До бою готові! Анонс першого туру весняного чемпіонату., Анонс першого туру , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

16.04.2021

До бою готові! Анонс першого туру весняного чемпіонату.

16.04.2021

До бою готові! Анонс першого туру весняного чемпіонату.

Platinum

BetonEnergo - Энергия

Hell Energy - Manzana-2 (перенесено)

Rejo - VBA

В найвищому дивізіоні турніру заплановано одразу три матчі. Новачків двоє, тому уявити, як команди проявлять себе на старті сезону важко, але ми спробуємо.

Енергія повертається до нашого турніру, з чим ми хлопців і вітаємо. Головним колоритом цієї команди, безумовно, є їх дівчата-голкіпери: Макарочкіна і Терех, які прекрасно проявляли себе в минулих сезонах. Більше того, саме вони додають краси у матчі «енергетиків». Проте вже у першому турі на цей колектив чекає важке випробування «будівельниками». Beton-Energo посів восьму позицію в лізі Platinum, але з лідерами грав  на рівних (2:2 – Perun, 2:3 SimStore-Fiscars, 1^2 – Rejo), тому гра обіцяє бути цікавою.

Rejo і VBA зустрічалися один з одним рівно місць тому. Тоді команда Розки здобула переконливу перемогу з рахунком 4:1, завдяки дублю Євгена Апришка. Але знову ж таки, під кінець сезону VBA показав дуже переконливу гру, здолавши Beton-Energo (2:1) і Мир Футбола (4:1). Враховуючи той факт, що це перший тур, VBA точно дасть бій. Але гравці Rejo повинні пам’ятати, що кожна гра на вагу золота, аби не повторилася ситуація минулого чемпіонату.

Gold

Duzain-Fasad - Soborna Team-2

Grace - Soroki Team

Liverpool FC - Sofia City

FC Sort Serve - YBC

FC Rabona - Сталь

FC Profi - ФК Легион

В Золотому дивізіоні новачків вистачає!

Переможець Срібного дивізіону проти дуже міцного колективу Duzain-Fasad. На нашу думку при оптимальному сборі від «Дизайнерів» , команда зможе нав’язати боротьбу команді Дениса Мельника. В свою чергу Soborna Team-2 не повинна недооцінювати суперника, адже трійка Драговоз, Гавриленко та Русін можуть вирішити долю поєдинку.

Так, наприклад, Soroki Team – абсолютний дебютант турнірів Rejoю Цей колектив зіграє свій перший матч проти Grace, команди, яка повертається до сім’ї нашого чемпіонату. До речі, якщо проаналізувати статистику Grace у попередніх матчах, то в середньому в матчах за участі цієї команди забивалося не менше, ніж 4 голи за гру, тому очікуємо видовищного протистояння.

Liverpool FC – команда, яка любить атакувати і має в своєму розпорядженні багато технічних, швидких і пластичних виконавців. Інше питання, що в захисті цього колективу завжди були проблеми, проте вирішувати їх покликаний досвідчений голкіпер Андрій Варчак, який знає, що таке надійна гра на стрічці власних воріт. Проте і йому буде непереливки, якщо Sofia City зможе зібрати усіх своїх лідерів. Мельник, Негель. Директоренко, Чеберяк – команда, Дай Боже! 

FC Sort Serve також є абсолютним дебютантом турніру Rejo, проте цей колектив має неабиякий досвід виступів в інших змаганнях. Керує грою команди Владислав Рибальченко, який точно знає, як краще зіграти його підопічним. Проте суперник буде непростим. YBC, який вважався одним з головних претендентів на перемогу в зимовому розіграші Золотого дивізіону, під кінець сезону почав втрачати очки на рівному місці і у підсумку впав на четверту позицію. Звичайно, хлопці мають величезне бажання реабілітуватися за цей провал.

FC Rabona, яка посіла третю позицію в зимовому розіграші Срібного дивізіону, також зіграє проти дебютанту змагань – колективу Сталь. Власне кажучи, назва цього колективу говорить сама за себе. Міцна команда, міцний характер і сталеві нерви! Буде цікавий бій! Ми раді, що FC Rabona в цьому сезоні піднялася на одну сходинку вище, адже саме таким чином і відбувається прогрес команди!

FC Profi вже грав у літньому сезоні і запам’ятався неймовірною перемогою в матчі проти Unknown FC з рахунком 15:1. В якій формі зараз команда? Хто буде її лідером? Питання наразі відкрите, враховуючи той факт, що в заявці команди всього 11 гравців. ФК Легион, який, в свою чергу, програв усі матчі в лізі Platinum (не беремо до уваги «тєхнарь» в матчі проти Trident), перейшов до трішки нижчого дивізіону, аби довести усім, що це дійсно міцна і перспективна команда!

Silver

BetonEnergo-2 - Крылья Донбасса

Young Boys - YBC-2

Цей дивізіон обіцяє бути вкрай цікавим. По-перше, тут будуть дублюючи склади BetonEnergo-2 і YBC-2, що вже цікаво. По-друге, є новачки, а є команди, які повертаються в турнір.

Отже умовно другий склад «будівельників» пройде одразу перевірку на міцність в матчі проти WOD (Крылья Донбасса). WOD абсолютно логічно зробив крок до наступного за силою дивізіону, адже в минулому чемпіонаті команда посіла другу позицію в Бронзі, вигравши 10 матчів з 13. Погодьтеся, результат доволі серйозний, тому навіть припускаємо, що саме цей колектив буде фаворитом у грі з «будівельниками». Просто з другими командами завжди незрозуміло на початку: чого від них очікувати, і які цілі стоять перед командою?

Young Boys посів третю позицію в розіграші Бронзового дивізіону, тому ця команда також може вважатися одним з фаворитів Silver Division. Однак фаворит – це звання, яке дається виключно на папері, і яке потрібно ще довести на футбольному полі. Знову ж таки, суперник – друга команда YBC. Кого відрядить до лав цієї команди Євген Задорожний, яке головне завдання поставлене перед цим колективом – питання відкрите. Хоча, знаючи амбіції «бізнесменів» можна припустити, що хлопці будуть грати виключно на перемогу в кожному матчі.

Bronze

ATL - ФК Фокус

FC Valkyrie - Акулы

FC Bilux - Дружба

Tech United - Unknown FC

Dnipro-M - ФК Венеция

В цьому турі між собою зіграють фактично усі команди, які грали в минулому зимовому чемпіонаті, але є і новачки.

ATL, як колектив, який посів останнє місце в Срібному дивізіоні зимового чемпіонату, відправляється підкорювати Бронзу. Тут точне не буде набагато легше, адже кожен суперник може зробити неприємний сюрприз. Фокус – одна з таких команд, від якої можна чекати чого завгодно. Цей колектив посів 11 місце (Серед 14) в бронзовому дивізіоні, проте 4 рази в сезоні все ж таки перемагав і, хочемо зазначити, що коли команда ловить кураж, зупинити її вкрай важко.

FC Valkyrie зіткнуться з новачком наших змагань – колективом Акули. За нашою інсайдерською інформацією кістяк цієї команди складають гравці легендарного (в якійсь мірі) Helen Marlen United, який фактично припинив своє існування. Виборний, Пяскорський, Унанов – всі ці гравці мають непоганий досвід виступів в аматорських турнірах і колись вони наводили жах на своїх опонентів. Але тут питання в іншому: чи зможуть хлопці після тривалої паузи повернутися на футбольний Олімп? Також сподіваємося, що FC Valkyrie проаналізує невдалий зимовий сезон (Передостаннє місце в Бронзі) і покаже себе з найкращого боку!

FC Bilux, як і ATL, виступав в срібній лізі, але слави там не знайшов. Тепер – новий виклик і нова ліга. Для початку потрібно випробувати Дружбу! 12-те місце цього колективу за підсумками Бронзи – не показник. Ми неодноразово говорили, що якби команда мала більше резерву і стабільності, то могла претендувати на вищі місця. 4 нічиї в сезоні говорять про непоступливість цієї команди, то ж ми дійсно очікуємо на цікаву боротьбу!

Tech United - Unknown FC – зустріч старих знайомих! Ці команди зустрічалися між собою ще у першому турі зимового чемпіонату і за підсумками того матчу не було навіть припущень, що «технарі» у підсумку посядуть останню позицію в лізі. Вони швидко відкрили рахунок, зусиллями Якимишина і лідирували увесь матч, до поки Канюка не зрівняв рахунок за декілька десятків секунд до фінальної сирени – 1:1. У підсумку Unknown FC посів 5-ту позицію з неплохими шансами на медалі. Цікаво, як буде цього разу?

Dnipro-M і ФК Венеция також грали в одній лізі у зимовому чемпіонаті. Тоді «італійці» здобули вольову перемогу з рахунком 3:2, а дубль і результативну передачу на свій рахунок записав Вадим Соколенко, який фактично вирвав перемогу для своєї команди. Більше того, «італійці» грали без замін, а за підсумками сезону обійшли опонентів на один бал. Dnipro-M насправді має класний підбір виконавців, але стабільності команді точно не вистачає. Якщо виправити цей нюанс, то цілком можливо, що ми побачимо серйозні досягнення від цієї команди.

Пресслужба R-Cup