Битва лідерів в лізі Silver, дебют для Sky Kyiv та інші інтриги 3 туру Winter R-CUP!, Анонс 3 туру Winter R-CUP, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

25.12.2020

Битва лідерів в лізі Silver, дебют для Sky Kyiv та інші інтриги 3 туру Winter R-CUP!

25.12.2020

Битва лідерів в лізі Silver, дебют для Sky Kyiv та інші інтриги 3 туру Winter R-CUP!

Platinum Division

Rejo - AZ-41

BetonEnergo - ФК Легіон

Hell Energy - Скиф

MBZ - Trident

Magic Tiger Talisman - VBA

SKY KYIV - Мир Футбола

FC Perun - SimStore Fiskars

Jupiter - Мир Футбола

Розпочнемо з команди «Мир Футбола», якій доведеться зіграти одразу два матчі за вікенд. Якщо гра проти Jupiter дозволяє розраховувати на позитивний результат, адже цей колектив, принаймні поки що, займає останню сходинку, програвши обидва своїх матчі. Інше питання, що ці поразки відбулися в протистояннях проти колективів з першої трійки, тому висновки робити зарано. «Футболістам» точно знадобився б Войток, особливо на другу гру проти SKY. «Небесні» розпочинають свій шлях у найвищому дивізіоні нашого турніру, але дивлячись на заявку команди, в якій є такі прізвища, як Кодацький, Заєць, Гер, Кривошеєнко та інші, ми одразу розуміємо, що цей колектив точно буде боротися за чемпіонство.

VBA, який наразі є абсолютним переможцем в номінації «найкращий захист після двох турів» (жодного пропущеного), зіграє проти Magic Tiger Talisman. Також зазначимо, що VBA виграв обидва своїх матчі, в яких Кебкал, Кравчук і Фещенко синхронно забили по два голи. Але недооцінювати «чарівників» не варто. Так, команда має лише один бал після двох зіграних матчів, але в кожному з цих протистоянь хлопці демонстрували характер, та й наявність в обоймі таких гравців, як Романчук, Скринник і Науменко точно дозволяє розраховувати на позитивний результат.

SimStore Fiskars очікує непросте випробування в матчі з FC Perun. Цей колектив виграв обидва своїх матчі, а з 9 забитих командою голів, результативними ударами відзначалися одразу 6 гравців. Тобто небезпеки можна чекати практично від кожного. Але послухайте: досвідчена команда Олега Романенка на повинна дивитися на когось. Вона повинна грати у свій футбол, який приніс їй славу у масовому футболі Києва.

Очікуємо цікавої битви від MBZ і Trident. Trident наразі йде в трійці лідерів, а Денис Валковий вже забив 5 голів у двох матчах. Але зазначимо також, що і суперниками були команди з другої половини турнірної таблиці, тому розслаблятися, безумовно, цьому колективу не варто. MBZ показав на практиці, що в команді вистачає кому брати гру на себе, адже у двох матчах голами відзначилися одразу 7 грізних гравців.

Rejo - AZ-41 – на нашу думку, найбільш непередбачуваний матч. Чому? По-перше, AZ-41 зіграв всього один матч, по якому важко зробити якісь висновки. По-друге, за два матчі ми встигли побачити, що у Rejo є певні прогалини в обороні, які варто залатати перед матчем з суперником, у якого вистачає швидких футболістів. По-третє, в контексті початку сезону, є думка, що ніхто не буде ризикувати і команди зіграють доволі обережно.

BetonEnergo буквально знищив СКІФ з рахунком 5:0, але потім доволі кволо зіграв проти AZ-41, поступившись опонентам з рахунком 1:3. По Легіону взагалі зарано робити висновки, адже команда зіграла один матч на турнірі. Проте зазначимо, результативна гра Ігоря Сівова, який забив обидва голи своєї команди, нам точно сподобалася.

В матчі СКІФ та Hell Energy ми могли б зробити ставку на 2+ жовтих карток у складі «скіфів», адже у двох матчах цей колектив встиг назбирати вже 7 попереджень. СКІФ наразі замало забиває – всього два голи в двох матчах. Для команди такого калібру і потенціалу – це неприпустимо. «Енергетики», в свою чергу, хоча і програли обидва матчі, створили величезні проблеми своїм опонентам. Якщо ця команда додасть в концентрації та впевненості, перемоги прийдуть найближчим часом.

Gold Division

Duzain-Fasad - Энергетик

Трудовые Резервы - ФК Атлетик

SC Favorit - Радар ВС

FC Svyatosh - Adidas

IFL - FC Energo

Smile Development - YBC

«Трудовые Резервы», які не тільки виграли обидва своїх матчі, а ще й забили в них найбільше за інші команди в дивізіоні (20 голів), очікує матч проти Атлетіка, який наразі після двох турів має в своєму активі лише один заліковий бал. Хлопці, остерігайтеся Олександа Чуба, який вже забив 10 голів у двох матчах.

Енергетик, який наразі посідає третю позицію, зіграє проти Duzain-Fasad. Зараз у «дизайнерів» виходить далеко не все, адже команда програла обидва своїх матчі, однак програла вона командам з верхньої частини турнірної таблиці (Adidas I YBC). «Енергетики» пропустили всього три голи, але в нападі справи у них йдуть не найкращим чином – всього 5 забитих. Чесно кажучи, не очікуємо результативного матчу.

Якщо SC Favorit не зробить правильних висновків після двох поразок на старті сезону, то цій команді буде вкрай важко проти Радару. Ця команда, хоча і зіграла всього один матч, вже продемонструвала класну результативність, відвантаживши у ворота опонентів 12 голів! Причому Гнідаш і Федірець забили по три голи.

FC Svyatosh зіграє проти доволі непередбачуваного опонента – Adidas. Чому непередбачуваного? «Спортсмени» набрали в 2 матчах чотири очки і при цьому забили у ворота суперника всього 3 голи. З іншого боку, у цього колективу найміцніший захист – всього два пропущених. Чи зможе Сторожик, який наразі є найкращим бомбардиром FC Svyatosh зламати захист суперника?

IFL і FC Energo – сусіди по турнірній таблиці. IFL – взагалі найвеселіша команда ліги, адже в двох матчах за участю цього колективу ми вже побачили 26 забитих голів. Перемога 9:2 і поразка 3:12, погодьтеся, результати, які зовсім не говорять про стабільність команди. «Енергетики» в свою чергу, йдуть максимально стабільно – дві нічиїх. В останньому турі, до речі, цьому колективу не вистачило концентрації, адже перемога була втрачена на останній хвилині матчу.

Smile Development – це колектив, який точно буде вести боротьбу за медалі, тому гра проти YBC це класна перевірка на міцність. Голоднікову і компанії доведеться добряче попітніти, аби зупинити одного з лідерів турнірної таблиці, адже підопічні Задорожного здобули 2 перемоги поспіль, хоча і грали проти команд з нижньою частини таблиці.

Silver Division

Soborna Team-2 - Рейнджери

FC Bilux - ФК Сейм Путивль

АТЛ - Junior Sport Talisman

FC Rabona - Новая Жизнь

Denon - 3й Тайм

Soborna Team-2 зараз грає, як Барселона у свої найкращі часи, переграючи всіх, кого можливо. 16 голів за два матчі – погодьтеся, дуже солідний результат? З іншого боку ми, звичайно, додами, що обидві перемоги були здобуті над командами, які зараз посідають останні місця в турнірній таблиці. У будь-якому випаду 4+4 за системою гол+пас від Нестерова і 3+3 від Ватаманюка виглядають дуже солідно! Але і Рейнджери мають майже ідентичні показники: ті ж самі дві перемоги, 11 забитих і (!!!) лише два пропущених голи. Ну, а сім голів Романчука говорять самі за себе. Буде крутий бій!

FC Bilux розпочав сезон з поразки від Рейнджерів з рахунком 1:6, то ж зараз час спробувати реабілітуватися у матчі проти Сейм Путивль, тим паче, що їх майбутній суперник в останньому турі був просто роздавлений Falcons Youth, програвши 0:11.

АТЛ наразі має найгірший захист в лізі, адже команда пропустила вже 16 голів. Але ми не розставляємо штампів, адже цей колектив грав проти сильних Аристократів і 3-го Тайму. Якраз гра проти Junior Sport Talisman, який зіграв всього один матч (перемога 3:2) покаже, на що може розраховувати АТЛ в цьому сезоні.

FC Rabona і Новая Жизнь програли стартові матчі в чемпіонаті, пропустивши на двох 16 голів. FC Rabona провалила дебютні 8 хвилин своєї гри, отримавши три голи, після яких оговтатися вже було важко. А ось Нова Жизнь грала з дуже сильним опонентом (Soborna Team-2), тому свої висновки, щодо перспектив цього колективу ми залишимо на потім.

Denon і 3й Тайм розпочали цей сезон максимально протилежно. 3-й Тайм не помітив своїх опонентів, вигравши 10:1. Ємельянов, як це часто буває, був найактивнішим, оформивши пента-трик. Denon, в свою чергу, програв обидва матчі, пропустивши 14 голів і відзначившись у воротах опонентів лише двічі. Що це: збіг обставин чи реальна сила команди? Дізнаємося уже у найближчому матчі.

Bronze Division

New Star - ФК Фокус

Славутич - FC Valkyrie

Sporting Kyiv - Славутич

Nishcheta - ФК Венеция

Young Boys - Dnipro-M

FC Yuzhbor - Шулявка Юнайтед

Tech United - Дружба

Unknown FC - WOD

В Бронзі буде весело до самісінького кінця чемпіонату.

По-перше, нас цікавить, наскільки стабільно продовжить виступати Dnipro-m і чи буде ця команда вигравати й надалі? Наразі є дві поспіль перемоги, але Young Boys колектив непростий. Хлопці встигли і виграти, і програти, але головне, що Федірець настріляв у ворота суперників вже 6 голів. Тобто це більше половини від голів команди (6 з 10).

New Star і Фокус зустрінуться у матчі команд, які на двох перемогли рівно… нуль разів. Хлопці, потрібно прокидатися і щось змінювати, тим паче, що потенціал для цього у вас точно є. «Зіркові» забили вдвічі більше своїх опонентів (6 проти 3), але і пропустили одразу 16 голів в двох матчах. В матчах аутсайдерів, як правило, багато відкритого футболу, чого і чекаємо від звітної зустрічі.

Переходимо до колективу Славутич, який зіграє одразу два матчі за вікенд. Цей колектив нараз має 4 залікових бали з 6 можливих і у звітному турі може покращити своє положення. FC Valkyrie зараз не виглядає суперником, який може створити великі проблеми, адже в єдиному своєму матчі команда поступилася 0:6. З іншого боку, перший млинець завжди гливкий, тож недооцінювати опонента не варто.

А от матч проти колективу Sporting Kyiv точно буде максимально веселим. «Португальці» в двох зустрічах забили 10 і пропустили 10 від суперників. Команда, схоже, полюбляє відкритий футбол, тож ми очікуємо вкрай результативного протистояння. Цікаво, що 10 голів команди на рахунку 7 різних футболістів.

Nishcheta доволі круто розпочала сезон, здобувши в двох матчах чотири бали. Причому в останньому турі, в якому хлопці зіграли внічию проти Славутича, справжні фокуси демонстрував Володимир Оксак, який відзначився дублем. В першому матчі цього колективу дубль був на рахунку Боровика. «Італійці», в свою чергу, реабілітувалися в минулому турі за поразку 1:8 на страті чемпіонату. Ілля Бойко провів просто неймовірний матч, записавши на свій рахунок 2 голи і 3 асисти, а команда перемогла з рахунком 8:4. 12 пропущених голів в двох матчах це багато, погодьтеся? Саме на цьому потрібно акцентувати увагу гравцям колективу Nishcheta.

FC Yuzhbor виграв в своєму першому матчі у ФК Фокус, вирішивши долю матчу фактично за 7 хвилин другого тайму, коли команда забила три голи поспіль. Це говорить, як нам здається, про прекрасні фізичні кондиції звітного колективу. Перевіряти їх буде Шулявка Юнайтед, яка встигла, як програти, так і виграти у цьому сезоні. Наразі можемо виділити Євгена Штомпеля, який у складі своєї команди відзначився голом і трьома асистами в двох матчах.

Tech United і Дружба ще не вигравали в цьому сезоні, хоча United, на відміну від своїх опонентів, зіграв вже два матчі. Всього три забитих голи на двох. Здається, у команд є певні проблеми з реалізацією власних моментів.

Колектив Unknown наразі повністю виправдовує свою назву, в тому сенсі, що після одного нічийного матчу (1:1) важко зробити якісь конкретні висновки, щодо перспектив цієї команди. Найкраще їх може показати гра проти WOD. Команди, яка виграла обидва матчі, забила у ворота суперників 15 голів, серед яких одразу 5 на рахунку Тараса Швеця!


Прес-служба R-CUP.