​ Фантастичний матч між ATL та Unknown FC та інші результати туру!, Огляд сьомого туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

08.06.2021

​ Фантастичний матч між ATL та Unknown FC та інші результати туру!

08.06.2021

​ Фантастичний матч між ATL та Unknown FC та інші результати туру!

Platinum Division

Hell Energy - Manzana-2 – 1:4

Що головне:

- Manzana-2 виграла усі шість своїх матчів в чемпіонаті, набравши 18 балів.

- Президент цього клубу Сергій Рівний оформив дубль у своєму першому матчі в сезоні.

- Євген Саківський, який відзначився голом у цьому матчі, забив свій 6-й гол в чемпіонаті і вийшов на третю позицію в гонці бомбардирів!


Висновок: Hell Energy дійсно продовжує прогресувати і вдосконалювати свою гру, однак Manzana є Manzana. Грати проти аксакалів київського футзалу завжди важко, до того ж, у «енергетиків» було всього лише три заміни в активі. Більше того, дала про себе знати відсутність Степана Кошки, який до цього забив 9 голів в сезоні. Хотіли б відзначити сейви Москалюка, який декілька разів класно рятував свою команду, але, схоже, питання з переможцем цього сезону майже вирішено.

Енергія - AZ-41 – 2:2

Що головне:

- Обидві команди взяли свої перші залікові бали в сезоні.

- Енергія вперше в сезоні була дійсно близька до перемоги, адже до 35-ї хвилини вигравала з рахунком 2:0!

Висновок: такої впевненої гри від «енергетиків» ми ще не бачили в цьому сезоні. Хлопці (і дівчата, звичайно) грали натхненно і доволі дисципліновано, але на увесь матч сил не вистачило. Головними героями заключної частини матчу, безумовно, стали Галяс і Швець. Спочатку Олег асистував Артему, який забивав фактично у порожні ворота, а потім за десять (!!!) секунд до завершення гри, помінялися ролями! Браво командам! Ми побачили дійсно драматичний двобій!

VBA - BetonEnergo – 1:10

Що головне:

- «будівельники» змогли взяти реванш за поразку в минулому сезоні з рахунком 1:2.

- «будівельники» продовжили свою вдалу серію до трьох перемог поспіль.

- VBA перервав серію з двох перемог поспіль.

- Бондан Кириленко, який в цьому матчі забив тричі і відзначився асистом, набрав більше корисних дій, ніж за 4 попередні матчі (4 проти 3).

Висновок: лідери VBA Шинкарюк, Колодько і Леонтович робили усе, аби їх команда здобула позитивний результат, проте суперник виявився вищим за класом! Чесно кажучи, вперше у цьому сезоні ми бачили настільки впевнену гру від «будівельників», які зіграли майже безпомилково. Аби ви розуміли Кириленко (3+1) і Тростянський (2+2) взяли участь у 8 голах своєї команди! Влад – один з лідерів за системою гол + пас, який має вже 13 очок!


Gold Division

Сталь - FC Soroki Team – 6:2

Що головне:

- FC Soroki Team програли вже вчетверте за останні 5 матчів.

- Цей колектив не вперше класно розпочинає гру, забиваючи швидкий гол, проте потім втрачає ініціативу.

- Михайло Левук (Сталь) – автор головного джек-поту матчу. По-перше, він провів перший матч в сезоні. По-друге, увага, в цьому матчі він відзначився дублем, результативною передачею і двома жовтими картками.

Висновок: Антон Космачевський відкрив рахунок вже на 3-й хвилині матчу, однак потім… Потім за справу взялися вже Левчук і Котельников. Дмитро і Михайло сконструювали три голи за перший тайм, а далі вже добивали своїх опонентів. На рахунку Котельнікова 2+2! «Сталевари» повертаються у ТОП-5!

Liverpool FC - Young Business Club – 3:1

Що головне:

- «бізнесмени» програли вже 4-й матч поспіль. В цьому сезоні команду наче підмінили.

- «червоні» лише вдруге у цьому сезоні пропустили менше, ніж 4 голи за гру. Останній раз таке траплялося в переможному матчі проти Легіону (4:3).

- в чотирьох останніх матчах «бізнесмени» забили всього 4 голи. В середньому по 1 за матч.

Висновок: висновок для «бізнесменів» поки невтішний. Команда точно не може занести старт чемпіонату собі в актив. В першу чергу шкутильгає результативність. В минулому сезоні команда забивала в середньому по 3, зараз – 1. Більше того – гра у захисті. Взимку хлопці пропустили 28 голів у 12 матчах. Зараз вже 19 у 5! «Червоних» реально вітаємо з перемогою! За рахунок сильних сторін своїх гравців змогли забити тричі і навіть гол Губаша у другому матчі поспіль не зміг врятувати його команду від поразки.

FC Soft Serve - Grace – 1:7

Що головне:

- шоста поразка «айтішників» в сезоні поспіль.

- шалений матч від Ігоря Слободи, який в попередніх чотирьох матчах не набрав жодного балу за системою гол+пас, а зараз відзначився одразу три рази. Браво!

- якщо Grace виграє, то забиває не менше 5 голів у ворота своїх опонентів. Більше того, в останніх трьох матчах команда забила 18 разів!

Висновок: ми не будемо критикувати FC Soft Serve від слова зовсім Пояснюємо: дебютний сезон для команди, в сильному дивізіоні. Ми все розуміємо. Головне, судячи з матчів, є бажання рости. Для цього, як бачите, доведеться пройти крізь сито поразок. Нічого, впораєтесь, хлопці. А ось Grace, і особливо Юру Печонкіна, хочемо похвалити. Юрій оформив 2+2 в цьому матчі, тому команда фактично не помітила відсутності свого лідера Лавренюка, який в 4 матчах настріляв 10 голів.

ФК Легион - Sofia City – 2:7

Що головне:

- шоста перемога поспіль для Sofia City.

- в останніх двох своїх матчах Сергій Кучерук (Sofia City) заробив по три бали (1+2 і три асисти у звітному матчі).

- Легіон програв вчетверте в останніх 5 матчах.

Висновок: «легіонерам» абсолютно точно не потрібно засмучуватись. Хлопці грали проти лідера таблиці, проти, давайте будемо відверті, одного з головних претендентів на чемпіонство. Виглядали «легіонери» непогано, але проблеми в обороні і клас суперника нівелював усі їх намагання. Цього разу відносно непомітним був найкращий бомбардир ліги Сергій Мельник (Sofia City), який відзначився всього двома асистами. Відзначаємо також і той факт, що в третьому матчі поспіль 2 очки за системою гол+пас набрав кеп Sofia City Володимир Гаврилуца. Шевченко і Захарченко знову були найкращими, але їх зусиль не вистачило.

FC Rabona - Soborna Team-2 – 3:9

Що головне:

- Soborna Team-2 виграла сьомий матч поспіль. Абсолютний рекорд турніру на даний момент часу.

- Вже вп’яте у сезоні Soborna Team-2 забиває сім і більше голів у ворота своїх опонентів. Більше того, вдруге – 9!

- FC Rabona програла другий матч поспіль, в яких отримала у свої ворота 14 голів. Наразі у хлопців вже 32 пропущених і це 3- найгірший результат ліги.

Висновок: дивіться, сказати, що FC Rabona програла без шансів – буде неправильно. Навіть отримавши швидкий м’яч від Нестерова вже на 5-й хвилині гри, хлопці одразу зрівняли, завдяки удару Циганка. Але потім за справу взялися «Кольки». Саме так цих гравців називають на теренах Києва. Кібиш і Кодацький забили по голу ще у першому таймі, а на початку друго Дмитренко відзначився втретє для своєї команди. Далі – справа техніки, з якою у Soborna Team-2 повний  порядок. Найцікавіше, що FC Rabona вже зіграла з 4-ма з 5-ти команд ТОП-5, далі буде легше.

FC Profi - Smile Development – 1:1

Що головне:

-  Smile Development зміг зупинити одного з лідерів чемпіонату, зігравши один з найкращих матчів в сезоні.

- Після трьох поспіль перемог на старті FC Profi втрачає залікові бали вже вдруге за три останні матчі.

- Ігор Кравчишин, який врятував «будівельників» від поразки, забив гол у четвертому матчі поспіль. Стабільність – запорука майстерності!

Висновок: класна і напружена гра. Вже на 133-й секунді гри Мойсеєнко втік від захисників суперника і, як гросмейстер реалізував вихід сам на сам, забивши свій 7-й гол в сезоні. Довгий час цей м’яч так і лишався  єдиним у цьому матчі, поки Ігор Кравчишин, за десять хвилин до кінця матчу, не забив у ворота своїх опонентів, класно зігравши на добиванні – 1:1. Більше того, майже одразу «профі» могли виходити вперед, проте Шоєв не реалізував пенальті.

Silver Division

Адвокаты Киевщины - ФК Сейм Путивль – 4:5

Що головне:

- «Адвокати» здобули другу перемогу поспіль!

- «Сейм Путивль» програв 5-й матч поспіль, але при цьому команда виглядала дуже переконливо!

- «Адвокати» тричі виходили вперед з різницею у два голи, проте Сейм Путивль тричі скорочував відставання до мінімуму, а потім завдяки голу і асисту від Малюка (який, до речі, оформив три асисти в цьому матчі) змогла навіть рахунок зрівняти.

Висновок: замість висновка ми хочемо розкати, як «Адвокати» вирвали перемогу на останніх секундах зустрічі. Павло Іванюта отримав передачу на лівому фланзі, неподалік від штрафного майданчику своїх опонентів. Не довго думаючи, він потужно пробив з носка і влучив у самісіньку дев’ятку воріт суперника! Паша – головний герой матчу, адже він оформив хет-трик! За два останніх матчі у нього 6 результативних дій! Проте зазначимо, що з такою грою у Сейм Путивль велике майбутнє!

Denon - Young Boys 2019 – 4:3

Що головне:

-  Denon перервав серію з двох поразок поспіль.

- Young Boys 2019 не можуть виграти вже три гри поспіль (дві нічиї і поразка).

- Дмитро Котельников (Young Boys 2019) став найрезультативнішим гравцем матчу (Young Boys 2019) – у нього два голи у чужі ворота і один в свої.

- Дмитро Бондарь – точно нащадок Чілаверта. Адже кіпер Young Boys 2019 забив вже 4 голи у цьому сезоні!

Висновок: ми вважали, що після двох поразок поспіль Denon поступово почне наближатися до нижньої частини турнірної таблиці, однак команда здобула заслужену перемогу! Виграючи 2:0, Denon примудрився розтринькати цю перевагу буквально за шість хвилин, коли забивали Бондарь і Котельников. Але потім Бондзік та Іваницький, якого цілком заслужено визнали найкращим гравцем матчу, забили по голу, і все на що спромігся Young Boys 2019, це відіграти один м’яч. Побільше б таких матчів – запеклих, цікавих та драматичних!

Крила Донбасу - Young Business Club-2 – 3:2

Що головне:

- Друга команда «бізнесменів» йде за сценарієм першої – ті ж самі чотири поразки поспіль.

- Крила Донбасу здобули другу перемогу поспіль.

Висновок: для «бізнесменів» насправді нічого не віщувало біди. Навіть, коли на 5-й хвилині матчу Шевчук відкрив рахунок (для Олексія це, до речі, був перший гол в сезоні), «бізнесмени» не кинули грати. Вони цілеспрямовано продовжували свої атаки на ворота опонентів, а потім гол+пас насвій рахунок записав Володимир Риков. Однак ключовою в цьому матчі стала заключна 10-хвилинка, коли Крила Донбасу забили ще двічі і вирвали перемогу! Ця звитяга, до речі, дозволила їм повернутися у ТОП-6!

BetonEnergo-2 - FC Yuzhbor – 7:4

Що головне:

- FC Yuzhbor вдруге в сезоні (і в друге поспіль) пропускає 7 голів у власні ворота. В минулому сезоні команда пропустила 28 голів за 13 матчів, а наразі вже 18 за 4!

- BetonEnergo-2 наразі є найбільш видовищною командою, адже в матчах за участі цього колективу було забито вже 39 голів. Найбільше в лізі.

- Максим Рогаченко (BetonEnergo-2) не забив жодного голу за першу команду, але в матчі за умовний дубль відзначився хет-триком і асистом!

Висновок: хлопцям з FC Yuzhbor терміново потрібно щось робити з обороною власних воріт. 14 пропущених голів за два матчі – це, погодьтеся, забагато. Насправді гравцям FC Yuzhbor потрібно віддати належне за те, що поступаючись з рахунком 0:2 вже на 13-й хвилині матчу, хлопці знайшли в собі сили, аби його зрівняти (Невінський і Гненюк зробили це за хвилину!).  Однак ключовий момент відбувся ще у першому таймі, коли Рогаченко і Бедь всього за 30 секунд забили двічі, відправивши суперника у нокдаун. Додайте сюди ще два швидкі голи у таймі другому і отримаєте впевнену звитягу «будівельників», які маючи три поразки в шести матчах все одно посідають четверту позицію!

3й Тайм - Karcher – 0:6

Що головне:

- Четверта поспіль перемога Karcherв цьому сезоні!

- З 10 гравців Karcher, що були в заявці на цей матч, одразу шість відзначилися результативними діями!

- 3й Тайм програв у другому матчі поспіль, пропустивши 10 голів.

Висновок: у цьому абзаці ми хотіли б запитати гравців 3-го Тайму, що сталося? Від початку сезону команда набрала 6 очок в трьох матчах і розцінювалася, як один з фаворитів чемпіонату. А потім щось пішло не так. Причому склад був потужний, гра непогана, але в захисті помилок вистачало. Найцікавіше, що свій перший гол Karcher забив лише на 15-й хвилині матчу, і саме з мінімальною перевагою цієї команди закінчився перший тайм. І потім, як то кажуть, прорвало. 5 голів за 14 хвилин і підсумкова звитяга 6:0. До гравців Karcher можемо застосувати лише  найкращі епітети!

Friends Team - FC MeadCult – 3:5

Що головне:

- Цей матч абсолютно точно виправдав звання центрального у цьому турі.

- Friends Team тричі поступався в рахунку і тричі його зрівнював.

- Відмінний дебют Романа Андрущенка (FC MeadCult) – 2 голи у першому матчі за команду!

Висновок: можемо сказати точно, що за якістю гри і дисципліні FC MeadCult буде одним з головних претендентів на перемогу в цій лізі. Лізі, яка буде вкрай цікавою, адже претендентів на медалі величезна купа! Ми вже говорили, що FC MeadCult тричі виходив вперед, але підопічні Олександра Андрєєва героїчно рахунок зрівнювали. Однак все вирішилося в останні 2 хвилини. Спочатку Плотницький реалізував десятиметровий удар, а потім Белеля замкнув ідеальну передачу з кутового – 3:5!

 

Bronze Division

ФК Фокус - Акулы – 1:1

Що головне:

- Акули і Фокус не можуть виграти вже другий матч поспіль.

- Це був один з найжорсткіших матчів ліги – 4 жовті картки.

Висновок: долю цього протистояння вирішили два голи, які були забиті у другому таймі матчу. На 24-й хвилині матчу відмінним ударом під поперечку відзначився Віталій Сірченко, який забив свій 8 гол в сезоні. Проте ФК Фокус зміг уникнути поразки. За хвилину і 8 секунд до кінця матчу Станіслав Морозов не реалізував вихід сам на сам, проте спритно зорієнтувався на добиванні в встановив остаточний рахунок в матчі – 1:1.

Dnipro-M - Tech United – 5:5

Що головне:

-Мабуть, найбільш драматичний матч ліги!

- «Технарі» нарешті перервали свою серію з трьох поразок поспіль, зігравши внічию.

- Капітан «технарів» В’ячеслав Пісецький був одним з найпомітніших на полі. Кеп відзначився двома асистами, жовтою карткою і автоголом.

Висновок: такі матчі краще бачити наживо, адже лише відео картинка передає усю ту атмосферу, що панувала на футбольному полі. Завдяки автоголу Пісецького «дніпряни» вийшли вперед вже на 2-й хвилині матчу, проте Вахрушев і Юрченко в середині тайму за хвилину перевернули все і забили два голи для своєї команди. Але на цьому драма не завершилася, адже ще до перерви, завдяки голам Веремія і Василенка «дніпряни» вийшли вперед – 3:2. Далі – більше. Всього за 6 хвилин другого тайму «технарі» забивають тричі і, здається, відправляють суперника у нокаут. Проте два асисти Василенка за хвилину дозволили Дніпро-М зрівняти рахунок і здобути нічию! Вау! Просто, браво командам!

FC Valkyrie - Sporting Kyiv -2:3

Що головне:

- Sporting здобув першу перемогу в сезоні і відбулося це лише в четвертому матчі для команди!

- FC Valkyrie програв вже вчетверте за останні 5 матчів.

- Ярослав Бондаренко оформив свій перший дубль в сезоні.

Висновок: насправді Бондаренка дійсно можна назвати головним героєм матчу. Він рахунок відкрив на четвертій хвилині матчу, а за чотири хвилини Міхієнко подвоїв перевагу «португальців». Проте, якщо видумаєте, що FC Valkyrie зупинилися, то будете дуже неправі! Редчук і Ткачов за дві останні хвилини тайму забили двічі і на заключну половину матчу команди виходили, так би мовити, з чистого аркуша паперу. Але на 25-й хвилині матчу була вирішена його доля. Гравці FC Valkyrie помилилися при виході з оборони, залишивши поблизу власних воріт одразу трьох опонентів. Як наслідок, Бондаренко точно пробив у ближній кут і здобув перемогу для своєї команди!

ФК Венеция - Дружба – 0:2

Що головне:

-Дружба здобула 6 перемогу поспіль в сезоні! Цей колектив вже втричі покращив свою статистику у порівнянні з минулим чемпіонатом, коли команда виграла два рази за сезон!

- Це вже друга поспіль впевнена перемогу Дружби над Венецією – минулого разу було 7:2 майже рік тому. Більше того, вдалося взяти реванш за поразку 2:5 в зимовому чемпіонаті.

- Венеція не може виграти вже два матчі поспіль (нічия і поразка).

Висновок: якщо не має Ільченка -  не біда, вийде Сушко і зробить результат! Так-так, саме Дмитро став головним героєм матчу для Дружби. Він оформив на свій рахунок гол+пас за 10 хвилин у середині матчу і приніс команді перемогу. Венеція, в свою чергу, яка могла розраховувати всього на одну заміну, створювала моменти поки були сили, а потім, зась. Але все ще попереду!

FC Bilux - IPnet – 1:2

Що головне:

-Ми перехвалили FC Bilux, за що вибачаємося. Після серії без поразок, команда не може виграти вже два матчі поспіль.

- IPnet продовжує йти за «графіком зєбри» - перемога-поразка-перемога-поразка-перемога.

Висновок: FC Bilux приїхав на матч без своїх лідерів – Шестерньова, Варченка і Дороганова, які на трьох в цьому сезоні 10 голів і відзначилися 4-ма асистами. Звідси і результат. Хоча, звичайно, ми не будемо применшувати  заслуг IPnet. Хлопці отримали швидкий гол у власні ворота вже на 3-й хвилині матчу, але показали, як треба швидко приходити до тями. Вже за дві хвилини Анічкін рахунок зрівняв, а у середині тайму Нечепа забив переможний гол для своєї команди, зробивши 10-ту результативну дію в сезоні (6+4)!

ATL - Unknown FC – 9:5

Що головне:

- Фантастичний матч!

-  ATL здобув сьому перемогу з семи можливих, забивши у цих зустрічах одразу 48 голів, майже по 7 в середньому за гру.

- Артем Охрименко і Данило Костишин в одній зв’язці це щось неймовірне – 5 голів і 4 асисти на двох.

Висновок: це та історія, коли не може бути соромно за поразку. Ми зараз звертаємося до хлопців з Unknown FC, які провели, мабуть, найкращий матч в сезоні. І це ще не було Лотоцького, який в цьому сезоні вже зробив 7 результативних дій.

Початок вийшов ураганним, адже вже на першій хвилині матчу Уткін асистував Хомчаку і кеп відкрив рахунок  0:1. Далі – ще цікавіше. В середині першого тайму Іванов і Охрименко забили по голу у ворота суперників, перевернувши хід гри. Але ненадовго, адже Якимишин вже за 60 секунд зробив його рівним – 2:2. Думаєте все? Пфффф. Там екшн продовжився. Охрименко (двічі) і Нестерчук ще у першому таймі забивають три і роблять рахунок 5:2! А завершується все голом від Чухно – 5:3!

Відпочили? Тоді рухаємося далі, адже у другому таймі ми побачили ще 6 голів, чотири з яких опинилися у воротах  Unknown FC. З одного боку – заслужена перемога ATL! З іншого – відмінна гра від Unknown FC!

Славутич - Falcons U19 – 2:0

Що головне:

- За 5 зіграних матчів Falcons U19 так і не зміг жодного разу перемогти (3 поразки/ 2нічиї).

- Славутич здобув другу перемогу поспіль.

- Славутич наразі має другий найкращий захист в лізі, пропустивши всього 11 голів у власні ворота!

Висновок: з кожним наступним зіграним матчем Falcons U19 додає у всьому: креативі, захисті і якості гри. Проте перемоги потрібно почекати. Хто ж знав, що саме цей матч стане найкращим для Андрія Клімпуша у сезоні?! В минулих чотирьох матчах він зробив всього асист. А тут, затри хвилини другого тайму, записав на свій рахунок гол і гольову передачу. Так тримати!

Пресслужба R-Cup