Парадокс «Неизбежности», ще один екзамен для AZ-41 та чи продовжиться криза у «бізнесменів»?, Анонс туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

25.02.2021

Парадокс «Неизбежности», ще один екзамен для AZ-41 та чи продовжиться криза у «бізнесменів»?

25.02.2021

Парадокс «Неизбежности», ще один екзамен для AZ-41 та чи продовжиться криза у «бізнесменів»?

Platinum Division

Perun - BetonEnergo

Trident - Скиф

SimStore-Fiskars - Hell Energy

Мир Футбола - ФК Легіон

SKY KYIV - AZ-41

MBZ - Rejo

BetonEnergo до минулого туру був командою з найміцнішим захистом в лізі, однак в грі проти MBZ хлопці пропустили більше, ніж в попередніх чотирьох матчах (7 проти 6). Нічого, як то кажуть, юуває. Головне цю тенденцію не продовжити, адже попереду Perun, який не тільки забив найбільше голів в сезоні, а ще й в останніх трьох матчах відвантажив у ворота своїх опонентів одразу 26 голів. Чи вдасться «будівельникам» зупинити Хусаїнова і Харабару, які на двох забили 16 голів?

Trident поступово одужує. Так, була поразка від колективу «Мир Футбола», але билися хлопці до кінця (3:4). Ми вже писали про це і знову хочемо наголосити: потрібно позбуватися залежності від Дениса Валкового (5 голів в двох матчах), адже тоді зможе вирости уся команда. Попереду СКІФ, який розлючений на себе за поразку у минулому турі, яка перервала серію з трьох перемог поспіль. Яким чином зіграє СКІФ нам передбачити важко, адже це єдина команда, здається, взагалі в чемпіонаті, яка в шести турах вже використала 24 різні гравці.

SimStore-Fiskars зараз на ходу (5 матчів без поразок), а в минулому турі дуже потужний матч провів Філіп Лунін, який відвантажив два голи у ворота СКІФів. «Енергетикам», в контексті рівня суперника, звичайно, не позаздриш, проте, якщо цей колектив так само дисципліновано зіграє в найближчий вікенд, як провів матч проти SKY (2:3), то зможе розраховувати на позитивний результат.

Ми обіцяємо, що випустимо окремий матеріал про «легіонерів», якщо вони нарешті перервуть свою сумну серію з 6 поразок поспіль. Ми проаналізували останні чотири матчі цього колективу і вийшло так, що раніше 16-ї хвилини матчу хлопці не пропускали. Тут справа в тому, що потрібно розтягнути сили на увесь матч і тоді обов’язково буде результат. Інше питання, що Мир Футбола діти чи віддавати очки не погодиться. Цей колектив знову у ТОП-6, хоча і провів аж 8 матчів. Проте є ось який нюанс: Мир Футбола пропустив більше за інших в лізі – 31 гол.

Той факт, що AZ-41 програв два матчі поспіль не настільки турбує, як історія про те, що в останньому матчі цей колектив отримав у власні ворота одразу 11 голів. ЦЕ насторожує. Більше, того, суперник виявився вкрай важким – SKY KYIV. Звичайно, поки команда Задорожного не демонструє увесь свій потенціал, але порівняно з першим матчем суттєво набрала обертів!

 MBZ - Rejo – залізобетонно центральний матч туру. MBZ наразі ділить з колективом Perun першу сходинку, проте на відміну від своїх опонентів зіграв більше матчів (8 проти 6). Rejo відстає на один бал, але знову ж таки, має два матчі в запасі. Більше того, цей колектив є єдиним, хто не програвав у цьому сезоні, а тріо Розка – Миславський – Апрішко (18 голів на трьох) наводить жах на суперників.

Gold Division

FC Energo - Adidas

Smile Development - Duzain-Fasad

IFL - YBC

ФК Атлетик - Энергетик

Радар ВС - ФК Неизбежность

SC Favorit - FC Svyatosh

Останнім часом Adidas втрачає багато очок, тому гра проти FC Energo важлива з психологічної точки зору. Команда може повернутися у переможний ритм, адже в останніх чотирьох матчах у «спортсменів» лише одна звитяга. «Енергетикам», звичайно, не позаздриш. Команда провела два матчі поспіль з лідерами, в яких програла, а зараз ще й Adidas, який цілком можна зарахувати до когорти команд, які будуть боротися за медалі.

Smile Development набрав непоганий ритм, в якому команда не програла жодного з чотирьох останніх матчів. Але їх опоненти настільки непередбачувані, що можуть, як програти (поразка в минулому турі від «фаворитів» дуже здивували), як впевнено перемогти. Коли лідери «дизайнерів» приїжджають на матчі, є гра. В іншому випадку команда не може здобути позитивний результат.

YBC перебуває в кризі, адже в останніх трьох матчах команда набрала лише два залікові бали. У їх майбутніх опонентів з IFL ситуація ненабагато краще, адже хлопці взагалі програли у двох останніх матчах. Найбільш змістовну гру IFL продемонстрував ще 26 грудня, коли здолав FC Energo з рахунком 8:3. Після цього позитив був, але назвати їх гру впевненою ми не можемо. Звичайно, «бізнесмени» залишаються фаворитами гри, але саме у такому стані, як зараз, вони є найбільш вразливими. Тож можна розраховувати на залікові бали.

В наступному матчі, про який ми хочемо поговорити, зустрінуться команди з протилежних полюсів турнірної таблиці. Атлетик – передостанній, а Енергетик – другий. «Енергетики» останнім часом йдуть без поразок, не програвавши в останніх чотирьох матчах. Єдиним шансом Атлетіка в цьому матчі ми бачимо характер і дисципліну, власне кажучи так, як було в грі проти «бізнесменів», яка завершилася з рахунком 2:2.

 Ну що, Неизбежность! Може час вже підійматися з останньої сходинки у турнірній таблиці? В останніх двох матчах команда продемонструвала і непогану гру і характер, здобувши нічиї проти Smile Development і YBC. Погодьтеся, доволі непрості опоненти. Радар натомість забив найбільше серед усіх команд в лізі (38) причому 4 частина від голів команди на рахунку Федірця – 10. Найбільший парадокс в тому, що Неизбежность, знаходячись на останній сходинці в турнірній таблиці, має другий найкращий захист в лізі!

SC Favorit, який схоже почав набирати оберти (2 перемоги в 3 матчах), зіграє проти вкрай непередбачуваного опонента.  FC Svyatosh займає 5-ту позицію, але має другий найгірший захист в лізі (32 пропущених).  Причому нещодавно хлопці здолали «бізнесменів», а також міцний IFL, тому поспостерігати за цим матчем буде вкрай цікаво.

Silver Division

3й Тайм - ФК Сейм Путивль

Magnis Income - ATL

INTER - FC Bilux

Новая Жизнь - Рейнджерс

Karcher - ФКА

FC Rabona - Denon

3-й Тайм в минулому турі не здав іспит на міцність в матчі проти «Cоборної», проте зараз суперник дозволяє розраховувати на позитивний результат. ФК Сейм Путивль, звичайно, зміг перервати свою серію з трьох поразок поспіль, обігравши Karcher, проте стабільності цьому колективу точно не вистачає. До того ж, у 3-го тайму не було жодної поразки до минулого туру.

Чи продовжить ставити антирекорди ATL? 7 поразок поспіль це дуже багато і щось потрібно змінювати! Magnis Income, звичайно, суперник не простий, тим паче, що в минулому турі ця команда перестріляла Рейнджерів з рахунком 8:4, а Знайда (3+2) і Баселкевич (2+2) продемонстрували просто феноменальну гру біля чужих воріт. З іншого боку, до цього звітний колектив не міг виграти три матчі поспіль, тому суперника потрібно поважати, але ніяк не боятися.

INTER буквально зачарував нас своєю серію з трьох матчів без поразок, але потім натрапив на поранених Аристократів і отримав 1:3. Звичайно, це не вирок, а просто констатація факту, проте стабільності «журналістам» поки не вистачає. З іншого боку, ми давно не пам’ятаємо саме ТАКИЙ FC Bilux. Команда однозначно перебуває у кризовому стані, про що свідчать і одна перемога в шести матчах (ATL здолали усі), і всього 14 забитих голів.

Новая Жизнь настільки жахливо розпочала сезон з 5-ти поразок поспіль, що ми вже перестали сприймати цю команду серйозно. Проте хлопцям величезний респект за те, що змогли знайти в собі сили і виграти два матчі поспіль. Причому за дві гри команда забила рівно стільки ж, скільки за 5 попередніх матчів – 12. Особливо нам запам’ятався Дмитро Богатиренко, який за два матчі забив 4 голи і відзначився асистом. Рейнджерс розпочав сезон з двох перемог поспіль, але потім були 5 матчів без перемог, тому зараз команда точно не є фаворитом звітного матчу.

Karcher - ФКА – мабуть, найбільш непередбачувана пара туру. Karcher розпочав сезон з двох перемог поспіль, потім зіграв внічию і в минулому турі поступився ФК Сейм Путивль, який не міг виграти 4 матчі поспіль. Можливо, на старті сезону ця команда грала на куражі? Можливо, суперники були не найвищого рівня? А можливо, це лише випадковість? Аристократи – найкраща перевірка на міцність. Команда поступово виходить зі своєї кризи і встигла перемогти в минулому турі.

Ми всього очікували від Denon, але не поразки з рахунком 1:8 в минулому турі від колективу «Новая Жизнь». Це якийсь нонсенс. Якщо програвати команді, яка на той момент знаходилася нижче в турнірній таблиці, то що вже говорити про FC Rabona? Хлопці наразі треті і ведуть відчайдушну боротьбу за медалі чемпіонату!

Bronze Division

WOD - Шулявка Юнайтед

Unknown FC - Dnipro-M

FC Valkyrie - ФК Венеция

Дружба - ФК Фокус

Tech United - Славутич

Nishcheta - FC Yuzhbor

Sporting Kyiv - Young Boys

FC Yuzhbor може відірватися від своїх опонентів, адже Sporting і Young Boys зіграють між собою. FC Yuzhbor залишається єдиною командою, яка не програла жодного матчу в цьому дивізіоні, а також пропустила всього 15 голів. Nishcheta в останніх 4 матчах виграла лише один матч, тому фаворитом гри буде саме їх опоненти.

Продовжимо матчем Sporting Kyiv - Young Boys – ключовим матчем туру. «Португальці» в останніх двох турах трохи пригальмували свій темп, набравши лише один бал. Зараз потрібно лише перемагати, адже Young Boys дихає в спину, відстаючи лише на два бали. Причому «молоді хлопці» мають ще один матч в запасі.

WOD має скористатися особистою зарубою між «португальцями» і «юними хлопцями», адже хтось з цих колективів точно втратить залікові бали. Тут питання в іншому, к зіграє Шулявка? Якщо виходити з формули команди у цьому сезоні (коли перемога змінюється поразкою і навпаки), зараз представники Шулявки повинні здобути перемогу. Інше питання, що WOD наразі ідеальний в усіх компонентах: найкращий захист і найкращий напад.

Якби не дивна поразка Unknown FC від Фокуса з рахунком 3:4, ми зі 100% впевненістю назвали цей колектив фаворитом у грі проти Dnipro-M. Більше того, «дніпрянє» зараз перебувають доволі в серйозній психологічній ямі, Маючи 5 матчів без перемог. Останній раз цей колектив перемагав ще наприкінці грудня, тому це шанс для Лотоцького і компанії, аби піднятися вище у турнірній таблиці.

FC Valkyrie і ФК Венеция – це команди, які в минулому турі здобули свої перші перемоги в сезоні. Причому в кожній з ситуацій гру тієї чи іншої команди зробив фактично один гравець. Віталій Потапенко забив двічі і оформив асист, здобувши перемогу для FC Valkyrie, а ось Антон Ечкенко, хоча і забив всього раз, проте двічі асистував своїм партнерам по Венеції!

Дружба і ФК Фокус насправді дуже схожі команди. Обидва колективи мало забивають, та пропускають в середньому по 3,5 голи за матч. У обох команд не має яскравого лідера, який вів би колектив за собою. Тому в очній дуелі на перший план в очній дуелі виходять бажання перемогти і бійцівські якості.

Tech United настільки непередбачувана команда, що очікувати від неї можна чого завгодно. Вони можуть виграти два матчі поспіль без пропущених голів, а потім так само впевнено програти два поспіль і забити лише один гол у ворота своїх опонентів, пропустивши 7. Славутич в цьому питанні більш «стабільний» колектив. До минулого туру ця команда програла 4 матчі поспіль, але потім неочікуванно розбила Dnipro-M 6:2. Остерігатися потрібно Максима Івашка, який в минулому турі забив тричі і ще зробив два асисти!

Пресслужба Rejo