2 пента трики, 1 покер, 5 хет-триків та 207 забитих голів за тур! Огляд 2 туру Winter R-CUP., Огляд 2го туру Winter R-CUP!, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

24.12.2020

2 пента трики, 1 покер, 5 хет-триків та 207 забитих голів за тур! Огляд 2 туру Winter R-CUP.

24.12.2020

2 пента трики, 1 покер, 5 хет-триків та 207 забитих голів за тур! Огляд 2 туру Winter R-CUP.

Platinum Division

AZ-41 3:1 BetonEnergo
VBA 4:0 Jupiter
SimStore-Fiskars 2:5 MBZ
Мир Футбола 5:4 Hell Energy
Trident 4:4 Magic Tigers Talisman
ФК Легіон 2:4 Perun
CКИФ 2:2 FC REJO


AZ-41 не одноразово доводив, що може грати з найсильнішими. Цього разу ми змогли самі в цьому впевнитись. Зайцев, Галяс та Левицький провели дуже потужний матч проти BetonEnergo, та зробили все можливе для перемоги. Остаточний результат гри 3:1 на користь AZ-41.

Рівна гра у першому таймі з одним забитим голом від VBA. На другий тайм, гравцям Jupiter відверто не вистачило фізичних сил. Фещенко забив на 28 хвилині, а Кравчук , оформивши дубль, встановив остаточний результат на користь своєї команди.

Перша перемога MBZ в сезоні та перша поразка SimStore-Fiskars. Цікава та напружена гра на протязі всього матчу. Переломний момент для SimStore-Fiskars настав на 39 хвилині, коли Романенко отримав другу жовту карту та був вилучений, чим дуже вчасно скористався Іваненко, який поставив крапку у цьому матчі.

Шалений матч, шалений камбек, шалений Козій. Вже на 18 хвилині матчу Hell Energy вигравали з рахунком 0:3. Старт другого тайму був повністю за гравцями Мир Футбола. за 3 хв - 3 голи , вже маленький камбек. Після цього команди обмінялись ще по 1 забитому голу и вже здавалось, що цей матч так і закінчиться. АЛЕ! Влучний удар Козія на 39 хвилині приніс перемогу гравцям Мир Футбола.


Trident прекрасно почуває себе у Platinum дивізіоні. На цей раз команда змогла взяти 1 бал в свій актив з командою, яка на нашу думку є головним претендентом на першу трійку в дивізіоні. Валковий оформив хет-трик. Trident міг навіть і виграти цю гру, але не вистачило фарту.

Perun продовжує безпрограшну серію. 11 матчів поспіль команда перемагає на турнірі. Цього разу перемога над ФК Легіон. Не можна сказати, що легка перемога, але заслужена.


Після невдалого старут в 1 турі СКИФ розписав мирову нічую з FC REJO. На нашу думку СКИФ ще просто розкачується у елтіній лізі турніру та в майбутніх матчах сподіваємося побачити цікаву гру від цієї команди.

Gold Division 

Трудовые резервы 12:6 Grace
Радар ВС 12:3 IFL
Adidas 2:1 Dusain-Fasad
ФК Атлетік 2:2 ФК Energo
Энергетик 4:2 Smile Development
YBC 4:1 SC Favorit
ФК Неизбежность 2:3 FC Svyatosh


Малюк та Чуб на двох забили - 10 голів за команду. Справжні трудові голи. Якщо говорити про ймовірні причини прогршу Grace, то не вистачало 1-2 людини для змінок , щоб гравці змогли відпочити.


Гиря та Федірець = 2 хетрики на двох. Основна бомбардирська та атакуюча сила в цьому матчі для команди Радар ВС і як наслідок 12:3 на користь Радарівців. IFL підвів збір на гру.

Перші набрані залікові 3 очки в актив Adidas. Вітаємо. Як ми вже наголошували, що Dusain-Fasad зовсім різні команди з Драговозом та без. Жені об'єктивно не вистачає в цьому сезоні команді.

ФК Energo друга нічия поспіль на турнірі. Обидва колективи показали цікаву та продуктивну гру, обмінявшись по 2 голи. Можливо не вистачило часу для якоїсь з команд, аби забити той переможний м'яч. Маємо нічию 2:2.

Энергетик вітаємо з першою перемогою у зимовому чемпіонаті. Не проста перемога над не простим суперником. Гололніков забив тільки один гол за Smile Development і на жаль, це не змогло допомогти команді. Энергетик набирає оберти і готовий показувати результат в кожному матчі.

YBC проводить вже другий сезон на пристойному рівні. Минула гра проти SC Favorit довела нам, що Євген Задорожний будує тактично підготовлену команду, яка буде боротися за перемогу в кожному турі, в кожному моменті.

Не щастить поки що ФК Неизбежность в цьому сезоні.Після нічиєї в 1 турі, команда програла в цьому турі FC Svyatosh. 0:3 вже на 15 хв матчу, і потім спроба закамбечити майже вдалася. Можливо тренеру ФК Неизбежность потрібно зробити аніліз того, що відбувається та спробувати донести до своїх гравців, а можливо і самому вийти на поле та продемонструвати.


Silver Division

Юниор Спорт Талисман 3:2 INTER
ФК Сейм Путивль 0:11 Falcons Youth
Новая Жизнь 3:10 Soborna Team-2
Soborna Team-2 6:1 Denon
ФКА 5:5 Magnis Income
Рейнджеры 6:1 FC Bilux
3й Тайм 10:1 ATL


Вдалий дебют на турнірі від Юниор Спорт Талисман. Команда продемонструвала комбінаційний футбол. Дублем в складі Талісманівців відзначився Андрій Рудий. Якщо казати про INTER в цьому матчі, то гравці цього колективу дуже достойно виглядали та боролися в кожному моменті.

Дуже прикра поразка для гравців ФК Сейм Путивль. Можливо після першого туру та 8 забитих голів у ворота Денон просто наступила розслабленість??? Цього не потрібно допускати. В цьому матчі у складі
Falcons Youth хочется відмітити Олександра Гупало , який відзначився пента-триком.

Soborna Team цього сезону виступає у чемпіонаті другим складом , але відразу видно, що будь який склад команди зможе нав'язати боротьбу будь-якому супернику. В конкретно цьому матчі відзначимо Нестерова та Горовенка, у яких на двох - 5 голів та 2 результативні передачі та в результаті перемога над командою Новая Жизнь з рахунком 3:10

Soborna Team-2 vs Denon. Молодість vs Молодість. Для Soborna Team-2 це був вже другий матч поспіль за день, але по гравцям не було видно , що вони відчувають втому і раз за разом створювали загрози біля воріт суперників та змогли забити 6 голів. Денон зміг забити у відповідть лише один. Остаточний рахунов 6:1 на користь Soborna Team-2.

Просто феерична бойвова перестрілка між командами ФКА та Magnis Income. Цей видовищний бойовик закінчився з резултьтатом 5:5. Хочемо відмітити, що в цьому матчі команди забивли голи по черзі. Остаточну крапку в матчі поставив Філіп Ісмакаєв, який забив на 40 хвилині, та врятував свою команду від поразки.

Дуже важко втримати такого виконавця як Олег Романчук будь якому захисту. Так вийшло і в цьому матчі. Олег букавально в кожному епізоді будував атаки своєї команди та проходив захист FC Bilux . В результаті сам Олег відзначився покером, а його команда перемогла 6:1.

АTL було дуже не просто в цьому матчі. Незважаючи на результат цієї гри гравці ATL, яка закынчилась поразкою , ми з впевненыстю можемо сказати, що всі перемоги та емоції ще попереду у цього колективу. Що можемо відзначити у цьому матчі - це пента-трик від Емільянова та хет-трик Прокопчука у складі
3Тайму.


Bronze Division

Шулявка Юнайтед 4:2 FC Young Boys
ФК Фокус 1:3 FC Yuzhbor
Дружба 2:5 Sporting Kyiv
Dnipro-M 6:0 FC Valkyrie
ФК Венеция 8:4 New Star
Славутич 3:3 Nishcheta
WOD 7:0 Tech United


Як не намагався Микола Іванов замінити роль головного бомбардира у складі FC Young Boys у цьому матчі, але забити змогли лише 2 голиЮ та при цьому пропустивши у відподвідь 4. Шулявка Юнайтед виграли за рахунок тактично правильних побудов своїх атак та правильно організованного захисту.

Основні події цього матчу розгорнулися у другому таймі. За 5 хвилин Литвиненко , Хоменко та Сиротюк зробили перевагу на свою користь у 3 голи. За 8 хвилин, що залишались до кінця матчу гравці ФК Фокус змогли забити лише один гол.

І знову матч з гойдалками : 1:0,1:1,2:1,2:2. Це все тривало до 33 хвилини. Після цього 3 вдалих комбінації за участі гравців Sporting Kyiv , як результат 3 голи від Гутника, Буряка та Шевчука та перемога з рахунком 2:5.

Dnipro-M просто набирає шаленого ходу! З кожним матчем команда демонструє атакуючий та комбінаційний футбол. Цього разу впевнена перемога над командою FC Valkyrie за рахунком 6:0. Дмитро Приходько став дуже корисний в цьому матчі для Дніпро-М віддавши на своїй партнерів 3 гольових передачі. P.S.Кукіль, ти що там їх попкорном на тренуваннях годуєш???

Якщо Соколенко забиває перший гол - команда виграє. Цього разу так і було. Вадим вже на 8 хвилині матчу відкрив рахунок у грі, а його команда виграла з рахунком 8:4. Соколенко в матчі оформив хет трик. Щодо гравців New Star , то відзначимо у складі Карлоса Вілелу , який прийняв участь у майже всіх голах своєї команди.

Дубль Жаболенко проти Дубля Оксака у складі обох команд. Досить рівна боротьба на протязі всього матчу. Багато нереалізованих моментів. Закономірний резьльтат - нічия 3:3.

Не встигли ми похвалити Tech United в минулому турі, як в цьому турі команда програла всуху ,пропустивши 7 голів від WOD. Бажаємо команді Tech United натхнення та розвитку і перемог в наступномих матчах та передаємо палкий привіт группі підтримки у всіх соц.мережах!








Пресс-служба R-CUP