Фантастичний камбек в бронзі, невдалий дебют Magnis Income та інші результати туру, Огляд 8-го туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

14.06.2021

Фантастичний камбек в бронзі, невдалий дебют Magnis Income та інші результати туру

14.06.2021

Фантастичний камбек в бронзі, невдалий дебют Magnis Income та інші результати туру

Platinum Division

AZ-41 - Manzana-2 – 1:8

Що головне:

- Сьома перемога поспіль для Manzana-2

- Вже четвертий раз в сезоні Manzana-2 забиває 6 і більше голів у ворота своїх опонентів.

- Без пропущених голів AZ-41 протримався 12 хвилин, а потім за 28 хвилини команда отримала 8 голів у власні ворота.

Висновок: Manzana-2 вкотре доводить, що питання з чемпіонством у лізі Platinum можна вважати закритим. Хоча першу частину першого тайму AZ-41 бився, як міг. Так, моментів біля воріт опонентів суперника майже не виникало, проте бажання було. Але потім Яблунько, Аксьонов і Гончаров оформили кожен по два голи і питання, щодо переможця матчу було зняте. Однак хочемо відзначити Олега Галяса, який забив гол престижу. В останніх двох матчах на його рахунку 2+1.

Rejo - BetonEnergo – 2:4

Що головне:

- Влад Тростяньский оформив черговий дубль в своїй кар’єрі і продовжив очолювати список бомбардирів ліги, маючи в своєму активі 11 голів.

- Гравець «будівельників» Олександр Яцута не забив жодного голу за попередні чотири матчі в першій команді, а зараз відзначився дублем в надважливому протистоянні.

Висновки: це той випадок, коли Rejo точно не може занести собі цей сезон в актив. Наразі команда вже в трьох матчах втратила очки (після 5 турів), а в минулому сезоні такі показники були після 12 зіграних матчів. Мельник, звичайно, у повному порядку, адже саме він забив обидва голи для Rejo, проте його старань було недостатньо. Дует Яцута – Тростянський зробили усе, аби їх команда перемогла і продовжила гонитву за Manzana-2!

Энергия - VBA – 0:6

Що головне:

- Енергія вже втретє у сезоні пропускає 6 голів в одному матчі.

- «Енергетики» не виграли жодного разу в 7-ми зіграних матчах.

- Олег Махачик з VBA – однозначно герой матчу адже на рахунку Олега два голи і асист, тобто участь  половині голів свого колективу!

Висновок: ми вважаємо, що долю цього матчу вирішили голи які були забиті наприкінці першого тайму. «Енергетики» гідно протистояли своїм опонентам усю першу половину матчу, проте Фещенко і Кобильченко відправили своїх опонентів у глибокий нокдаун, забивши на 19-й і 20-й хвилинах матчу. Далі, як то кажуть, справа техніки. Завдяки цій перемозі VBA продовжує гонитву за медалями, адже команда зіграла найменше матчів серед усіх опонентів – 5.

Gold Division

Smile Development - FC Rabona – 5:2

Що головне:

- FC Rabona програла третій матч поспіль, пропустивши в цих матчах 17 голів.

- Неймовірну стабільність демонструє лідер «будівельників» Кравчишин, адже Ігор забивав по голу в кожному зі своїх 5-ти зіграних матчів! Цього разу він додав собі в актив ще 2 асисти.

- Кеп «будівельників» Юрій Момот зробив перші результативні дії в сезоні – гол+пас. Вітаємо!

Висновок: насправді Smile Development набрав дуже непогану форму, програвши лише раз в останніх чотирьох матчах. Причому Rabona, якщо згадувати останні два матчі команди, цього разу, як ніколи була близька до здобуття позитивного результату. Женжера відкрив рахунок вже на третій хвилині матчу, а Іванов його зрівняв ще у першому таймі після того, як «будівельники» забили двічі. Однак перші 11 хвилин другого тайму Smile Development провів максимально ударно: три голи, один з яких автогол, дозволили команді забезпечити відмінний результат і 6-ту позицію влізі.

Liverpool FC - FC Soft Serve – 2:1

Що головне:

- «червоні» виграли свій другий матч поспіль, причому пропустили хлопці всього двічі. Для порівняння: в попередніх 6 матчах вони отримали у власні ворота 44 голи.

- FC Soft Serve продовжив свою серію з поразок до семи матчів, але є в цьому і позитив. Адже команда вперше в сезоні пропустила не більше двох голів за гру. Є робота, є прогрес.

Висновок: усі головні, можна сказати ключові події матчу, відбувалися вже під його кінець. Франсіско Пінто і Леандро Паредес забили в останні чотири хвилини двічі, проте честь і хвала команді «айтішників», яка змогла один гол відіграти, завдяки результативному удару Северина Пархоменка на останніх секундах матчу.

FC Soroki Team - Soborna Team-2 – 0:10

Що головне:

- «Соборна» встановила власний рекорд цього сезону Раніше хлопці забивали по 8 і 9 голів у ворота своїх опонентів, але 10 – вперше.

- FC Soroki Team вийшли на чисту другу позицію в лізі за кількістю пропущених голів – 40.

- Сергій Дмитренко, який в попередніх 7 матчах забив 6 голів, у звітному протистоянні відзначився 5-ма голами і двома асистами!

Висновок: а ми попереджали, що буде важко. Хоча на такий розгром, звичайно, не розраховували. FC Soroki Team абсолютно точно не вистачило не тільки досвіду і майстерності, а ще й кадрового потенціалу, адже ця команда мала всього лише дві заміни. За великим рахунком долю переможця матчу було визначено ще у перші 6 хвилин, коли «Соборна» забила тричі. Далі – вже справа техніки. Про геройства Дмитренка ми згадали, але відзначимо ще хет-трик Овчиннікова і дубль Нестерова, який разом з Мельником (Софія) очолює гонку бомбардирів – по 12 результативних ударів.

Young Business Club - ФК Легион – 4:1

Що головне:

- «Бізнесменів» нарешті прорвало. Після 4 поспіль поразок вдалося здобути впевнену перемогу!

- Белоножко і Коломієць забили свої дебютні голи в сезоні за першу команду.

- Легіон програв третій матч поспіль.

Висновок: насправді «легіонери» могли розраховувати на позитивний результат, однак голи Волкова і Белоножка в першому таймі, серйозно сплутали їх плани. А коли Губаш забив на 27-й хвилині матчу, здається, інтрига померла. Проте віддамо належне команді Валентина Шевченка, яка змогла один гол відіграти, проте на більше не вистачило сил. Фінальну крапку в цьому матчі поставив Коломієць на останніх секундах гри.

Sofia City - Duzain-Fasad  - 2:1

Що головне:

- «Софія» здобула сьому поспіль перемогу і наразі може похизуватися найкращим захистом в лізі – всього 8 пропущених.

- «Дизайнери» перервали серію з трьох перемог поспіль, проте зробили це максимально гідно.

- Цікаво, що усі голи в цьому матчі були забиті за перші 11 хвилин.

Висновок: Щесюк вивів «дизайнерів» вперед ще на шостій хвилині матчу, коли Заверуха відмінно розібрався з двома опонентами на фланзі і віддав ідеальну передачу на Миколу, який реалізував вихід сам на сам. Звичайно, надалі стало набагато складніше, адже «Софія» посилила тиск на ворота своїх опонентів і через 5 хвилин вже вигравала. Спочатку Олексюк відмінно пробив з лівого флангу, а м’яч прослизнув під руками кіпера «дизайнерів». А вже за 30 секунд  відмінний рейд лівим флангом виконав Шевчук і, що є сили, пробив з носка в дальній кут – 2:1. Надалі ми побачили доволі жорстку боротьбу, адже арбітрам довелося 4 рази діставати гірчичники з власних кишень. Проте «Софія» у підсумку перемогла, хоча ця перемога була найважчою в сезоні.

Silver Division

Адвокати Київщини - Крила Донбасу – 5:6

Що головне:

- Крила Донбасу виграли третій матч поспіль!

-  «Адвокати» перервали свою серію з трьох матчів без поразок.

- Ветеран «адвокатів» Андрій Шабельніков оформив свій перший дубль в сезоні.

- Команди вдруге зустрілися між собою в рамках R-Cup, і вдруге «Крила» здобули перемогу.

Висновок: матч нагадував перегони. Перегони двох рівних за класом спортсменів, які не хотіли нічим поступатися один одному. Найцікавіше в цьому те що «Крила» тричі виходили вперед, а «адвокати» тричі наздоганяли своїх опонентів. Найцікавіше відбулося в останні 10 хвилин. Ломонос і Борисков допомогли «Крилам» відірватися на два голи, а між голами Майструка і Шабельнікова відзначився Ільїн, який забив фактично переможний гол для своєї команди! Інтрига в боротьбі за медалі в Сріблі буде вогонь!

BetonEnergo-2 - Karcher – 2:2

Що головне:

- Karcher вперше в сезоні втратив залікові бали. До цього матчу було 4 перемоги поспіль.

- Дмитро Ковальчук, який відзначився другим голом за «будівельників», забив свій перший гол в сезоні.

- Солодчук («будівельники») забив свій 4-й гол в сезоні і вийшов на другу позицію в гонці бомбардирів команди.

- Мирослав Курочка забив дебютні голи за Karcher в цьому сезоні.

Висновок: гра двох достойних команд, в якій нічия виглядає доволі закономірним результатом. Пояснюємо. Перший тайм був за «будівельниками» адже Солодчук і Ковальчук відзначилися двічі вже до 14-ї хвилини. Цілком можливо, що якщо перша половина матчу закінчилася саме з рахунком 2:0, Karcher вже б не відігрався. Однак Курочка забив свій перший гол в сезоні саме тоді, коли було потрібно його команді, на останніх секундах першого тайму. Потім Мирослав забив і вдруге, ставши справжнім героєм свого колективу, що відігрався з рахунку 0:2

Young Business Club-2 - ФК Сейм Путивль – 6:3

Що головне:

-«бізнесмени» перервали серію з чотирьох поразок поспіль. Синхронно з першою командою, яка виступає в Золоті.

- ФК Сейм Путивль програв шостий матч поспіль.

- Богдан Коломієць, що став найрезультативнішим гравцем матчу (2+1) зробив свої перші результативні дії у складі другої команди.

Висновок: Майкл Гектор вкрай вдало дебютував за Сейм Путивль, відзначившись у першому ж матчі за команду голом і результативною передачею. І якби усі гравці «Сейму» грали саме так, то «бізнесменам» були б непереливки. Однак вийшло інакше. Пословський (на правах капітана) і Коломієць забили по два голи, а Делєєв підтримав партнерів голом і двома асистами. Фактично саме ці гравці зробили гру для «бізнесменів», які тепер, схоже, почнуть вибиратися з кризи.

Young Boys 2019 - 3й Тайм – 2:3

Що головне:

- Young Boys 2019 не можуть виграти вже 4 матчі поспіль (дві нічиї і дві поразки).

- 3-й Тайм зміг перервати серію з двох поразок поспіль.

- Young Boys 2019 продовжує мало забивати, адже команда забила всього 14 голів. Це другий найгірший результат після Сейм Путивль (Magnis Income до уваги не беремо).

Висновок: іноді буває так, що у потрібний час вистрілюють ті гравці, від яких ти цього не очікував. Коли Усик відкрив лік голам «юних хлопців» наприкінці першого тайму, здалося, що його команда точно перерве невдалу серію без перемог. Однак Яковенко і Кардіян, які до цього мали на двох 2 голи і 1 асист в 7 матчах, показали свій клас. Яковенко відзначився дублем, Кардіян записав в свій актив гол+пас, що у підсумку і дозволило 3-му тайму здобути вкрай важливу перемогу!

Magnis Income - Friends Team  - 0:7

FC MeadCult - Magnis Income – 7:2

Враховуючи той факт, що Magnis Income лише в ці вихідні дебютував у весняному сезоні, команді довелося зіграти одразу два матчі за вікенд. Ми, вирішили їх об’єднати в один матеріал, який представляємо вашій увазі.

Що головне:

- Magnis Income пропустив синхронно по 7 голів в кожному матчі.

- FC MeadCult здобув четверту перемогу поспіль.

- Friends Team   вперше не пропустив у свої ворота в цьому сезоні, здобувши найбільш впевнену перемогу за останній час.

- Ростислав Іванов відзначився дебютними результативними діями лише в сьомому матчі за «друзів». На рахунку Ростіка гол+пас.

Висновок: вриватися в сезон, коли він у самому розпалі, завжди непросто. Magnis Income відчув це на собі, отримавши одразу 14 голів у власні ворота за два матчі. Якщо резюмувати, то головними героями матчу FC MeadCult - Magnis Incomeстали Белеля (три голи) і Попков (1+2). Максим Кудлай, в свою чергу, став автором перших голів Magnis Income в цьому сезоні, оформивши дубль. «Друзі», в свою чергу, забили сім голів (без відповіді). Микола Іванов оформив черговий дубль і закріпився на першій сходинці в гонці бомбардирів ліги, маючи 9 голів. Проте в спину дихає не тільки Невінський (9, але один з пенальті), а й партнер по команді Майстренко, який також оформив дубль і має в своєму активі вже 7 голів в сезоні.

FC Yuzhbor - Denon – 6:3

Що головне:

- FC Yuzhbor перервав серію з двох поразок поспіль, хоча і пропустив знову немало.

- Що ви знаєте про вдалі дебюти, якщо не бачили в ділі Володю Соломахіна? Володимир феєрично увірвався в сезон, оформивши у першому ж матчі покер!

- Цей матч вийшов одним з найбільш брутальних в турі, адже арбітри 5 разів діставали з кишень «гірчичники».

 Висновок: як би не хотів Denon битися за медалі, але поки зробити це вкрай важко. З командами, які посідають наразі місця в нижній частині таблиці цей колектив впоратися зумів, а ось з більш грізними опонентами – три поразки в трьох матчах. Звичайно, все могло б бути інакше, якби за FC Yuzhbor не грав Соломахін. Володя забив чотири, синхронно відзначившись по два рази в кожному з таймів. В свою чергу найактивнішим гравцем Denon був саме Яловий, який оформив 1+1 (як і в першому для себе матчі сезону), однак підтримки партнерів йому не вистачило.

Bronze Division

Unknown FC - Dnipro-M – 0:2

Що головне:

- Dnipro-M не зупинити. Команда не програє вже три матчі поспіль (дві перемоги і нічия).

- Unknown FC, в свою чергу, не може виграти вже три матчі поспіль (нічия і дві поразки).

- Власенко знову оформив дубль і забив вже 8 голів в останніх 4 матчах.

Висновок: як не намагалося тріо лідерів Unknown FC Приступа-Лотоцький-Уткін забити у ворота «дніпрян», але зробити їм цього так і не вдалося. За великим рахунком долю цього матчу вирішила індивідуальна майстерність Костянтина Василенка, який на початку другого тайму відмінно пробив з лівого флангу після розіграшу аута. А потім, через 5 хвилин, він обіграв декількох опонентів і знову ж таки пробив у дальній кут. Це був далеко не найгірший матч для Unknown FC, проте позитивний результат здобути не вдалося.

Славутич - Акули – 3:4

Що головне:

- Акули перервали свою серію з двох матчів без поразок, а також змогли зупинити Славутич, який в останніх двох протистояннях двічі переміг.

- Олег Гусєв забив дебютні голи за команду в сезоні лише у 4-му матчі, проте одразу оформив дубль.

- Сергій Воскресенський у другому матчі поспіль за Славутич оформив 1+1.

Висновок: це не просто футбольна гра, це справжній футбольний трилер. Принаймні, якщо говорити про останні хвилини матчу. Перший тайм проходив у рівній боротьбі і завершився нічийним результатом: на гол Гусєва Славутич відповів влучним ударом від Багнюка. Але далі тричі поспіль забивали Акули. Гол+пас від Малюка і гол Пяскорського, здавалося, вбили інтригу на 36-й хвилині матчу (4:1). Однак, які ж красені гравці Славутича, які не кинули грати, а змогли повернути міні-інтригу. Спочатку Воскресенський відзначився асистом на Кузнєцова, а потім забив сам. Проте часу на те, аби зробити камбек не вистачило. У підсумку Акули перемагають, а Славутич може пишатися своєю грою.

Falcons U19 - IPnet – 5:4

Що головне:

- Falcons U19 здобули першу перемогу в сезоні. Хлопцям вдалося зробити це лише у шостому турі. Вітаємо!

- Більше того, в цьому матчі Falcons U19 зробив неймовірний камбек, поступаючись з рахунком 1:4.

- IPnet – найбільш прогнозована команда ліги, адже команда йде за стабільним графіком «перемога-поразка» (3 перемоги / 3 поразки).

Висновок: а ми попереджали, що Falcons U19 поступово стає більш потужнішим. Команда довго йшла до цієї перемоги, і абсолютно ї заслужила. Чому? Все дуже просто. IPnet, який мав в цьому матчі всього одну заміну, вигравав після першого тайму 3:0 (дубль Романа Іванова). Здавалося, що все, інтриги не буде. Навіть коли в дебюті другого тайму Шиманський відіграв один гол, Валерій Гайдей майже миттєво зробив рахунок 4:1. Але потім, здалося, сили покинули IPnet. Шиманський, двічі Горовенко і Онищук, всього за 9 хвилин забили 4 рази у ворота своїх опонентів і у підсумку вирвали дебютну перемогу! Нереальний камбек! Просто красені!

Sporting Kyiv - Атлант – 6:1

FC Bilux - Атлант – 3:1

Ми вирішили обєднати обидва матчі Атланту в цей ігровий вікенд.

Що головне:

-після цього туру Атлант залишається єдиною командою в лізі, яка ще не перемагала (1 нічия і 5 поразок).

- Sporting Kyiv здобув другу перемогу поспіль в сезоні.

- FC Bilux продовжує гонку за медалями.

- Максим Гутник зі Sporting Kyiv в одному матчі набрав стільки ж балів (2), скільки в попередніх чотирьох матчах.

Висновок: Атлант наразі виглядає важкувато. Команда забила всього 6 голів в 6 матчах, а пропускає команда в середньому по 4,5 голи за матч. Така ж статистика, власне кажучи, зберіглася і в матчах з Bilux і Sporting Kyiv. Bilux, завдяки голу і асисту від Горобця вигравав 2:0 вже на 10-й хвилині матчу, чим забезпечив собі подальшу перемогу в цьому матчі. Дуже схожа історія була і в матчі Sporting Kyiv – Атлант. «Португальці» забили двічі у першому таймі, а потім, пропустивши від Гриценка, змогли дотиснути опонентів, забивши ще 4 за 12 хвилин.

Дружба - ATL  - 2:4

Що головне:

- ATL  продовжив свою переможну серію до 8-ми матчів поспіль, а Дружба програла вперше за 7 турів.

- Дуель найкращих снайперів обох команд Охрименка та Ільченка завершилася внічию 2:2, проте партнери Артема змогли краще підтримати свого бомбардира.

Висновок: команди розпочали цю гру на зустрічних темпах. Можна сказати, що обидва колективи почали грати «з місця в кар’єр». Охрименко відкрив рахунок вже на 5-й хвилині матчу, однак буквально за 30 секунд Ільченко встановив рівновагу на табло – 1:1. Інше питання, що надалі забивали лише гравці ATL. Коваль – на 6-й, Костишин – на 22-й і Охрименко – на 34-й. Усі голи були стратегічно важливими, адже ATL швидко вийшов вперед, потім забив швидкий м’яч у другому таймі і нарешті збільшив перевагу до 3 голів. Гол Ільченка на останніх секундах матчу був важливим, але часу, аби відігратися Дружбі не вистачило.

Tech United - FC Valkyrie – 1:2

Що головне:

- Tech United не може виграти у 5 матчах поспіль (4 поразки і нічия).

- Потапенко (FC Valkyrie) втретє в сезоні забиває два і більше голів в одному матчі.

Висновок: насправді «технарі» награли на позитивний результат. В тому сенсі, що гол Канюки на 17-й хвилині матчу виглядав доволі закономірно і справедливо, а сам Антон відзначився вже п’ятий раз в цьому сезоні (+2 асисти). Але проти Потапенка потрібно було зіграти ретельніше. Гравець, який в цьому сезоні забив рівно половину від усіх голів своєї команди, забезпечив результат і цього разу. За 9 останніх хвилин Віталій оформив дубль і вирвав для свої команди перемогу!

Новая Жизнь - ФК Венеция – 2:5

Що головне:

- Колектив Новая Жизнь вже 5-й матч поспіль не може перемогти (4 поразки і нічия).

- Після свого яскравого перфомансу у цьому матчі Вадим Соколенко вийшов на четверту позицію в гонці бомбардирів ліги – на його рахунку 10 забитих голів.

- «італійці» зробили висновки після феєричної нічиї між цими командами восени, коли та гра завершилася з рахунком 4:4.

Висновок: коли Соколенко у формі і з бажанням, зупинити цього голеодора вкрай важко. В цілому Новая Жизнь грала непогано, але фактор одного гравця розставив усе по своїх місцях. Вадим оформив покер, ставши однозначно найкориснішим і найкращим гравцем звітного матчу. Венеція залишається в ТОП-6.

Пресслужба R-Cup