Старт нового чемпіонату Winter R-CUP! Вривайся в зарубу! Анонс 1го туру!, Анонс 1го туру!, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

11.12.2020

Старт нового чемпіонату Winter R-CUP! Вривайся в зарубу! Анонс 1го туру!

11.12.2020

Старт нового чемпіонату Winter R-CUP! Вривайся в зарубу! Анонс 1го туру!

Platinum Division
BetonEnergo - Скиф
Magic Tiger Talisman - SimStore-Fi skars
MBZ - Perun
Jupiter - Trident
Rejo - Мир Футбола
Hell Energy - VBA

Перша гра BetonEnergo в найвищому дивізіоні чемпіонату і відразу ж гра з новачком турніру. Задорожний та Алхувайж проти Іванкевича та Плешакова. Буде гаряче в першому матчі Зимового турніру.

SimStore-Fiskars повертається на зимовий чемпіонат R-Cup до Platinum Division. Перший матч з Magic Tiger Talisman. У складах обох команд є виконавці , які можуть самотужки віришити долю матчу. Нагадаємо, що SimStore-Fiskars не програв жодного матчу у двох попередніх турнірах.

Perun дебютує у Platinum. Пройшовши шлях від перемоги у Silver та Gold Division команда Perun спробує свої сили у найвищому дивізіоні. У суперниках - MBZ - молодий та технічний коллектив. Perun буде грати без свого основного бомбардира - Антона Садового, який відбуває дискваліфікацію.

Jupiter - нова команда на турнірі і відразу в Платину, але судячи зі складу команди, вони тут не просто так. Trident боровся до останього за нагороди у Gold Division попереднього чемпіонату, але зайняв 4 місце. Основна проблема Trident - це слабкий захист. Основний козир команди - це атака. Робимо ставку на те, що в матчі буде багато забитих та пропущених голів.

Мир футбола проти Rejo. Кушнір проти Розки. Мир футбола повертається до Платини. Чи зможе захист команди встояти проти "машини" - Євгена Розки, який був визнаний найкращим гравцем Прем'єр ліги поперденього сезону.

Кошка, Либа, Гавяк vs VBA . В минулому сезоні Hell Energy виграв лігу Platinum, другу по силі лігу чемпіонату , а в цьому сезоні буде боротися за нагороди в найвищому дивізіоні. VBA в свою чергу є дуже організованою командою в плані гри та дисципліни. Матч буде на зустрічних смугах, а хто виграє - дізнаємось вже в найближчі вихідні.

Gold Division
FC Energo - ФК Неизбежность
IFL - Атлетик
Duzain-Fasad - YBC
Adidas - Энергетик
FC Svyatosh - Трудовые резервы
SC Favorit - Smile Development

FC Energo проведе свій перший матч на турнірі. Суперник - дуже міцний та організований - ФК Неизбежность. Спрогнозувати результат матчу не легко. Втім, якщо підопічні Романа Галицького будуть грати в свою гру без "отсебятины" та будуть виконувати установку тренера , то будуть фаворитом у цій зустрічі.

ФК Атлетік - ще один новачок чемпіонату. Якщо команда IFL нам відома вже дуже добре, особливо Денис Мельник , який завжди заряджений тільки на перемогу своєї команди, то для Атлетіка буде стимул показати себе у Gold Лізі.

Duzain-Fasad з Дроговозом та без нього - зовсім різні команди. Женя дійсно ключовий гравець , але якщо "Дизайнівці" вирішили грати у Gold лізі, то ставлять перед собою високі цілі. Теж саме зможемо сказати і про команду YBC. З кожним сезоном команда додає в плані розвитку та організації гри. Подивимось яку тактику обере Євген Задорожний на цю гру і на сезон.

Adidas повернувся. Кучер і Ко знову в ділі. Энергетик - новачок чемпіонату і ми чекаємо на запеклу боротьбу в поєдинку.

FC Svyatosh - Трудовые резервы . Поки що для турніру це невідомі команду по складу та по грі, але якщо команди знаходяться в Золотмоу дивізіоні, то в майбутньому нас чекають видовишні матчі за участю цих команд.

На SC Favorit , новачка чемпіонату, чекає дуже міцний горішок, Smile Development , який виступав в найвищих дивізіонах турніру. Гравцям Smile Development просто не вистачає в деяких випадках фарту. Сподіваємося , що фарт прийде, а від SC Favorit будемо чекати цікавої гри.

Silver Division
ATL - ФКА
Denon - ФК Сейм Путивль
Рейнджери - INTER
Magnis Income - FC Rabona

ATL - ФКА. 2 новачки чемпіонату. Раді бачити ці команди в турнірі та з нетерпінням будемо чекати яскравої та видовищної гри, позитивних эмоцій та забитих голів.

Denon Бондзіка очікує не легкий матч з командою ФК Сейм Путивль. Гравці обох команд провели дуже цікавий поперденій сезон на турнірі. ФК Сейм Путивль в останнньому турі виборов срібні нагороди, а Denon провів

Дорош, Романчук, Соломахін - нові рейджери , які прийшли покоряти Silver дивізіон. Простояти їм буде команда INTER. Медійники не одноразово довели, що прогресують з кожним сезоном. Нас очікує запекла боротьба з великою кількістю голів.

Які плани у Кукіля на сезон? Знову попкорн або все таки будете знову боротися за медалі? Magnis Income та Андрій Знайда знають сенс у грію Робимо ставку, що Знайда заб'є мінімум 3.

Bronze Division
New Star - Славутич
Dnipro-M - Шулявка Юнайтед
Tech United - Unknown FC
Young Boys - ФК Венеция
Nishcheta - ФК Фокус
Sporting Kyiv - WOD

New Star - Славутич. Якщо Славутич ми бачили на турнірі вже 5 сезонів, то New Star - це темна конячка в цьому сезоні. На пашу думку - команда технічних гравців , які вже в першому турі покажуть свою майстерність.

Шулявка Юнайтед знову в ділі. Команда яка багато забиває , в середньому 4 голи за матч. Dnipro-M, навпаки пропускає багато. Можливе це шанс переписати історію та боротися за медалі з пешого туру?

Tech United прогрес видно і це не просто слова, а реально бачимо це на кожній грі. Unknown FC грає не стабільно. В чому точно впевнені, що на ютубі буде палка підтримка вболівальниць Tech United.

Young Boys весною претендував на золоті нагороди , але щось пішло не так і команда завершила сезон на 4 місці в Бронзовому дивізіоні. ФК Венеция в минулому сезоні показала прогрес з приходом тренера в команду. Прогнозуємо перемогу команди, яка будет більше тактично підготовлена.

Дуель між командами Nishcheta і ФК Фокус це буде справжній сюрприз. Справа в тому, що обидва колективі є новачками нашого чемпіонату, тому важко спрогнозувати, як буде складатися матч. Лише після першого туру можна буде зробити проміжні висновки, щодо сили цих колективів.


Останній матч, про який піде мова тед обіцяє бути доволі цікавим. Sporting Kyiv в минулому сезоні посів 6 позицію (з восьми) в лізі, хоча при цьому команда мало доволі непогану статистику забитих і пропущених. Що стосується WOD, то хлопці закінчили сезон в лізі Platinum на 4-й позиції, вигравши три матчі поспіль в уінці сезону. Чекаємо зарубу!


Пресс служба R-CUP