Другий тур весняного сезону і майже вирішальні дуелі у Суперкубку!, Анонс нового туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

22.04.2021

Другий тур весняного сезону і майже вирішальні дуелі у Суперкубку!

22.04.2021

Другий тур весняного сезону і майже вирішальні дуелі у Суперкубку!

Platinum Division

BetonEnergo - Manzana-2

VBA - Hell Energy

Энергия - REJO

Manzana-2 виходить на шлях до чемпіонства? Чи, можливо, ми робимо передчасні висновки? Звичайно, цей колектив, який має колосальний досвід участі в різних турнірах, апріорі буде вважатися фаворитом. Проте перша гра сезону обіцяє бути непростою. Ви бачили, як «будівельники» розібрали захист «енергетиків» в минулому турі? (5:0). Бій буде дуже серйозний!

Чи зможе VBA вдруге поспіль обіграти Hell Energy? В минулому сезоні VBA переміг з рахунком 2:0, але зараз новий сезон і нові емоції! До того ж, цікаво, чи зможуть оговтатися гравці VBA після розгромної поразки від Rejo (2:6)? До того ж, не забувайте, що наприкінці минулого сезону «енергетики» здобули дві перемоги і перебували у класній формі.

Енергії не позаздриш! Спочатку гра проти BetonEnergo і розгромна поразка 0:5. Тепер от новий іспит – Rejo. Якщо в минулому сезоні Rejo посів лише третю позицію у цьому дивізіоні, то зараз точно захоче реабілітуватися. Гра Директоренка і Мельника в першому турі (4 голи і 2 асисти на двох) – яскраве підтвердження їх намірів.

Gold Division

Сталь - FC Soft Serve

Grace - Soborna Team-2

Soroki Team - Liverpool FC

Duzain-Fasad - FC Profi

Sofia City - Smile Development

Сталь - FC Soft Serve – новачки нашого турніру, які розпочали свої виступи по-різному. «Сталевари», а особливо Козяр і Моргушко (синхронно 2+1) перестріляли FC Rabona, здобувши перемогу з рахунком 6:3. FC Soft Serve, в свою чергу, потрапив під розлючених «бізнесменів», які провалили кінцівку минулого чемпіонату і тепер мають твердий намір реабілітуватися (поразка 1:4). Відзначимо, що поява Влада Рибальченка на полі точно додасть «айтішникам» необхідної впевненості!

Grace, який повернувся в наш чемпіонат після тривалої паузи, поступився в першому турі абсолютному новачку змагань, але поступився через те, що не зібрався на матч (Soroki Team – 0:3). Лякає той факт, що команда має певні проблеми зі збором, а вже на вихідних її очікує справжній іспит – битва проти  Soborna Team-2. Чемпіона ліги Silver у минулому сезоні і команди, яка в середньому забивала опонентам по 6 голів. До речі, в першому турі Soborna Team-2 відвантажила «дизайнерам» 8 голів.

Soroki Team ще раз вітаємо з дебютною перемогою у турнірі (умовно дебютною), але розслаблятися не варто. Тому сильно ми вас нахвалювати не будемо. Побачимо, як піде гра проти «червоних». Liverpool FC в минулому турі зіграв так, що з такими результатами команду би точно не взяли у європейську Суперлігу. «Червоні» отримали 12 голів від Софії і програли абсолютно без шансів. Чи буде друге фіаско поспіль?

Шановні «дизайнери»! Ми зробимо вигляд, що не побачили вашу поразку 1:8 від Soborna Team-2 в минулому турі, тому розраховуємо, що ви нарешті покажете на що здатні! Гра проти FC Profi точно не буде легкою прогулянкою. Так, безумовно, хлопці не надто впевнено переграли Легіон, який в минулому сезоні програв всім у «Платині», проте характер у цієї команди є. Вона спочатку відігралася, а потім змогла забити і переможний гол за декілька секунд до фінальної сирени. Буде цікаве протистояння!

Дуже сподіваємося, що гравці Smile Development не втратили своєї форми, яка була наприкінці минулого сезону. Тоді, нагадаємо, «будівельники» здобули дві перемоги поспіль, забивши у ворота своїх опонентів 11 голів. Проте проблема в тому, що Sofia City відвантажила «червоним» в першому турі нового чемпіонату одразу 12 голів, тому до протистояння з цим опонентом потрібно підходити у максимальній концентрації!

Silver Division

Адвокати Київщини - Young Boys

BetonEnergo-2 - Denon

3й Тайм - YBC-2

Young Boys 2019 - Friends Team

Хочеться сказати, що цей дивізіон буде одним з найцікавіших в сезоні. Це наша суб’єктивна думка, але ми спробуємо пояснити чому.

Тут зібралися максимально різні команди – дублери, новачки, аксакали, претенденти.

Наприклад, Адвокати Київщини. Колектив, який останній раз грав у нас ще 9 місяців тому. Тоді Шабельников і компанія виступали яскраво: причому, як в позитивному, так і негативному сенсі. Були перемоги 14:3 над Дружбою, а також поразки на кшталт 1:8 від Grace. Взимку команда грала на паркеті (якщо ми не помиляємося) тому, звичайно, прийдеться пристосовуватися до штучного покриття. Young Boys, в свою чергу, пішов на підвищення в класі, після третього місця в Бронзі. Команда багато забивала, а особливо запам’яталися Федірець і Палійчук, які забили на двох 42 голи!

BetonEnergo-2 переграв WOD з рахунком 6:3 (86 голів в минулому сезоні за 13 матчів), чим сильно нас здивував. Звичайно, здивував приємно. Тут питання лише в тому, чи це була «разова акція», чи дійсно стане закономірністю? Наразі протистояння з Denon. Команда, яка не хапала зірок з неба в минулому сезоні, ставши третьою командою з кінця за кількістю пропущених голів – 64. Проте чого не відняти у цього колективу, так це бажання грати і перемагати. Тому ставимо на «будівельників», але гра буде цікавою.

3-й Тайм - YBC-2 – взагалі центральний матч ліги в турі. Ми абсолютно впевнені, що 3-й тайм не розкрив повністю свій потенціал в минулому сезоні, посівши 5-ту позицію в лізі Silver. Цей колектив має збалансований склад, але у захисті є певні проблеми. «Бізнесмени», в свою чергу, відзначили створення другої команди впевненою перемогою 4:1, тому зараз команда точно перебуває на моральному підйомі.

Власне кажучи, Young Boys 2019 і потупилися «бізнесменам» 1:4, проте це був лише перший тур. Так би мовити початок. Звичайно, другий суперник у турнірі теж з непростих. За досвідом Friends Team – є однією з найсильніших команд ліги, за стабільністю – великі питання. У підопічних Олександра Андрєєва є все для здобуття позитивного результату, проте для цього потрібно виконувати все те, що пропонує наставник команди.

Bronze Division

Акулы - FC Bilux

ФК Фокус - Unknown FC

Дружба - Tech United

Славутич - IPnet

ATL - Dnipro-M

Атлант - Новая Жизнь

ФК Венеция - FC Valkyrie

Акулы дебютували в сезоні перемогою з рахунком 4:0, продемонструвавши не тільки впевнену гру попереду, а й надійний захист. FC Bilux, в свою чергу, після умовного пониження в класі, неочікуванно поступився  Дружбі – 2:3. Якщо кризу минулого сезону ще можливо було пояснити силою опонентів, то зараз усі команди приблизно рівні за класом. Атакуючий потенціал «акул» виглядає вкрай потужно, тому, мабуть,  FC Bilux краще зіграти від оборони.

11 місце ФК Фокус в минулому сезоні ми вважаємо випадковим. Н Команда дійсно іноді втрачала очки на рівному місці, але, наприклад, в обороні грала непогано. 37 пропущених – це результат краще, ніж у команди, яка посіла другу позицію. Але з нападом проблеми є. 28 голів і це 2-й найгірший результат в лізі. Навіть поразка в минулому турі від ATL не виглядала якоюсь катастрофою. Unknown FC, в свою чергу, в минулому сезоні забив вдвічі більше, а цей чемпіонат почав з впевненої перемоги 5:0!

Дружба, так тримати! Перемога в першому турі над Bilux була дещо неочікуваною для журналістів турніру, проте більш ніж заслуженою за грою. Чому б не спробувати продовжити вдалу серію, до того ж Tech United продовжує перебувати у кризі. Команда, враховуючи минулий сезон, програла вже 9-й матч поспіль, а останній раз вигравала ще другого лютого…

Славутич буде суворим вчителем, який приймає іспит у новачка. IPnet – вперше завітав до нашого турніру. Вітаємо і, звичайно, бажаємо успіхів. Проте не очікуйте легкої прогулянки. Максим Івашко і компанія, які посіли в минулому сезоні місце в середині турнірної таблиці, точно влаштують справжній бій!

Данило Костишин все розібрав на запчастині захист ФК Фокус, тому рекомендуємо гравцям Dnipro-M звернути увагу на цього хлопця. Він швидкий, спритний і забивний, що підтвердив, оформивши хет-трик. «Дніпряни», в свою чергу, поступилися 2:6 Венеції, чим здивували журналістів нашого чемпіонату. Команда, яка завжди славилися своїм характером, виглядала кволо. Хлопці, ви здатні на більше. Чому б не довести це у звітному турі?

В останніх чотирьох матчах осіннього турнірну Атлант отримав у свої ворота 37 голів. Так, суперники були дуже серйозні, але використовувати це виправдання постійно не вийде. Тепер Новий турнір і… Новая Жизнь. В прямому і переносному сенсі. В минулому сезоні цей колектив програв останні 5 матчів, а в цілому поступився за сезон 10 разів. Чи зможуть хлопці прийти до тями у новому чемпіонаті?

ФК Венеция заслуговує на величезний респект за свій матч проти Dnipro-M, який хлопці виграли з рахунком 6:2, проте попереду непростий і розлючений суперник. FC Valkyrie поступився Акулам 0:4 та більше того, точно хоче взяти реванш за поразку у минулому сезоні з рахунком 1:3. Старі рахунки – це найкращий привід для помсти.

SuperCup

ФК Сейм Путивль - YBC

FC Yuzhbor - MBZ

Звичайно, ми не проходимо повз баталії нашої Ліги Чемпіонів. ФК Сейм Путивль зміг перевернути гру з «португальцями» у минулому турі і здобув впевнену перемогу 5:2, в матчі, в якому Максим Страшенко оформив дубль, а Грисюк і Бобін оформили 1+1. Зараз суперник ще більш складний. «Бізнесмени» розпочали сезон впевненою перемогою над SoftServe, тому плекають надії зробити золотий дубль, вигравши чемпіонат і кубок. Раніше команди зустрічалися між собою і зіграли внічию 2:2. Але цього разу точно буде переможець!

FC Yuzhbor спробує довести, що чемпіон Бронзового дивізіону може перемагати команді з вищих ліг. Для цього треба здолати MBZ. В минулому сезоні ліги Platinum цей колектив програв лише командам, які завершили сезон вище у турнірній таблиці (за винятком гра проти «скіфів»), а також здобув перемогу над майбутнім чемпіоном – SimStore-Fiscars. Заруба буде цікава!

Пресслужба R-Cup