Невдалий старт для Скиф, підгорілий попкорн для FC Rabona. Огляд 1го туру Winter R-CUP!, Огляд 1го туру Winter R-CUP!, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

17.12.2020

Невдалий старт для Скиф, підгорілий попкорн для FC Rabona. Огляд 1го туру Winter R-CUP!

17.12.2020

Невдалий старт для Скиф, підгорілий попкорн для FC Rabona. Огляд 1го туру Winter R-CUP!

Platinum Division

BetonEnergo 5:0 Скиф
Magic Tiger Talisman 2:3 SimStore-Fiskars
MBZ 4:5 Perun
Jupiter 2:5 Trident
Rejo 5:3 Мир Футбола
Hell Energy 0:2 VBA

Дебют Скиф вийшов вкрай невдалим... За перші 15 хвилин матчу гравцям BetonEnergo вдалося забити 3 голи у ворота суперників, що стало на нашу думку ключовим переломним моментом в матчі. Тож Алхувайж та Задорожний виграли в протистоянні.

SimStore-Fiskars повертається та відразу виграє свій перший матч в Платиновому дивізіоні. При чому виграє у дуже міцного суперника -Magic Tiger Talisman. Іванкевич, Дюжов, Лунін вже за перші 5 хв зробили перевагу 0:3 на свою користь. Талісманівці, зусиллями Малюка та Трояна намагалися вирвати хоча б нічию, але фінальний рахунок на табло 2:3 на користь номінальних гостей.

Perun не програє вже 8 матч поспіль. Перша перемога в найвищому дивізіоні - це заслуговує поваги. Не зважаючи на шалений гол Поліщука в ворота Perun , MBZ не виграли цей матч. Невже Perun наведе шороху в цьому дивізіоні???

В цьому матчі перемогла техніка та спритність - Валковий+Трофименко - 5 голів на двох за 25 хвилин практично не залишивши шансів Jupiter, хоча хлопці не здавалися до кінця і навіть забили 2 голи у відповідь.

Розку не спинити!!! Тепер це основне гасло команди REJO! Інколи здавалося, що головне завдання у гравців Мир Футбола було будь-якими методами вибити з гри Євгена. Сам Євген не забив, але відзначився двома важливими результативными передачами на Миславського, який відзначився дублем. На 28 хвилині могло навіть здаватися, що Мир Футбола зрівняє рахунок, але Миславський був іншої думки, встановивши остаточний рахунок на табло 5:3 на користь своєї команди.

Перша перемога VBA у Platinum дивізіоні. При доволі рівній боротьбі у матчі рахунок відкрили саме VBA. Це сталось на 12 хвилині. На нашу думку переломний момент для Hell Energy настав на 35 хвилині матчу, коли Вислевський не забив пенальті. Через 3 хвилини Кебкал забив ще один гол , оформивши дубль в матчі та приніс своїй команді перемогу 0:2.


Gold Division

FC Energo 3:3 ФК Неизбежность
IFL 2:9 Атлетик
Duzain-Fasad 2:4 YBC
Adidas 1:1 Энергетик
Трудовые резервы 8:4 FC Svyatosh
SC Favorit 2:5 Smile Development


Бойова нічия з купою моментів та емоцій. Ільницький та Унанов вже за 6 хвилин зробили перевагу на користь своєї команди - 2:0. Протягом 2 хвилин другого тайму Матюша та Ходаківський відновили рівновагу. До кінця матчу команди обмінялись забитими голами.

ФК Атлетік пройшов хрещення на турнірі R-CUP. Не самий вдалий початок, але і суперник IFL , у складі якого Василь Лавренюк оформив покер.

Duzain-Fasad в цьому сезоні буде нелегко, у зв'язку з відсутністю Драговоза, який по суті вів свою команду вперед. Якщо перший тайм видався без особливих моментів і команди обмінялись голами, то у другому таймі YBC забив ще тричі, та довів матч до перемоги.

Трудовые резервы дебютували з перемоги над FC Svyatos. Вагомий внесок в перемогу команди вніс Олександр Чуб, який оформив гекса-трик. Хтозна як би завершився цей матч, якщо б не було Чуба??

Кількість не завжди якість. SC Favorit приїхав на гру з 13 футболістів, але це не допомогло їм уникнути поразки. Голодніков оформив дубль та на протязі всієї гри не давав спокою захисникам.

Silver Division

ATL 2:6 ФКА
Denon 1:8 ФК Сейм Путивль
Рейнджери 5:1 INTER
Magnis Income 6:4 FC Rabona



ФКА став рекордсменом цього туру по отриманню жовтих карток у матчі (8) Створивши багото моментів ФКА забили 6 голів у ворота ATL. Заслужена перемога.

Denon програв свій матч через надмірний емоційний стан. 3 червоних картки у складі команди. Саме цим скористалися гравці ФК Сейм Путивль , забивши у ворота суперників 8 голів, 3 з яких забив Микита Бобін.

Організована гра Рейнджерів проти INTER . 2 голи від Романчука та Короля за 1 хвилину першого тайму, не кожна команда може після такого зробити камбек. Доречі Романчук оформив хет-трик у цьому поєдинку. Робимо припущення, що саме Олег буду основним плеймейкером Рейнджерів у цьому сезоні.

Знайда забив лише один, Кукіль зміг приїхати на гру, тому-що отримав серьйозну травму. (Бажаємо Сергію найшвидшого одужання та повернення на футбольні поля).Баселкевич вже на 6 хвилині матчу забив двічі. На протязі гри були качелі та зміна рахунку. Можливо не вистачило попкорну? Перемога Magnis Income 6:4. 



Bronze Division

New Star 2:8 Славутич
Шулявка 2:3 Юнайтед Dnipro-M
Tech United 1:1 Unknown FC
ФК Венеция 1:8 Young Boys
ФК Фокус 2:4 Nishcheta
Sporting Kyiv 5:8 WOD


Славутич виграв на досвіді. Правильно побудовані атаки закінчувались забитими голами, про що свідчить рахунок на табло після першого тайму 0:6. New Star, як для першого матчу отримав досвід у грі з таким суперником і на нашу думку ще покажуть характер та перемоги на турнірі!

Відмінний старт від Dnipro-M. Як сезон починаєте , так і завершуєте? Будемо з нетерпінням чекати на перемоги. Основі події матчу відбувалися в першому таймі. 12 хвилина - 0:3 на користь Dnipro-M. 15 хвилина Шулявка Юнайтед забиває двічі. Але камбеку не було цього дня.

Tech United - Unknown FC розійшлися мировою нічиєю. На 2 хвилині Якимишин вивів свою команду вперед і цей рахунок тримався аж до 40 хвилини, поки Антон Канюка не зрівняв рахунок.

Нестримний Федірець, який по суті вирішив результат цього матчу. Сергій забив 6 разів у ворота ФК Венеция, а також примудрився отримати в кінці матчу червону картку і теперь не зможе допомогти своїй команді у найближчому турі. ФК Венеція приїхала відверто розслабленою на матч. Можливо хлопцям не вистачило часу для відновлення після попереднього турніру? Будемо сподіватись, що тренер та команда проаналізують свої помилики та будуть показувати гру, яку вони можуть демонструвати.

Безумовно рівна гра двох команд. Для команди Nishcheta це був перший матч на турнірі і скоріш за все гравці були більш мотивовані та заряджені на переимогу. По факту, так и вийшло . Перемога Nishcheta 2:4 та 3 залікових бали в активі команди.

2 команди сторожили турніру R-CUP провели дуже видовищний матч за багатьма забитими голами та емоціями. Безумовно , Тарас Швець зробив вагомий внесок у перемогу WOD. Якщо перший тайм закінчився перемогою WOD 2:7, то другий тайм закінчився перемогою Sporting Kyiv 3:1. Остаточний результат матчу 5:8 на користь WOD.


Прес-служба R-CUP.