РОЗГРОМНИЙ ПЕРШИЙ ТУР, Огляд туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

20.04.2021

РОЗГРОМНИЙ ПЕРШИЙ ТУР

20.04.2021

РОЗГРОМНИЙ ПЕРШИЙ ТУР

Platinum

BetonEnergo - Энергия – 5:0

Hell Energy - Manzana-2 (перенесено)

Rejo - VBA – 6:2

Враховуючи кількість жовтих карток, які колектив Енергія отримав матчі проти «будівельників», можна зробити простий висновок, що хлопці дійсно налаштовувалися на матч – 4 жовтих + червона (для Бабія за два гірчичника). Однак забити у ворота BetonEnergo так і не вдалося. «Будівельники» відкрили рахунок на 12-й хвилині матчу, але розвити свій успіх вдалося в першій частині другої половини гри. Тростянський, Солодчук і Горовой забили три голи за десять хвилин, а фінальну крапу у грі поставив Тростянський за одну (!!!) секунду до завершення матчу – 5:0. «Будівельники», схоже, налаштовані в цьому сезоні серйозно.

Rejo вдруге поспіль переміг VBA. В зимовому чемпіонаті гра між цими командами завершилася з рахунком 4:1, а тепер VBA отримав одразу 6 голів у власні ворота, хоча і забив на один більше. Взагалі цей матч можна розділити на три періоди. В першому таймі гравці Rejo не залишили жодного шансу своїм опонентам, а дубль Директоренка і 1+2 від Мельника допомогли зробити рахунок 3:0. Здавалося, гра зроблена, проте не все так просто. Шинкарюк і Махачик доволі швидко (за чотири хвилини другого тайму) скоротили розрив у рахунку до мінімум – 3:2. Але у час, що залишився  Rejo забив ще тричі та зняв усі питання, щодо переможця гри.

Gold

Grace - Soroki Team – 0:3 ТП

Liverpool FC - Sofia City – 1:12

FC Sort Serve - YBC – 1:4

FC Rabona - Сталь – 3:6

FC Profi - ФК Легион – 3:2

Duzain-Fasad – Soborna Team-2 – 1:8

Ми писали, що гравці Liverpool FC класно атакують, але погано захищаються. В матчі проти Софії обидва цих компоненти були в жахливому стані. Особливо завдав клопотів «червоним» Сергій Мельник. Він не тільки забив у ворота своїх опонентів тричі, а ще й оформив три результативні передачі. Трішки відстав від свого партнера по команді Микита Олексюк, на рахунку якого 2+2. По суті, гру можна було закінчувати після першого тайму, який завершився з рахунком 7:1.

FC Sort Serve без Влада Рибальченко на полі дебютував у нашому турнірі з поразки 1:4. Перший млинець, як відомо, гливкий, але сумувати не потрібно, головне, зробити правильні висновки. Так, наприклад, позитивним був той факт, що саме «айтішники» відкрили рахунок у цьому матчі наприкінці першого тайму. Проте фізична підготовка «бізнесменів» далася взнаки. Ми знаємо, що хлопці регулярно проводять вранішні тренування і перебувають у класній формі. Тому чотири голи у відповідь лише підтверджують хороший фізичний стан підопічних Євгена Задорожного, які дебютували у сезоні з перемоги! Відзначаємо гол+пас від Фролова.

А ось інший дебютант нашого чемпіонату Сталь розпочала з перемоги. Символічно, що перший матч команди забила Ірина Василюк вже на третій хвилині матчі, вдало зігравши на добиванні. Більше того, «сталевари» дві вели в рахунку у першому таймі з різницею у два м’ячі, однак гравці FC Rabona все ж таки змогли закінчити першу половини зустрічі з мінімальним відставанням у рахунку – 2:3. Однак дубль Моргушка у другому таймі (рекомендуємо одразу ретельно спостерігати за цим гравцем), дозволили команді у підсумку здобути перемогу 6:3. FC Rabona провела не найкращий матч в контексті захисних дій, але це лише перший матч у сезоні.

FC Profi повертається у сезон перемогою. Однак матч проти «легіонерів», які хотіли реабілітувалися за невдалий сезон у лізі Platinum, був непростим. Це підтверджують і події, які відбувалися у цьому матчі. «Легіонери» відкрили рахунок вже на 4-й хвилині гри, проте потім пропустили двічі за 7 хвилин у другому таймі. Однак, коли на 28-й хвилині матчу Микита Шульга рахунок зрівняв, здавалося, що буде нічия. Проте розв’язка відбулася на останній хвилині матчу: Шоєв вивів на побачення з кіпером опонентів Мойсеєнко, який елегантно переправив м’яч у ворота і здобув перемогу для «професіоналів».

«Дизайнери» не змогли протистояти атакуючому потенціалу Soborna Team-2. Більше того, «дизайнери» мали всього лише одну заміну, що значно ускладнювало їх «життя» в цьому матчі. Поки були сили матч тривав більш-менш на рівних, а перший тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь Soborna Team-2. Потім вже історія сильно змінилася. Дмитренко забив тричі і оформив асист, а його партнер по команді Жила теж набрав 4 очки по системі гол+пас, але забив всього лише раз та зробив три асисти.

Silver

BetonEnergo-2 - Крылья Донбасса – 6:3

Young Boys - YBC-2 – 1:4

YBC-2 так само, як і перший склад цієї команди здобули перемогу з рахунком 4:1. В цьому матчі було забито 5 голів, а ще 5 разів арбітри діставали зі своїх кишень жовті картки. Новачок нашого чемпіонату Young Boys не зміг стримати атакуючий потенціал «бізнесменів», які вже на 29-й хвилині матчу зробили рахунок 3:0. І хоча лідер «молодих» Усик (за цим хлопцем дивіться ретельно, він точно себе ще покаже) один гол відіграв, останнє слово було за Чечеля, який встановив остаточний рахунок матчу – 4:1.

BetonEnergo-2 і Крылья Донбасса видали просто шалений матч, в якому глядачі онлайн-трансляції побачили одразу дев’ять забитих голів. Знову ж таки, другий склад «будівельників» підтримав почин своєї першої команди, здобувши перемогу на старті сезону. Старт матчу був космічним, адже команди обмінялися голами вже за перші півтори хвилини. Проте потім, щось зламалося у грі колективу Крылья Донбасса, адже вони отримали від будівельників одразу 5 голів поспіль у власні ворота. Таким чином, вже на 30-й хвилині матчу гру можна було завершувати – 6:1. Проте віддамо належне номінальним гостям, які зусиллями Швеця (дубль) два голи відіграли.

Bronze

ATL - ФК Фокус  - 4:2

FC Valkyrie - Акулы – 0:4

FC Bilux - Дружба – 2:3

Tech United - Unknown FC – 0:5

Dnipro-M - ФК Венеция – 2:6

Пробіжимося і по результатам бронзового дивізіону.

Акули, про які ми розповідали, як про новачка, який має в своєму складі досвідчених виконавців, справдили наші очікування, забивши 4 голи у ворота FC Valkyrie. Номінальні господарі поля виглядали непогано, проте реалізація моментів залишала бажати кращого. Більше того, лідери Акул – Ященко, Пяскорський і Унанов фактично зробили гру своєї команди, взявши участь утрьох з чотирьох голів свого колективу.

FC Bilux, який на правах команди з більш вищого дивізіону вважався фаворитом, програв Дружбі, яка в минулому сезоні, нагадаємо, посіла 12 місце в Бронзовому дивізіоні. Причому починалося все для Bilux більш ніж непогано. Дубовой відкрив рахунок на 11-й хвилині матчу, тому все йшло за сценарієм. Але потім, з кожною наступною хвилиною гри, що починало ламатися. Більше того, за справу серйозно взялися Сушко та Ільченко, які організували три голи своєї команди у відповідь. Дубовой, який однозначно був кращим на полі в складі FC Bilux, оформив дубль на останній хвилині гри, проте цього виявилося недостатньо, щоб взяти залікові бали. Вітаємо Дружбу з перемогою!

Якщо гра минулого сезону між Tech United і Unknown FC завершилася внічию 1:1, то зараз Unknown FC вирішив усі питання, щодо переможця матчу ще у першому таймі, який завершився з рахунком 3:0 (Власенко, Фурсенко, Уткін). Більше того, наприкінці матчу Власенко і Уткін змогли оформити дубль – 5:0. В чому причина поразки «технарів»? Слабка реалізація, помилки в обороні – все стандартно. Однак попереду ще багато часу, щоб все змінити.

ATL доволі комфортно почуває себе в Бронзовому дивізіоні, здобувши перемогу на старті сезону. Фокус, в цілому, бився на рівних, навіть зміг відіграти після пропущеного голу від Костишина на 10-й хвилині матчу і вийти вперед за 5 хвилин. Однак потім Денис показав свій супер клас! В цьому матчі він оформив хет-трик, а переможну крапку у грі поставив Баленко – 4:2.

Венеція край потужно провела гру проти Dnipro-M. «Італійці» до 15-ї хвилини не могли зламати непоганий захист «дніпрян», але потім, як по команді, все змінилося. 5 голів за 18 хвилин і питання про переможця матчу можна знімати. Особливо хочемо відзначити Іллю Бойка, який не тільки відзначився дублем, а й віддав три результативні передачі! Браво!

Пресслужба Spring R-Cup