разу вже 13!

- Щасливий дебют для Щасливцева! Гравець Soborna Team-2 провів перший матч за команду у цьому сезоні і одразу відзначився покером і гольовою передачею.

- В цьому сезоні «червоні» пропустили вже 59 голів, це найгірший результат серед усіх команд чемпіонату.

Висновок: за великим рахунком питань, щодо переможця матчу не було і до його початку.  Soborna Team-2 виграла усі свої матчі, а «червоні» просто жахливо грають у захисті. Результат матчу був зрозумілим ще на 15-й хвилині матчу, коли рахунок був 5:0. Ми згадували про Щасливцева, який оформив 4 голи і асист. Але так само класно зіграв і Нестеров, який відірвався від своїх переслідувачів у гонці бомбардирів на два голи. Він забив двічі і оформив три результативні передачі.

ФК Легион - Grace – 3:5

Що головне:

- Grace – це справжні спартанці! Вони провели увесь матч, не маючи жодної заміни, але постійно вигравали і йшли до своєї перемоги. Четвертої перемоги поспіль!

- Легіон програв четвертий матч поспіль.

Висновок: Артур Астахов однозначно провів свій найкращий матч за Легіон в цьому сезоні. Адже в попередніх матчах він не забив жодного голу, а зараз відзначився дублем. Проте старань Артура, який двічі зрівнював рахунок не вистачило для команди. Адже маестро Печонкін хотів здобути перемогу для Grace. В позаминулому матчі Юра зробив один асист, в минулому – два, а зараз одразу три! Безумовно, відзначаємо дубль Муравицького, який став дуже корисним гравцем для своєї команди!

SILVER DIVISION

Young Business Club-2 - Magnis Income – 3:1

Що головне:

-«Бізнесмени» здобули другу поспіль перемогу, поступово виходячи з кризи.

- Magnis Income, в свою чергу, програв третій матч поспіль після свого пізнього старту в чемпіонаті. Чекаємо, коли команда зможе набрати оптимальні кондиції.

- Володимир Риков другий матч поспіль стає героєм у складі «бізнесменів», оформлюючи гол+пас.

Висновок: якщо навіть «бізнесмени», які зараз точно проводять не найкращий сезон у своєму виконанні (так, ми знаємо, що це перша участь другого складу в чемпіонаті, однак потенціал у команди колосальний), то Magnis Income, який приєднався до сезону півтори тижні тому, однозначно не може бути в ідеальний кондиціях. Цього разу команда зіграла набагато краще, ніж в двох попередніх матчах, в яких пропустила 14 голів. Проте стримати Рикова, який другий матч поспіль здобуває перемогу для «бізнесменів» не вдалося.

3й Тайм - Denon – 5:2

Що головне:

-3-й Тайм здобув другу перемогу поспіль, в той час, як їх опоненти програли у двох останніх матчах.

- Denon приїхав на гру, маючи всього лише дві заміни, причому команда не могла розраховувати одразу на декількох своїх лідерів: Ялового (3+1), Іваницького (3+1) і Куплевацького (4 асисти).

Висновок: за великим рахунком долю переможця матчу 3-й тайм вирішив ще у першому таймі, коли забив у ворота своїх опонентів 4 «сухих» голи. Далі, звичайно, було набагато легше, адже  Denon був деморалізованим. Плюс, не забувайте про відсутність лідерів команди, про яких ми написали вище. Ну і, звичайно, хто ж знав, що Палабаш, який в попередніх 5 матчах забив рівно 0 голів, відзначиться хет-триком!

Крила Донбасу - FC Yuzhbor – 5:6

Що головне:

-Крила Донбасу перервали свою переможну серію з трьох матчів поспіль.

- FC Yuzhbor навпаки перемагає вже вдруге за два останні матчі.

- Володимир Соломахін оформив другий покер за два матчі! Просто машина!

Висновок: команди провели дуже відкриту гру, в контексті того, що глядачі побачили одразу 11 забитих голів. І насправді інтрига трималася десь до 34-ї хвилини гри, поки рахунок не став 4:1 на користь FC Yuzhbor. Цікаво, що починаючи з 35-ї хвилини матчу Крила Донбасу забили у ворота своїх опонентів три голи, але «фактор Соломахіна» ніхто не відміняв. Володя забив 8 голів за два матчі і однозначно є прямо зараз найкращим гравцем ліги.

BRONZE DIVISION

Unknown FC - Sporting Kyiv – 4:4

Що головне:

- Sporting Kyiv не програє три матчі поспіль (дві перемоги і нічия).

- Віталій Міхієнко (Sporting Kyiv) забиває вже у 5-му матчі поспілі!

- Тричі у цьому матчі Unknown FC відігравався, проявивши неймовірний характер.

Висновок: насправді, ми вже почали звикати, що Unknown FC є командою, яка не завжди демонструє позитивний результат, але матчі за участі цієї команди завжди цікаві. Sporting Kyiv тричі вигравав в один м’яч, але у підсумку зіграв внічию. Уткін і Приступа, які синхронно взяли паузу в матчі минулого туру, цього разу забили тричі на двох. Але, друзі, знаєте в чому головний прикол цього матчу? В минулий раз команди зіграли між собою внічию 3:3 і тоді Sporting Kyiv зміг тричі зрівняти рахунок.

Dnipro-M - ФК Фокус – 2:1

Що головне:

-Найжорсткіший матч туру – 7 жовтих і 3 червоних картки.

- Dnipro-M продовжив свою безпрограшну серію до чотирьох матчів (3 перемоги і нічия).

- Микита Веремій (Dnipro-M) продовжив свою традицію забивати рівно через кожен матч. Цього разу на рахунку універсалу дубль.

Висновок: наставник «дніпрян» сказав після матчу, що такі ігри хочеться скоріше забути, адже футболу в цьому матчі було обмаль. Багато сутичок, фолів та три червоні картки. Причому усі три вилучення заробили футболісти Фокуса, які відкрили рахунок на 10-й хвилині матчу. У підсумку вони догравали цей матч втрьох, отримавши два вилучення на останніх секундах матчу. Dnipro-M не зміг скористатися чисельною більшістю, проте довів справу до чергової перемоги!

FC Bilux - Tech United – 1:0

Що головне:

- FC Bilux здобув другу перемогу поспіль.

- Цікаво, що FC Bilux дуже мало пропускає в матчах, що виграє. Команда здобула вже 5 перемог, в яких пропустила всього лише 3 голи.

- «технарі» не можуть виграти вже 6 матчів поспіль.

Висновок: Tech United цілком міг розраховувати на залікові бали, проте проблеми з реалізацією і необов’язковий пропущений гол, звели надії команди нанівець. З іншого боку хочемо відзначити Володимира Горобця, який другий тур поспіль здобуває для FC Bilux перемогу. В попередній ігровий вікенд він оформив 1+1, а зараз зибв переможний гол, коли обіграв опонента в центрі поля і точно пробив повз голкіпера.

IPnet - Акули – 7:5

Що головне:

-Найбільш драматичний матч туру, в якому глядачі побачили одразу 12 голів.

-В останніх 5 матчах Акули двічі програли і одного разу зіграли внічию.

- IPnet продовжує йти по «графіку зєбри». Перемога-поразка-перемога-поразка. Подивіться в таблицю, ми не вигадуємо.

Висновок: IPnet – це реально темна конячка нашого чемпіонату, адже колектив може відібрати очки у кожного опонента. Двічі у цьому матчі хлопці виходили вперед, але Акули двічі відігравалися. Окремо, звичайно, потрібно відзначити лідера цієї команди Сірченка, який вже вдруге у цьому сезоні відзначився 3 голами і одним асистом. Однак його старань виявилося замало. Дублі Солодкого і Анічкіна, три асисти від Іванова – все це стало запорукою успіху IPnet, колективу, який ще в минулому турі поступився Falcons U19 – 4:5!

Пресслужба R-Cup